Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 6 Απριλίου;

Τι μας περιμένει;

Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Σελήνη στους Ιχθείς, σήμερα Κριέ μου κι εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου. Τα πράγματα δυσκολεύουν λιγάκι κατά τις πρωινές ώρες αφού η σύνοδος μεταξύ Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο σου προκαλούν εσωτερικές ταραχές. Καλό θα είναι το Σάββατο να επικεντρωθείς στα θετικά που έχεις καταφέρει ως τώρα. Το θετικό είναι πως το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα θα σου προσφέρει μοναδικές επαφές με άτομα που θα συμβάλλουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, Ταύρε μου, σε βρίσκει αρκετά κοινωνικό, χάρη στην Σελήνη από τους Ιχθείς. Πρόσεξε, επειδή οι σύνοδοι που κάνει με τον Κρόνο και τον Άρη θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον περίγυρό σου ή θα αποτρέψουν την επιτυχία κάποιων στόχων σου. Θετικά νέα για την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα αποτελεί το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, με ανέλπιστες δυνατότητες, μέσα από παρασκηνιακή και διακριτική δράση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, το Σάββατο είναι μία προκλητική ημέρα για τα επαγγελματικά σου, οπότε ελπίζω να μην αποτελεί εργάσιμη ημέρα για εσένα! Η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να στρέφει εκεί την προσοχή σου, όμως η σύνοδος που κάνει με τον Άρη και τον Κρόνο σε φέρει αντιμέτωπο με πολλαπλές δυσκολίες. Ενδεχομένως να προσπαθείς να επιδείξεις τα ταλέντα σου, αλλά να μην τα καταφέρνεις. Πάντως, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα προσφέρει μία διέξοδο διαφυγής μέσα από την αναζήτηση νέων γνώσεων.

ζωδια-σημερα-6-4
Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, είσαι από τους σχετικά τυχερούς της συγκεκριμένης προκλητικής ημέρας! Το Σάββατο κορυφώνει δύο συνόδους, μεταξύ της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, οπότε η κοσμοθεωρία σου τίθεται σε κρίση, μέσα από κάποια μικρά γεγονότα που σε προβληματίζουν. Πάντως, το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, πρόκειται να ενισχύσει εμφανώς τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και φρόντισε να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα Σάββατο, αγαπητέ Λέοντα και οι ανησυχίες σου παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τα υποθετικά σενάρια που κάνεις όλη μέρα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο πολλαπλασιάζει το άγχος σου, ανεξάρτητα από το αν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα που ζεις ή όχι. Το θετικό της ημέρας αφορά το ευεργετικό εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα, που θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με σημαντικές προσωπικότητες που θα σε γεμίζουν δύναμη και τόλμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, Παρθένε, το Σάββατο φέρει μια μίξη από προκλήσεις και ευκαιρίες. Η Σελήνη στους Ιχθείς, απέναντί σου, σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, απαιτώντας από εσένα να δείξεις υπομονή και να διαχειριστείς τυχόν πιέσεις ή αντιπαραθέσεις με ωριμότητα. Μαζί, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμορφωτικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, προσφέροντάς σου τη δύναμη να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να ανακαλύψεις νέους δρόμους για πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ μου, το Σάββατο σε περιμένει μια μέρα όπου επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα και τις προσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο προκαλούν κάποιες προκλήσεις στις σωματικές αντοχές σου και στα καθημερινά σου καθήκοντα, καθώς και στην αλληλεπίδραση με τα κατοικίδια ζώα σου. Παρόλα αυτά, η ενέργεια της Αφροδίτης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δωρίζει ευκαιρίες για εμβάθυνση και ανανέωση στις προσωπικές σου σχέσεις και τη δημιουργικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, σήμερα το Σάββατο κι έρχονται προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για εσένα. Η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο δείχνει πως θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στον τομέα της δημιουργικότητας, της προσωπικής έκφρασης ή ακόμα και στις ρομαντικές σου σχέσεις. Ωστόσο, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμόρφωση και αναγέννηση, ειδικά μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου και την σχέση σου με τον προσωπικό σου χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο, Τοξότη μου, αποτελεί ημέρα γεμάτη με διδακτικές προκλήσεις και δημιουργικές ευκαιρίες. Η Σελήνη, σήμερα, στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο φέρει δυσκολίες σε θέματα που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο και την οικογενειακή σου ζωή. Απαιτούν υπομονή, κατανόηση και ευελιξία από την πλευρά σου για να διαχειριστείς και να βρεις ισορροπία. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα προσφέρει ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και προσωπική ανάπτυξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, Αιγόκερε, Σάββατο με Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο κι εσύ αντιμετωπίζεις δυσκολίες που μπορεί να αφορούν την επικοινωνία σου με τους γύρω σου ή να σχετίζονται με τις κοντινές σου σχέσεις. Ωστόσο, η όψη εξαγώνου της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα υπόσχεται μεταμορφωτικές αλλαγές στα οικονομικά σου και στην προσωπική σου ζωή, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις αξίες σου και να ενισχύσεις τις βάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο, αγαπητέ Υδροχόε, είναι γεμάτο προκλήσεις αλλά και δυνατότητες για εσένα. Η Σελήνη, σήμερα, στους Ιχθείς σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο προκαλεί δυσκολίες στα οικονομικά σου και την αίσθηση ασφάλειας. Δείξε υπομονή ώστε να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ωριμότητα, αναζητώντας βιώσιμες λύσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα υπόσχεται ευκαιρίες για ανανέωση και ανάπτυξη στον προσωπικό σου εαυτό και τις επικοινωνίες σου. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου, να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, Ιχθύ, το Σάββατο φέρνει μια ιδιαίτερη έμφαση στον εαυτό σου και στις προσωπικές σου ανάγκες. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με Άρη και Κρόνο δείχνει ότι θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την αυτοπεποίθηση και την προσωπική σου εξέλιξη. Απαιτείται να παραμείνεις ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τυχόν εμπόδια με ωριμότητα και συνέπεια. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου χαρίζει βαθιά συναισθηματική και πνευματική ανανέωση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επενδύσεις στην εσωτερική σου αναζήτηση και να ενισχύσεις τις διαστάσεις της ζωής σου που προσφέρουν πνευματική ικανοποίηση και ευεξία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...