Το ανύπαρκτο γεύμα Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Σαββίδη και οι… θεωρίες συνωμοσίας

Επιστρατεύουν fake news για να στηρίξουν τις αθλιότητές τους στο Μαξίμου

62
Το ανύπαρκτο γεύμα Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Σαββίδη και οι... θεωρίες συνωμοσίας

Τελικά ο πανικός στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι φαίνεται.

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι το Μαξίμου βάζει σοβαρές – κατά τα λοιπά- ιστοσελίδες, να δημοσιεύουν ψευδείς ειδήσεις, όπως αυτή περί συνάντησης και φαγητού (υπάρχουν λεπτομέρειες και για το μενού παρακαλώ για να γίνει πιστευτή η “είδηση”) μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, υπευθύνου στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου.

Η αντίδραση βέβαια του κ. Θεοδωρικάκου, μόλις διάβασε την είδηση, ήταν άμεση. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

“Κι άλλα sites έχουν στρατευτεί στις επιθυμίες και την προπαγάνδα των «υπογείων του Μ. Μαξίμου», αλλά λίγα προσφέρονται τόσο απροκάλυπτα για άθλια πολιτικά παιχνίδια. Το δημοσίευμα περί «γιορτής» και ψαροφαγίας» του Ιβαν Σαββίδη με μένα επι τη αναλήψει των καθηκόντων του Δ.Μιχαλέλλη, αποτελεί την επιτομή των fake news. Το δε παραμύθι , το οποίο συνδέει την «γιορτή» με τις γελοίες «θεωρίες συνωμοσίας» και τα «σχέδια για νέα αποστασία», είναι ωραίο αλλά δεν έχει δράκο.
Το δημοσίευμα είναι απολύτως ψευδές, αποκύημα καθοδηγημενης φαντασίας , προϊόν εντολης πανικόβλητων αφεντικών και ξεπερνά την κόκκινη γραμμή της γελοιότητας. Συγχαρητηρια παιδιά…”

Διαβάστε επίσης:  Στο Λονδίνο για να δει την κόρη του ο Κυριάκος

Το ανύπαρκτο γεύμα Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Σαββίδη και οι... θεωρίες συνωμοσίας

Πάντως κ. Θεοδωρικάκο στην εποχή μου τα fake news τα λέγανε “λάσπη” και μετά “κιτρινίλα”. Τώρα βέβαια η παγκοσμιοποίηση τα μετέτρεψε σε Fake news, αλλά όπως και ονομασθούν, θα συνεχίζουν να βγάζουν την ίδια οσμή του βόθρου…