Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, κάνε οπωσδήποτε την ενδοσκόπηση σου, αρπάζοντας την ευκαιρία, να ανανεωθείς ψυχολογικά και συναισθηματικά! Κρυφοί εχθροί και αντίπαλοι, κατατροπώνονται, αφού πλέον αντιλαμβάνεσαι επιτυχώς τις κρυφές προθέσεις, τις σκέψεις και τα πραγματικά κίνητρα των άλλων!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, είναι η ιδανική ημέρα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές και κυρίως όσον αφορά την βελτίωση και την εξομάλυνση τους. Συνεργάζεσαι τέλεια με τους γύρω σου και πετυχαίνεις ισότητα, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις συναναστροφές και τις επικοινωνίες σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, η καθημερινότητα σου θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου και την σκέψη σου κι αυτό εξαιτίας των απανωτών υποχρεώσεων που θα έρθουν και ζητούν άμεση διεκπεραίωση! Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές σήμερα, γι’αυτό φρόντισε να τις επιμεληθείς και να τις τακτοποιήσεις πλήρως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα φίλε Καρκίνε! Έχεις πολλές ευκαιρίες να προβάλλεις την λαμπερή προσωπικότητα σου, την δημιουργικότητα σου και τα ταλέντα σου! Αν περιορίσεις έπαρση και τάση για υπερβολική επίδειξη, η ημέρα θα είναι άψογη, αφού έχεις τύχη, τραβάς όλα τα βλέμματα θαυμασμού επάνω σου και νιώθεις περιζήτητος!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ήρθε η στιγμή να ωριμάσεις, να συνετιστείς και να επικεντρωθείς, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ώστε να διορθώσεις παλαιά προβλήματα! Θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, με συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, είναι μία ευχάριστη ημέρα, γεμάτη συναντήσεις, συζητήσεις και κοινωνικές επαφές! Επίσης την σημερινή ημέρα, θα απολαύσεις πολλές χαρμόσυνες ειδήσεις και ψυχαγωγικές εξόδους! Προσπάθησε να επικοινωνείς με μηνύματα, αφού με τον γραπτό λόγο εκφράζεσαι καλύτερα!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα προστατεύεις με όλες σου τις δυνάμεις, τα κεκτημένα σου και τις αξίες σου. Κάποιες νέες συνθήκες και συγκυρίες, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις σήμερα, θα σου δώσουν την δυνατότητα, όλες οι προσπάθειες σου να πιάσουν τόπο! Όπως και να έχει, τα γεγονότα που έρθουν, θα σου αυξήσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σαφώς περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και χαρμόσυνη διάθεση! Κατάλληλη ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες και για να κάνεις νέα συναρπαστικά ξεκινήματα! Θα μπορέσεις, να πετύχεις υψηλούς στόχους και σπουδαίους σκοπούς, με ευκολία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ώρα, να επικεντρωθείς στον φιλικό τομέα και να κάνεις τις αναγκαίες δράσεις και κινήσεις, ώστε να τον βελτιώσεις με ποικίλους τρόπους! Θα βρεις μαζί με τους φίλους σου λύσεις και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σου σήμερα, φίλε Υδροχόε, επικεντρώνεται σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα, το κύρος σου και την καλή σου φήμη! Αξιολογείς διαφορετικά πλέον τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις βλέπεις πιο σοβαρά από πριν! Βελτιώνεις την συμπεριφορά σου και κερδίζεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, με το Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...