Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός
Σήμερα είναι Τετάρτη φίλε μου Κριέ και η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και το γόητρο σου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις χαρές της ζωής και το μυαλό σου τρέχει σε εξόδους και διασκεδάσεις. Το τετράγωνο με τον Δία όμως θα σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες και οικονομικές ατασθαλίες. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση και περιόρισε την καταναλωτική μανία που σε έχει πιάσει.

Ταύρος
Φίλε μου Ταύρε σήμερα η Σελήνη συμπορεύεται μαζί με τον Ερμή στον Λέοντα και σε εστιάζει σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Οι συζητήσεις με τους οικείους αφορούν τα περιουσιακά και την διευθέτησή τους. Το τετράγωνο με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, σε κάνει υπεραισιόδοξο και ενδέχεται να λειτουργήσεις ανώριμα και επιπόλαια. Φρόντισε να μη φέρεις τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν σε δύσκολη θέση.

Δίδυμος
Σήμερα φίλε μου Δίδυμε είναι Τετάρτη και η Σελήνη συναντιέται με τον Ερμή και φέρνει και σε σένα συναντήσεις, επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες. Η γρήγορη σκέψη και η ευγλωττία σου είναι παροιμιώδης. Μπορεί να κάνεις μια μικρή μετακίνηση για να συναντήσεις κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Το τετράγωνο του Δία θέλει προσοχή γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου θα πεις κάτι άθελα σου και θα θίξεις ένα άτομο.

Καρκίνος
Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη και η συνάντηση του Ερμή με την Σελήνη γίνεται στον τομέα που αφορά τα οικονομικά και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται εκεί. Θέλεις να αποκτήσεις όσα ονειρεύεσαι και προσπαθείς διαρκώς γι’ αυτό. Επιθυμείς να ανεβάσεις το βιοτικό επίπεδο και να ευχαριστηθείς την ζωή. Το τετράγωνο του Δία μπορεί να φέρει έξοδα παραπάνω από ότι υπολόγιζες για την υλοποίηση των στόχων σου.


Λέων
Φίλε μου Λέοντα σήμερα είναι Τετάρτη και ετοιμάσου να δεχθείς επισκέψεις στο σπίτι σου. Η Σελήνη αγκαζέ με τον Ερμή χτυπούν την πόρτα σου. Αρχίζουν οι κοινωνικότητες, τα λόγια, οι συζητήσεις και μέσω αυτών διευκολύνεσαι για να πάρεις αποφάσεις. Από τη μια ο Ερμής σε συμβουλεύει να κινηθείς με γνώμονα την λογική και από την άλλη σε κατακλύζει ο αυθορμητισμός και το συναίσθημα της Σελήνης. Το τετράγωνο με τον Δία σε βάζει σε σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά.

Παρθένος
Φίλε μου Παρθένε φθάσαμε στα μισά της εβδομάδας και παρατηρούμε την Σελήνη να συναντιέται με τον Ερμή σε ένα εσωτερικό τομέα του χάρτη σου που φέρνει προβληματισμούς και σκέψεις από το παρελθόν. Σήμερα ο Ερμής κουβεντιάζει με την ψυχούλα σου και η Σελήνη αναδύει το συναίσθημα που κρύβεις μέσα σου. Είναι η στιγμή που θα αφουγκραστείς την διαίσθηση! Το τετράγωνο με τον Δία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να αναβάλεις τα σχέδια του μέλλοντος.

Ζυγός
Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται μαζί με τον Ερμή σε ένα χαρούμενο τομέα του χάρτη σου. Προωθείς σχέδια, όνειρα, φιλοδοξίες και ότι έχεις πλάσει για το μέλλον. Είσαι πολύ εξωστρεφής, κοινωνικός και ευχάριστος. Το μυαλό και η λογική σου συμβαδίζουν με το συναίσθημα και μπορείς να λειτουργήσεις σε όλα τα επίπεδα. Το τετράγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει μια δύσκολη κατάσταση με ένα φίλο που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή έχουν πάρει την ανοδική πορεία καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Επιθυμείς διακαώς την ανέλιξη στην δουλειά και στην κοινωνία γενικότερα. Θέτεις στόχους και μεγαλεπήβολα σχέδια καταθέτοντας ην ψυχή σου για να υλοποιηθούν. Την υπέρμετρη φιλοδοξία και τον υπερβάλλοντα ζήλο για ανέλιξη θα μπλοκάρει ένα σημαντικό πρόσωπο. Το τετράγωνο του Δία δείχνει πως πρέπει να χαμηλώσεις το προφίλ σου.

Τοξότης
Φίλε μου Τοξότη, σήμερα αισίως φθάσαμε στο μέσο της εβδομάδας και παρατηρούμε πως η Σελήνη συναντιέται με τον Ερμή στον τομέα που εκφράζει τη βαθύτερη επιθυμία σου για προσωπική ανάπτυξη. Συζητάς με τους οικείους, την οικογένεια και το ευρύτερο περιβάλλον για να βρεις λύσεις που θα σε προωθήσουν σε σπουδές, γνώσεις, μετακινήσεις και ταξίδια του εξωτερικού. Το τετράγωνο με τον Δία φανερώνει ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και γι’ αυτό θέλεις την συμβουλή του περιβάλλοντος. Βάλε πρόγραμμα!

Αιγόκερως
Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη μαζί με τον Ερμή αποφασίζουν να τρυπώσουν στον τομέα που νομίζεις πως έχεις κρύψει τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Την ανασκαφή σίγουρα θα την νιώσεις αφού τα απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια μαζί με το συναίσθημα. Αναδύονται παλιά ξεχασμένα συναισθήματα για παρελθοντικούς έρωτες που σε πλήγωσαν. Το τετράγωνο του Δία σε κάνει να δεις κατάματα μια παλιά σχέση και να εντοπίσεις τι σε πείραξε τελικά.

Υδροχόος
Για σένα φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή συνάντηση της Τετάρτης, αφορά την Σελήνη που θα βρεθεί μαζί με τον Ερμή ακριβώς απέναντί σου. Είσαι συμπονετικός και ευαίσθητος ως προς τις ανάγκες τους και σπεύδεις να τις καλύψεις. Επικοινωνείς με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, είτε πρόκειται για σύντροφο, είτε για οικογένεια, είτε για συνεργάτη και ανταλλάσσεις απόψεις. Το τετράγωνο του Δία φέρνει τη επιπόλαιη συμπεριφορά ενός οικείου προσώπου που σε βάζει σε σκέψεις.

Ιχθύς
Ιχθύ μου αγαπημένε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη με τον Ερμή συναντιούνται για να απασχολήσουν την καθημερινότητα σου. Ένα τρέξιμο θα το έχεις καθώς οι υποχρεώσεις μοιάζουν με βουνό. Με τον ατελείωτο θα πρέπει να ασχοληθείς και το άγχος δεν θα λείψει. Παράλληλα θα τονώσεις την φυσική σου κατάσταση με σωστή διατροφή, βιταμίνες και πολύ καλά θα κάνεις, αφού έτσι ξεπερνάς την κούραση. Το τετράγωνο του Δία μπορεί να φέρει λόγια και συμπεριφορές από τον χώρο της δουλειάς που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...