Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
17.8 C
Athens

Βουτιά στο…χρήμα για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Σήμερα, όπως φαίνεται, σύμφωνα με την αστρολόγο θα έρθει «άγγιγμα Μίδα» για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα κάνουν βουτιά στο…χρήμα.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Είσαι εκφραστικός, εξωστρεφής, συναισθηματικός και μπορείς εύκολα να διαισθανθείς την ενέργεια του περιβάλλοντος γύρω σου. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή και δημιουργήσεις κάτι καινούργιο που οραματίζεσαι από καιρό. Μην είσαι βιαστικός και κάνε αργά και σταθερά βήματα χωρίς να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Θα σε διακατέχει η επιθυμία να απομονωθείς και να αποκοπείς από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ανάγκη να είσαι μόνος σε οδηγεί σε εσωστρέφεια. Αναπτύσσεται η διαίσθηση, η διορατικότητα κι έτσι μπορείς να δεις με άλλο μάτι ορισμένες καταστάσεις. Αντιλαμβάνεσαι το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από τις πλάτες σου και πολύ γρήγορα θα σου αποκαλυφθούν όλα. Ποιοι είναι και τι λένε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην κοινωνική ζωή και στην συναναστροφή με φίλους. Η μέρα προσφέρεται για εξόδους, βόλτες και μικρές αποδράσεις. Η διάθεση σου αποζητά την αλλαγή στην ρουτίνα και αυτό θα κάνεις. Πλημμυρίζεις με θετικά συναισθήματα όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που αγαπάς κι έχεις να δεις καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι Κυριακή φίλε μου Καρκίνε και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Κριού. Αυτή η θέση σε βρίσκει επικεντρωμένο στα θέματα καριέρας, καταξίωσης και κοινωνικής προβολής. Αποζητάς να αναρριχηθείς ψηλά και να καταξιωθείς. Σαφώς σου αξίζει μετά από τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλες. Πετυχαίνεις ύστερα από μελετημένα βήματα και οργάνωση!

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Είναι φανερό ότι σε διακατέχει η επιθυμία για ελευθερία, ανεξαρτησία, αλλά και εμπειρίες. Ψάχνεις τρόπους να εξελίξεις την ζωή σου και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Αποκτάς νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφείς την όποια κατάσταση διαμορφώνεται γύρω σου. Η περιπέτεια αρχίζει να κυλά στις φλέβες σου και ξεκινάς το πρώτο βήμα με ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού, που θα φέρει από μέρους σου εσωστρέφεια και έλλειψη κοινωνικής ζωής. Είναι μια μέρα που επιθυμείς περισσότερο από οτιδήποτε να μείνεις μόνος και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Σήμερα δεν θέλεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα για την ψυχολογική σου διάθεση. Θα προτιμήσεις την παρέα ενός καλού βιβλίου για να περάσεις την μέρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και εξαρτώμενος από το περιβάλλον και τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν. Θέλεις να τους φροντίσεις, να τους κανακέψεις και να προσφέρεις μια μεγάλη αγκαλιά. Συμπονάς και είσαι δεκτικός. Αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες τους και επιθυμείς να προσφέρεις οποιαδήποτε βοήθεια σου ζητηθεί. Είσαι περιζήτητος στον κοινωνικό περίγυρο για τα θετικά στοιχεία που διαθέτεις και τη θετική αύρα που εκπέμπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην ρουτίνα. Φυσικά και σε απασχολούν τα επαγγελματικά και οι συνήθειες στην δουλειά. Σε τρέχουν οι υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Πρέπει να φτιάξεις ένα οργανόγραμμα που θα τηρήσεις πιστά. Μόνο έτσι φεύγει το άγχος! Ειδάλλως θα πελαγώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Είναι μέρα εξωστρέφειας για σένα και έντονης κοινωνικότητας. Αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου αποκλειστικά στα χόμπι, στα παιδιά, στην διασκέδαση και στις παρέες. Κάνεις δηλαδή μόνο ότι σε ευχαριστεί και σε ικανοποιεί. Με την γενναιόδωρη συμπεριφορά σου αποζητάς να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και το καταφέρνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Η οικογένεια μπαίνει σε άμεση προτεραιότητα. Η επιθυμία σου για θαλπωρή και ζεστασιά είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Πολύ θετική μέρα για να μείνεις μέσα με τους οικείους και να συζητήσεις τα θέματα που απασχολούν όλη την οικογένεια. Το οικογενειακό τραπέζι προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η στήριξη που προσφέρεις είναι πολύτιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού. Μια δραστήρια μέρα σε περιμένει με πολλές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Αδυνατείς να συγκεντρωθείς σε ένα θέμα και η προσοχή σου διασπάται από το τηλέφωνο που χτυπά ασταμάτητα και τα μηνύματα που δεν προλαβαίνεις να απαντήσεις. Δεν αποκλείεται αυτό που στην αρχή σε διασκεδάζει στην πορεία της ημέρας να σε κουράσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Σε διακατέχει η πλεονεξία και επιθυμείς να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα μπορείς για να νιώσεις ασφαλής. Θεωρείς ότι μόνο έτσι θα ξεπεράσεις τον φόβο της έλλειψης. Μη γίνεσαι στενόμυαλος και κτητικός ,γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως για παράδειγμα να γίνεις εγκρατής στις συναισθηματικές αγορές, που σε ωθούν να αγοράζεις πράγματα χωρίς να τα έχεις ανάγκη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...