Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή.

Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τα βλέμματα. Οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και αποφασιστικές, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, φεύγει η διστακτικότητα και η επιφύλαξη.

Σε οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες, τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα υπάρχει δυνατότητα για διεκπεραίωση. Σε καταστάσεις που θα προκληθεί άγχος αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση, προσοχή στις αντιδράσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, έντονη θα είναι η διάθεση για φλερτ, διασκέδαση, ψυχαγωγία.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη που θα φέρει ανατροπές, εκπλήξεις και ευχάριστα συμβάντα. Καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα καταφθάνουν τυχερά ανοίγματα, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για διαφοροποιήσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, θα ακουστούν προτάσεις, οι απαντήσεις που θα δοθούν θα είναι θετικές. Στον αισθηματικό τομέα θα βγει στην επιφάνεια η ρομαντική πλευρά, θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματισμούς και εξομολογήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ταυτόχρονα τρίγωνο Ποσειδώνα, οπότε επικεντρώνεσαι στο σπίτι και περνάς τέλεια! Οτιδήποτε κάνεις με στόχο να εξασφαλίσεις μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τα άστρα σου υπόσχονται επιτυχία. Σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να αναλάβεις ρίσκο σε κάθε επίπεδο της ζωής σου. Παράλληλα, η μετάβαση της Σελήνης στον Λέοντα το βράδυ, αναμένεται να κάνει τη διάθεσή σου πιο ερωτική κι ασχολείσαι με πιο ευχάριστα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από το δικό σου ζώδιο, οπότε είναι λογικό να σου εμφανίζονται ξαφνικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα! Έχε τα μάτια σου ανοικτά, αφού το σύμπαν σου προσφέρει απλόχερα πολλαπλές δυνατότητες για την εκπλήρωση των ονείρων σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε φέρει σε επαφή με τον κατάλληλο κόσμο που σε υποστηρίζει. Βέβαια, η ημέρα κλείνει πιο μοναχικά με την Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα Τρίτη κι ακόμα η Σελήνη είναι στον Καρκίνο μέχρι το βράδυ, όπου έπειτα μεταβαίνει στον Λέοντα, Δίδυμέ μου. Όπως καταλαβαίνεις, η ημέρα σου είναι γεμάτη σκέψεις, μα και πράξεις, σχετικές με την ενδυνάμωση των οικονομικών σου, αλλά και της γενικότερης αυτοπεποίθησής σου. Το τρίγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα σου προσφέρει μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό σε προστατεύει από το σκληρό ανταγωνισμό. Κατά το βραδάκι γίνεσαι πιο εξωστρεφής κι επικοινωνιακός.

Τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, παραμένεις για λίγες ώρες ακόμη πρωταγωνιστής της Τρίτης με την Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο δικό σου ζώδιο ως το βραδάκι. Επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες κι εντοπίζεις πολλαπλές ευκαιρίες προσωπικής κι επαγγελματικής εξέλιξης. Ο λόγος προκύπτει από τις θετικές της όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα που υπόσχονται κοινωνικοποίηση, διεύρυνση οριζόντων και εκπλήρωση στόχων. Οι βραδινές ώρες σε ωθούν να εστιάσεις στον υλικό κόσμο, με την μετάβαση της Σελήνης στον Λέοντα.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Τρίτη σου ξεκινά με μοναχικότητα, όμως συνεχίζει φέροντάς σε στο επίκεντρο της προσοχής. Η Σελήνη με τις υπέροχες όψεις της με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα σου υπόσχεται παρασκηνιακή δράση με ευεργετικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Παράλληλα, αντιμετωπίζεις κάποιες ανασφάλειές σου και προχωράς δυναμικά. Έτσι, οι βραδινές ώρες σε βρίσκουν στο επίκεντρο της προσοχής και του θαυμασμού όλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη από τον Καρκίνο να μεταβαίνει κατά τις βραδινές ώρες στο ζώδιο του Λέοντα. Συνεπώς, η διάθεσή σου μεταβάλλεται εμφανώς κι από απολύτως κοινωνικός γίνεσαι τέρμα εσωστρεφής. Εκμεταλλεύσου την υπόλοιπη ημέρα, γιατί οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα αυξάνουν τον ερωτισμό, τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή σου! Αν έχεις παιδάκια, είναι σίγουρο πως πρόκειται να περάσετε μία πολύ διασκεδαστική ημέρα όπου ανακαλύπτετε μαζί καινούρια χόμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο, σε θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ λογικό ο ερωτισμός σου να εκτοξευθεί στα ύψη και να αναζητήσεις νέες αισθηματικές εμπειρίες. Εσύ που έχεις δεσμό και οικογένεια, αναμένεται να περάσεις την ημέρα σου αφιερωμένη σε αυτούς. Η Σελήνη μεταβαίνει το βράδυ στο ζώδιο του Λέοντα, όπου σου επιτρέπει να ηρεμήσεις, να περάσεις χρόνο στο σπίτι ή με οικεία πρόσωπα, καθώς και να δώσεις σημασία σε οτιδήποτε έχει πραγματικά ουσία στα προσωπικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρίτη σήμερα, Τοξότη μου με αρκετό ενδιαφέρον, εξελίξεις κι ευκαιρίες στα επαγγελματικά και την προσωπική σου εξέλιξη. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα σου υπόσχεται εύνοια και υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον και μπορείς επίσης, να ζητήσεις οικονομική βοήθεια. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό δείχνει τη δυνατότητά σου να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις σε θέματα δουλειάς ή να ξεκινήσεις μία υγιεινή συνήθεια. Το βραδάκι γίνεσαι πιο πνευματώδης με την Σελήνη στον Λέοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το βραδάκι, οπότε κι εσύ μέχρι τότε στρέφεις την προσοχή σου στον περίγυρό σου, το άμεσο περιβάλλον σου και δείχνεις κατανόηση στις ανάγκες κι επιθυμίες τους. Έπειτα, με την Σελήνη στον Λέοντα, θα παρατηρήσεις τον ερωτισμό σου να αυξάνεται αισθητά, αλλά θα προτιμήσεις λίγους και καλούς. Οι θετικές όψεις της Σελήνης το πρωί, με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, σε εμπνέουν προς την αναζήτηση ευχάριστων χόμπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο μέχρι το βραδάκι, άρα προτεραιότητά σου αποτελεί η τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεών σου. Βρίσκεις απόλυτη εύνοια σε αυτό το κομμάτι, χάρη στις υπέροχες όψεις της με τον Ποσειδώνα και του Ουρανό που σε βοηθούν να κινηθείς σωστά, να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Το βραδάκι επικεντρώνεσαι στις σημαντικότερες σχέσεις σου, με την Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Καρκίνο σε υπέροχες όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, οπότε κι εσύ έχεις κάθε δυνατότητα να διασκεδάσεις, να ανακαλύψεις νέα χόμπι και να αισθανθείς πραγματική χαρά. Αν έχεις παιδάκια, φρόντισε να βρεις μέσα στην ημέρα χρόνο να παίξετε μαζί. Παράλληλα, η έμπνευσή σου είναι πολύ τονωμένη, όπως και η φαντασία σου, με αποτέλεσμα να αποκτάς και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το βράδυ, με την Σελήνη στον Λέοντα, ενδεχομένως να καταλάβεις, βέβαια, ότι καλή η διασκέδαση, αλλά μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου πίσω!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...