Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου;

Αν και η Σελήνη το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στο πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων,

εξαιτίας της πολύ δυναμικής όψης τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό οι μέρες είναι εκρηκτικές με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι, και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια.

Από την αρχή της εβδομάδας σας έχω επισημάνει ότι πρόκειται για ένα πιο νευρικό, γεμάτο απρόοπτα τέλος εβδομάδας, που χρειάζεται για να εξελίσσονται τα πράγματα θετικά να είμαστε ψύχραιμοι, ευέλικτοι και όσο γίνεται πιο ήρεμοι. Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο κι αργά το βράδυ εξάγωνο με τον Δία που μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από τους Ιχθείς σου δημιουργεί την επιθυμία να απομονωθείς από το πλήθος και να έρθεις σε επαφή ακόμη και με την πιο θαμμένη πτυχή του εαυτού σου. Υπάρχει περίπτωση να επιθυμήσεις να επιστρέψεις σε μία δουλειά που πλέον δεν κάνεις ή μία σχέση που θεωρείς πως έληξε άδοξα. Το παρελθόν είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα, ενώ παράλληλα επενδύεις αρκετό χρόνο σε αναστοχαστικές σκέψεις, με στόχο να αξιολογήσεις τις τέως επιλογές σου στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη στους Ιχθείς αυξάνει τη δημοτικότητά σου, κινητοποιώντας σε να κανονίσεις εξόδους ή έστω να κάνεις μερικά σημαντικά τηλεφωνήματα προς φίλους και γνωστούς! Η διάθεσή σου είναι καλή, είσαι αρκετά εξωστρεφής και καταφέρνεις να κάνεις νέες φιλίες ή να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους προς την υλοποίηση κοινών στόχων. Συζητάς έντονα για ζητήματα ιδεολογίας, χωρίς απαραίτητα να φανατίζεσαι στις απόψεις σου. Κινήσου προς τον κύκλο γνωριμιών σου αν επιθυμείς βοήθεια στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά.

Δίδυμος

Η ημερήσια πρόβλεψή σου, κυρίως για τα επαγγελματικά, είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Σάββατο φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι ολοφάνερο πως θέλεις να γίνεις πιο δημιουργικός στην εργασία σου. Δεν σου αρέσει να εργάζεσαι κάτω από πίεση κι αποκτάς τάσεις φυγής κάθε φορά που σε πιέζουν και νιώθεις ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Μέσα στην ημέρα επιδιώκεις να ασχοληθείς με θέματα που θα έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Το ζώδιο σου για σήμερα Σάββατο φίλε μου Καρκίνε, δέχεται εύνοια σε προσωπικά κι επαγγελματικά συγχρόνως, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ. Η ημέρα κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα, γιατί σου δωρίζει δύναμη ψυχής, αισιοδοξία και πολύ θετικά vibes. Έτσι, ελκύεις θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις μέσα από τις οποίες επιλύεις εμπόδια. Μέσα στην προσπάθειά σου να αισθανθείς μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, αναμένεται να καταφύγεις προς την εξάσκηση της πίστης προς μία ανώτερη δύναμη.

Λέων

Πολλαπλές σκέψεις και προβληματισμοί πηγαίνουν κι έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα σήμερα Σάββατο με την Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων. Βυθίζεσαι σε μία προσεκτική ενδοσκόπηση, προσπαθώντας να βρεις ποια είναι αυτά τα πράγματα που δε δυσαρεστούν και πρέπει να επιλύσεις στη ζωή σου. Επιδιώκεις να ξεπεράσεις φοβίες, αλλά και να εξασφαλίσεις περισσότερα υλικά αγαθά και οικονομική ασφάλεια. Αν διαχειρίζεσαι χρήματα τρίτων, πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις ψύχραιμος και προσεκτικός.

