ΞΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ: Κι αντί για μπράβο, ο 15χρονος πήρε αποβολή!

29

Όταν ο 15χρονος Τέιλορ Τζόουνς ξύρισε τις όμορφες μπούκλες του, για να βοηθήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση στήριξης καρκινοπαθών, δεν περίμενε ότι θα τιμωρηθεί. Όμως τον απέβαλαν από το σχολείο του μετά τις διακοπές του Πάσχα, γιατί βρήκαν το κούρεμά του, «προκλητικό».

Ο έφηβος που αποβλήθηκε από το Κολλέγιο Λόνστον της Κορνουάλης για «εξτρίμ κούρεμα», κάνει ιδιαίτερα στο σπίτι, μέχρι να ξαναμακρύνουν τα μαλλιά του. Η μητέρα του, Λέισι, είναι εξοργισμένη με το σχολείο, τονίζοντας ότι ο μικρός προσπαθούσε να μαζέψει χρήματα για τη βρετανική οργάνωση Έρευνα για τον Καρκίνο. Πήρε αυτή την απόφαση, όταν φίλος του διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Ο Τέιλορ μάκραινε τα μαλλιά του πολύ καιρό, προκειμένου να είναι έτοιμος για εκδήλωση της οργάνωσης τον Ιούνιο. Αλλά ο πατέρας του του πρότεινε να κόψει τα μαλλιά του το Πάσχα, γιατί έμπαιναν στα μάτια του και κάλυπταν το πρόσωπό του. Ο διευθυντής του σχολείου, Μπράιαν Μέιγουντ δέχθηκε να επιστρέψει ο Τέιλορ μόλις μακρύνουν τα μαλλιά του, «για κανονικά μαθήματα». Και πρόσθεσε ότι ο 15χρονος τιμωρήθηκε, γιατί τον είχαν συμβουλεύσει πριν τις διακοπές να κόψει τα μαλλιά του κοντά «αλλά σε αποδεκτό μήκος» και τους παράκουσε ξυρίζοντάς τα.

Διαβάστε επίσης:  Προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας από τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ Ιβάνοφ

Τρίχες, κε διευθυντά. Αλλάξτε επειγόντως θέση με τον Τέιλορ, μήπως διδαχθείτε κάτι περί «κανονικότητας».

Ρ.Α.