Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
32.5 C
Athens

Βουτιά στο…χρήμα για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Σήμερα, όπως φαίνεται, σύμφωνα με την αστρολόγο θα έρθει «άγγιγμα Μίδα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα κάνουν βουτιά στο…χρήμα.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Είσαι εκφραστικός, εξωστρεφής, συναισθηματικός και μπορείς εύκολα να διαισθανθείς την ενέργεια του περιβάλλοντος γύρω σου. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και δημιουργήσεις κάτι καινούργιο που οραματίζεσαι από καιρό. Μην είσαι βιαστικός και κάνε αργά και σταθερά βήματα χωρίς να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Θα σε διακατέχει η επιθυμία να απομονωθείς και να αποκοπείς από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ανάγκη να είσαι μόνος σε οδηγεί σε εσωστρέφεια. Αναπτύσσεται η διαίσθηση, η διορατικότητα κι έτσι μπορείς να δεις με άλλο μάτι ορισμένες καταστάσεις. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από τις πλάτες σου και πολύ γρήγορα θα σου αποκαλυφθούν όλα. Ποιοι είναι και τι λένε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή και στην συναναστροφή με φίλους. Η μέρα προσφέρεται για εξόδους, βόλτες και μικρές αποδράσεις. Η διάθεση σου αποζητά την αλλαγή στην ρουτίνα και αυτό θα κάνεις. Πλημμυρίζεις με θετικά συναισθήματα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που αγαπάς κι έχεις να δεις καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι Κυριακή φίλε μου Καρκίνε και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η θέση σε βρίσκει επικεντρωμένο στα θέματα καριέρας, καταξίωσης και κοινωνικής προβολής. Αποζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να καταξιωθείς. Σαφώς σου αξίζει μετά από τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλες. Πετυχαίνεις ύστερα από μελετημένα βήματα και οργάνωση!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Είναι φανερό ότι σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία, αλλά και εμπειρίες. Ψάχνεις τρόπους να εξελίξεις την ζωή σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Αποκτάς νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφείς την όποια κατάσταση διαμορφώνεται γύρω σου. Η περιπέτεια αρχίζει να κυλά στις φλέβες σου και ξεκινάς το πρώτο βήμα με ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, που θα φέρει από μέρους σου εσωστρέφεια και έλλειψη κοινωνικής ζωής. Είναι μια μέρα που επιθυμείς περισσότερο από οτιδήποτε να μείνεις μόνος και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Σήμερα δεν θέλεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα για την ψυχολογική σου διάθεση. Θα προτιμήσεις την παρέα ενός καλού βιβλίου για να περάσεις την μέρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και εξαρτώμενος από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν. Θέλεις να τους φροντίσεις, να τους κανακέψεις και να προσφέρεις μια μεγάλη αγκαλιά. Συμπονάς και είσαι δεκτικός. Αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες τους και επιθυμείς να προσφέρεις οποιαδήποτε βοήθεια σου ζητηθεί. Είσαι περιζήτητος στον κοινωνικό περίγυρο για τα θετικά στοιχεία που διαθέτεις και τη θετική αύρα που εκπέμπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα. Φυσικά και σε απασχολούν τα επαγγελματικά και οι συνήθειες στην δουλειά. Σε τρέχουν οι υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Πρέπει να φτιάξεις ένα οργανόγραμμα που θα τηρήσεις πιστά. Μόνο έτσι φεύγει το άγχος! Ειδάλλως θα πελαγώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Είναι μέρα εξωστρέφειας για σένα και έντονης κοινωνικότητας. Αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου αποκλειστικά στα χόμπι, στα παιδιά, στην διασκέδαση και στις παρέες. Κάνεις δηλαδή μόνο ότι σε ευχαριστεί και σε ικανοποιεί. Με την γενναιόδωρη συμπεριφορά σου αποζητάς να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και το καταφέρνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Η οικογένεια μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα. Η επιθυμία σου για θαλπωρή και ζεστασιά είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Πολύ θετική μέρα για να μείνεις μέσα με τους οικείους και να συζητήσεις τα θέματα που απασχολούν όλη την οικογένεια. Το οικογενειακό τραπέζι προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η στήριξη που προσφέρεις είναι πολύτιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Μια δραστήρια μέρα σε περιμένει με πολλές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Αδυνατείς να συγκεντρωθείς σε ένα θέμα και η προσοχή σου διασπάται από το τηλέφωνο που χτυπά ασταμάτητα και τα μηνύματα που δεν προλαβαίνεις να απαντήσεις. Δεν αποκλείεται αυτό που στην αρχή σε διασκεδάζει στην πορεία της ημέρας να σε κουράσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Σε διακατέχει η πλεονεξία και επιθυμείς να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα μπορείς για να νιώσεις ασφαλής. Θεωρείς ότι μόνο έτσι θα ξεπεράσεις τον φόβο της έλλειψης. Μη γίνεσαι στενόμυαλος και κτητικός ,γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως για παράδειγμα να γίνεις εγκρατής στις συναισθηματικές αγορές, που σε ωθούν να αγοράζεις πράγματα χωρίς να τα έχεις ανάγκη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς...

Τζένη Καρέζη: Δείτε την σπάνια φωτογραφία με τον πρώτο της σύζυγο, Ζάχο Χατζηφωτίου

Σε μια σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε το Elena’s Diary Blog στο Instagram, η Τζένη Καρέζη απολαμβάνει τον καφέ της στη «Μεγάλη Βρετανία» με τον...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις που θέσατε πριν από μια εβδομάδα. Αυτή η ενέργεια θα...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3...

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία. Στη διάρκεια της...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας...

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι πρέπει να είναι τέλειες και ανάψτε λίγη διασκέδαση μέσα τους....

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου: Αιγόκεροι, έρχονται αποκαλύψεις για τις σχέσεις σας

Κριός Αν τρέχεις σαν τρελός για να πετύχεις τους στόχους σου, ίσως να έχεις παραμελήσει τη ρουτίνα σου, οπότε αυτή είναι μια παύση για να...
Μαίρη Κουάντ, επανάσταση, μόδα, μίνι,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Ιουλίου επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1964...Η Μαίρη Κουάντ προκαλεί επανάσταση στη μόδα με τη μίνι φούστα στην Αγγλία. Η Μαίρη Κουάντ γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1934 στο Λονδίνο και ήταν κόρη Ουαλών εκπαιδευτικών. Φοίτησε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου

Κριός Αυτή η φάση της σελήνης αποσκοπεί στο να δώσετε σάρκα και δέσμευση στις προθέσεις...

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ...

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου: Καρκίνοι, είναι ώρα να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν

Κριός Οι σχέσεις σας μπορούν να αποκτήσουν μια πιο συναρπαστική τροπή. Απορρίψτε την ιδέα ότι...