Παρθένος

Σελήνη στον Ιχθύ σήμερα Σάββατο και εσύ αγαπητέ μου Παρθένε γίνεσαι συναισθηματικός και το εξωτερικεύεις με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Έτσι, μπορείς κα γοητεύεις ακόμη και τους έρωτες που είχα λήξει καιρό πριν! Αν έχεις δεσμό, είναι η κατάλληλη στιγμή να έλθετε πιο κοντά και να επιλύσετε προβλήματα που σας είχαν απομακρύνει. Μαζί, επικοινωνείς με τον περίγυρό σου με αρκετή ενσυναίσθηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση των επαγγελματικών ή άλλων σημαντικών σχέσεων.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου;

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ενεργοποιεί θέματα ρουτίνας, υποχρεώσεων ή εργασίας. Μπορείς να αναζητήσεις μία καινούρια εργασιακή ευκαιρία ή να διευθετήσεις διάφορες υποχρεώσεις και γραφειοκρατικά ζητήματα. Είναι άκρως σημαντικό να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε όσα έχεις να κάνεις, αφού οι τάσεις αφηρημάδας αυξάνονται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Παράλληλα, καλό θα είναι να φροντίσεις το κατοικίδιό σου λίγο περισσότερο, περνώντας πιο πολύ χρόνο μαζί του για παιχνίδι!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα Σάββατο από το ζώδιο του Ιχθύ γεννιέται η ανάγκη σου να ερωτευτείς, να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν έχεις παιδάκια και σύντροφο, η ημέρα είναι ένα δώρο για εσένα που σου επιτρέπει να περάσετε όμορφα και να επουλώσετε τυχόν πληγές του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις μέσα από τη δύναμη της αγάπης και την αποδοχής άνευ όρων.

Τοξότης

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ κάνει τον τρόπο που επικοινωνείς πιο συναισθηματικό, επομένως μέσα στην ημέρα αναμένονται σεβαστές παρεξηγήσεις. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να παρουσιάζουν συνταρακτικές εξελίξεις και το σύμπαν σε καλεί να επενδύσεις περισσότερο στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Καλλιεργείς ένα πιο γλυκό περιβάλλον μέσα στο σπίτι, αν είσαι γονέας, όπου τα παιδιά σου αισθάνονται αγάπη.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, το Σάββατο με την Σελήνη στους Ιχθείς δηλώνει ότι η εξωστρέφειά σου θα είναι το κλειδί να ξεπεράσεις εμπόδια. Είσαι αρκετά επικοινωνιακός και συνδυάζεις την λογική με το συναίσθημα με έναν ισορροπημένο τρόπο. Είναι μία καλή στιγμή να εκφράσεις τυχόν προβληματισμούς ή συναισθήματα προς τον περίγυρό σου, ακόμη κι αν αυτό αφορά μία κατάσταση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Τα άστρα σήμερα σου λένε ότι η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε πρόβλημα.

Υδροχόος

Για σήμερα Σάββατο η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων αποκαλύπτει το ενδεχόμενο πως η βαθύτερη σου ανάγκη είναι η ασφάλεια, η αίσθηση σταθερότητας στις σχέσεις και τη δουλειά σου ή ακόμη και η επιβεβαίωση. Θέλεις να σου εκφράζουν οι άλλοι πόσο σε εκτιμούν και καλό θα είναι να απομακρυνθείς από περιβάλλοντα όπου λένε θετικά πράγματα για εσένα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι, αφού κανείς δεν είναι τέλειος.

Ιχθύς

Σήμερα Σάββατο η θέση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να κατανοήσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες, ενώ σε κάνει πιο ευαίσθητο και με οξυμένη διαίσθηση. Δίνεις αγάπη στον περίγυρό σου και κατανόηση. Αυτό έχει ως επακόλουθο την αύξηση της δημοτικότητάς σου, γιατί όλοι νιώθουν όμορφα μαζί σου. Είναι μία καλή στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στους υπόλοιπους, ακόμη και τα πιο καταπιεσμένα. Η ημέρα είναι άριστη για ενασχόληση με τις τέχνες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...