Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

«Τύχη βουνό» για τα ζώδια : Έρχονται σπουδαίες μέρες για Ταύρους, Ζυγούς και…

Αρκετά είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, η οποία τονίζει πως μια σειρά τυχερών όψεων θα φέρει για όλους ευκαιρίες.

Όπως αναφέρει, συγκεκριμένα, μια από τις πιο τυχερές όψεις του μήνα θα κορυφωθεί στις 12/04/2023, καθώς ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία στον Κριό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, τα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους)του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από τη 19η έως την 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η επιρροή εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της μεγάλης ευκαιρίας. Είναι ο πλανήτης εκείνος που μας γεμίζει με αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες από τη ζωή. Μάλιστα, ο Δίας δεν γνωρίζει όρια και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντιθέτως ψάχνει τρόπους να προχωρήσει παρακάτω. Δεν σταματάει να αναζητά διαρκώς κάτι παραπάνω και κάτι καλύτερο από αυτό που έχει κατακτήσει ήδη. Είναι εκείνος ο πλανήτης που μας καλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο και μας οδηγεί σε νέα μονοπάτια, αφού απεχθάνεται όσο τίποτα άλλο τη στασιμότητα.

Οι στόχοι που βάζουμε κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι μεγαλεπήβολοι και αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με τα λίγα ή να αποδεχτούμε την αποτυχία. Αυτή ακριβώς η στάση είναι που μας βοηθάει να εξελιχθούμε και να κατακτήσουμε ακόμα και όσα μπορεί προηγουμένως να έμοιαζαν ακατόρθωτα.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου. Νιώθεις αισιόδοξος, επεκτατικός και έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου και η τύχη θα είναι με το πλευρό σου γενναιόδωρη. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε εστιάζει στην επίτευξη των φιλόδοξων σχεδίων και προωθεί την δημόσια προβολή σου. Η χειμαρρώδης και επιβλητική παρουσία σου δεν περνάει απαρατήρητη!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, σε βοηθά να νιώσεις εσωτερική γαλήνη. Οι σκέψεις του παρελθόντος δεν σε πληγώνουν πια. Μπορείς να αφουγκραστείς την ψυχή σου και να την γιατρέψεις. Το ηθικό ανεβαίνει και έχεις προστασία από μια ανώτερη δύναμη που σε φυλάει από τις κακοτοπιές. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργεί προσωπική ανάπτυξη μέσω της μάθησης και των νέων εμπειριών που αποκτάς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου- Δία, σε βοηθά στην ανάπτυξη της κοινωνικής σου ζωής. Οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν, αρκεί να μην ονειροβατείς. Έχεις πολύ καλούς φίλους που σε στηρίζουν και ακολουθούν τα βήματα σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, βγάζει ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας άγχος. Μην αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις αλλά εμβάθυνε στην ουσία των πραγμάτων.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Μ.Τετάρτη η σύνοδος Ήλιου-Δία, σε προμοτάρει ώστε να επεκτείνεις την δημόσια εικόνα και να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Η θέση σου στον κόσμο και η καταξίωση είναι επιτακτική ανάγκη. Έχεις δημιουργήσει ένα καλό υπόβαθρο και είσαι πλέον αναγνωρίσιμος στην κοινωνία, σου δίνονται και εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους που συμμερίζονται τις ανάγκες σου και σε συμπονούν.

ζώδια 12 Απριλίου

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, τονίζει ακόμα περισσότερο την γενναιόδωρη φύση σου και επεκτείνει την αισιοδοξία σου . Κινείσαι με υπεραισιοδοξία και την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά. Οι ανοικτοί ορίζοντες δεν έχουν πλέον όρια για σένα και ατενίζεις το μέλλον με θετικότητα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και μπορεί λίγο να σε προσγειώσει στην πεζή πραγματικότητα. Δεν είναι κακό γιατί με αυτό τον τρόπο εξισορροπείς την κατάσταση.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος του Ήλιου-Δία, σε βοηθά να διαχειριστείς τις φοβίες και τα άγχη σου τα οποία έχουν βαθιές ρίζες. Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις κοιτάζοντας κατάματα τον εσώτερο ψυχισμό σου. Είναι μια διεργασία που είτε την κάνεις μόνος σου, είτε με τον κατάλληλο θεραπευτή, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και η ενασχόληση με τα χόμπι σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Κάνεις πλέον ότι ικανοποιεί την ψυχή σου.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. Θα σχετιστείς, θα συμφιλιωθείς και θα συμβιβαστείς, με όποιον βρίσκεται απέναντι σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι η συμπεριφορά σου. Η έπαρση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι ταπεινός προς τον πλησίον για να τον κερδίσεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και εκτός των άλλων βλέπεις ότι υπάρχει και η οικογένεια που νοιάζεται για σένα. Ασχολήσου λίγο μαζί τους!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα αναλάβει να βάλλει πρόγραμμα στις καθημερινές ασχολίες και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο βαρύ φορτίο που κουβαλάς. Θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με χιούμορ και δεν θα βαρυγγωμήσεις όπως έκανες παλιότερα. Η εύνοια της τύχης σε αφορά σε θέματα που αφορούν την εργασία! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και αναπτύσσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα συγκεντρώνοντας την προσοχή των άλλων πάνω σου.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, αυξάνει την κοινωνικότητα και τονίζει την επεκτατική φύση σου. Ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία και επιθυμείς να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις τον κόσμο. Νιώθεις να φουντώνει το πάθος σου για ανεξαρτησία και στοχεύεις στην ανέμελη ζωή. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και ασχολείσαι με τα οικονομικά, που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σε σπρώξει να δεις τις αστοχίες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην οικογένεια. Αν κάπου έχεις κάνει λάθος οφείλεις να το αναγνωρίσεις ζητώντας συγγνώμη. Η αλήθεια είναι πως τα έχεις φουσκώσει πολύ μέσα στο μυαλό σου και φαντάζουν μεγαλύτερα, από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε ευαισθητοποιεί σε προσωπικά ζητήματα. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός και η κυκλοθυμική τάση σε κάνει υποκειμενικό αντιδρώντας υπερβολικά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει να επεκταθείς στις γνώσεις αλλά και στις γνωριμίες. Είσαι δεινός ομιλητής και πολλοί κρέμονται από το στόμα σου. Προσοχή όμως διότι κάποιες φορές ξεφεύγεις από το θέμα και σε παρασύρει ο ενθουσιασμός. Η απόκτηση εμπειριών είναι προσόν, αρκεί να αποφύγεις την επίδειξη γνώσεων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και κάποιες φορές νιώθεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου νιώθοντας κουρασμένος από την πολυκοσμία.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Μ.Τετάρτη, η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα σου φέρει τύχη και θα σε κάνει να νιώσεις πληρότητα, που προέρχεται από την κάλυψη των αναγκών σου. Εξασφαλίζεις την οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Η ποιότητα της ζωής σου ανεβαίνει και ξαλαφρώνεις από πολλά προβλήματα. Προσπάθησε να ελαττώσεις την πλεονεξία, ώστε να μη φέρεις σε δύσκολη θέση τους φίλους, με την σημερινή κίνηση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η έπαρση και η συσσώρευση αγαθών θα σε απομακρύνει από τους στόχους που περιλαμβάνουν φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...