Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
23.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων η μέρα σου είναι άκρως ικανοποιητική και βλέπεις σημαντικούς σου στόχους να φτάνουν στο στάδιο της πραγματοποίησής τους! Η μέρα είναι κατάλληλη ημέρα για ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια! Επιπλέον, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και είσαι περιζήτητος.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου! Ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις έντιμες αντιδράσεις σου, στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων τα συναισθήματα που βιώνεις είναι αρκετά έντονα! Η αγάπη σε κατακλύζει και εκφράζεις με υπερβολή όλα όσα αισθάνεσαι! Βγαίνουν στην επιφάνεια και πικρίες για απογοητεύσεις του παρελθόντος ή και το αίσθημα της νοσταλγίας! Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε άσκοπα και υπερβολικά έξοδα!

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και τα μαθήματα που σου έχουν δώσει! Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και σε αυτή την γιορτινή μέρα συνειδητοποιείς ποιοι άνθρωποι σου έχουν φερθεί ως τώρα «σπαθί» και αξίζουν να είναι στο πλευρό σου!

Ζώδια 24 Δεκεμβρίου

Λέων

Φίλε Λέοντα σήμερα, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν συγκεκριμένο σκοπό σου, τον οποίο έχεις πολλές πιθανότητες να τον πετύχεις! Γενικά, η ημέρα σου προσφέρει όλη την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να απολαύσεις όμορφες στιγμές, για να πας σε ένα όμορφο ρεβεγιόν που θα χαρείς και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, για να λάβεις ικανοποίηση στα αισθηματικά σου, για να φλερτάρεις, να παίξεις και να επιβεβαιωθείς! Οι φετινές γιορτές σε βοηθούν να χαλαρώσεις από το τεταμένο κλίμα που βρισκόσουν το τελευταίο καιρό!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Γενικά, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου! Επιπλέον, οι σημερινές περιστάσεις θα απαιτήσουν, ένα πιο ισχυρό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων να θυμάσαι, πως δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου, αφού η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς, χαλαρούς ρυθμούς! Γενικά, πρόκειται για μία χαρούμενη και αισιόδοξη ημέρα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων είσαι ικανοποιημένος με τα οικονομικά σου και κοιτάζεις πώς θα κάνεις τις τελευταίες αγορές για να απολαύσεις μέρες ξεγνοιασιάς και αγάπης! Βρίσκεσαι κερδισμένος από δώρα και όμορφες εκδηλώσεις αγάπης που σου προσφέρουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, έχεις την διάθεση για νέες ενάρξεις μετά την χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και μπορείς να επικεντρωθείς περισσότερο σε σένα και σε όσους αγαπάς! Αφιερώνεις το χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν και έχεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις, αφού οι τελευταίες μέρες του χρόνου σε κάνουν να αναγνωρίζεις ότι έγιναν μεγάλες αλλαγές μέσα σου, αλλά και στην ζωή σου γενικότερα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και το ένστικτο σου! Θα καταφέρεις να βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Επικεντρώσου στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, ώστε να αναγνωρίσεις τις βαθιές ανάγκες σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις χρόνο με λίγους και καλούς ανθρώπους που μιλούν κατευθείαν μέσα στην ψυχή σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων είσαι ο επίτιμος καλεσμένος σε όμορφα ρεβεγιόν, ενώ είναι φανερό ότι η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερα της. Μηνύματα και συναντήσεις από πρόσωπα αγαπημένα θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση αυτή την ημέρα! Καθώς οδεύουμε στο τέλος της χρονιάς συνειδητοποιείς ότι κάποιο μεγάλο όνειρο ζωής, γίνεται πραγματικότητα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...