Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020
12.8 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2 Δεκεμβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1956...Ο Φιντέλ Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα και 80 μέλη του Κινήματος της 26ης Ιουλίου αποβιβάζονται στις ακτές της Κούβας με το πλοίο «Γκράνμα» για...

Ζώδια Σαββατοκύριακου 14/04 – 15/04: Πως θα περάσει το καθένα;

 

Ζωδιάκια μου και αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε όψεις και ευνοϊκές αλλά και κάποιες πιο δύσκολες που επηρεάζουν τα αισθηματικά μας. Την Παρασκευή 13/4ου η Σελήνη από τους Ιχθύες σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό που μας προτρέπει να εκδηλώσουμε το παθός μας στο ταίρι μας.

Το Σάββατο 14/4ου η Σελήνη περνά στον Κριό και σε σύνοδο με τον ακόμη για λίγο ανάδρομο Ερμή και το απόγευμα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και επιδρά δημιουργώντας κλίμα ανάλογο της φύσης και των ιδιοτήτων του, με εμπόδια που δημιουργούν στην επικοινωνία κάποια συναισθήματα από το παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό και ασυγκράτητο Κριαράκι, την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, λες και τα ουράνια είναι ανοιχτά για σου προσφέρουν την ευτυχία στα αισθηματικά σου. Τι θα κάνεις; Μα φυσικά αγκαλιά με το ταίρι σου για να απογειωθείτε.

Το Σάββατο που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σου, η ενέργεια σου χτυπάει κόκκινο. Η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο που σχηματίζει από το απόγευμα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου υποδεικνύει να διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση για να βοηθήσεις την σχέση σου και να μην έχεις τριβές με το ταίρι σου.
Την Κυριακή η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο σου κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και αργότερα την ίδια μέρα με τον Πλούτωνα, και πάλι από τον Αιγόκερω, σε κάνουν να βγάζεις εκκεντρικότητα, επιθετικότητα, παρορμήσεις και απαιτήσεις προς το ταίρι σου, κάτι που δεν το θέλουμε. Δεν είναι έτσι;

Αν είσαι μόνος/η να περιμένεις την Παρασκευή να σου κάνει κρούση κάποια παλιά αγάπη, ενώ το Σάββατο να έχεις κατά νουν τον ανάδρομο Ερμή και τις ανατροπές του αν κάνεις κάποια γνωριμία. Την δε Κυριακή οι επιθετικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν αν τις υιοθετήσεις σε κάποια προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι μου σταθερό και μονοκόμματο, την Παρασκευή η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και προτεραιότητα θα είναι οι φίλοι σου. Ενσωμάτωσε και το ταίρι σου στην παρέα και διασκεδάστε μαζί για να σας μείνει αξέχαστο.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, γίνεσαι εσωστρεφής και ανασφαλής, σου βγαίνουν απωθημένα και ψυχικά τραύματα που πρέπει να τα κατασιγάσεις και να μην τα ξεσπάσεις άδικα με δυσπιστία και επιφυλάξεις στο ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Κριό και κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και άλλο ένα με τον Πλούτωνα και πάλι από τον Αιγόκερω, μεγεθύνονται περισσότερο τα όσα είχες την προηγούμενη και αν προσπαθήσεις να χειριστείς το ταίρι σου θα συγκρουστείτε.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή με το τρίγωνο Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό, είναι ευνοϊκή μέρα να βρεις ταίρι, ενώ το Σάββατο για να πάρεις σωστές αποφάσεις μην αφήσεις τα απωθημένα σου να σε επηρεάσουν. Την Κυριακή αν θέλεις να κάνεις μια προσέγγιση, να μην χρησιμοποιήσεις παρασκηνιακές μεθόδους γιατί θα αποκαλυφθούν και θα υπάρξουν συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκι μου πολύπλοκο, η Σελήνη στους Ιχθύες σε κάνει να επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου, ενώ το τρίγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να μοιραστείς με το ταίρι σου τους προβληματισμούς σου ώστε να αναζητήσετε και να βρείτε από κοινού λύσεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό σε σύνοδο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, κυρίαρχη προτεραιότητα σου είναι οι φίλοι σου και αγνοείς το ταίρι σου που παρεξηγείται ενώ προκαλείται κρίση στην σχέση σας. Διαχειρίσου σωστά και μοίρασε τον χρόνο σου, ώστε να αποφύγεις προβλήματα.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, οι φιλικές σου σχέσεις δεν είναι σε καλή κατάσταση και συ ξεσπάς άδικα στο ταίρι σου. Επιστράτευσε την λογική σου για να το αποφύγεις.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή που σε απασχολούν τα επαγγελματικά και ασχολείσαι με αυτά, μπορεί να βρεις σε αυτό κάποιο ταίρι. Το Σάββατο, η προσοχή που θα δείξεις στην συμπεριφορά σου σε νέα γνωριμία, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις θα βοηθήσει, ενώ την Κυριακή, βασίσου στην δική σου άποψη και όχι άλλων σχετικά με νέα γνωριμία, καθώς δεν θα είναι εποικοδομητικές για να αποφασίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο μου Καρκινική, ονειροπολείς και ταξιδεύεις με τον νου σου όσο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, σε μακρινούς τόπους που σε γοητεύουν. Αν το κάνεις στόχο σου να το πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου και αρχίζεις να το προγραμματίζεις από τώρα, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε ωραία.

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Κριό πλέον, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και από το απόγευμα σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δημιουργούνται παρεξηγήσεις από παρανοήσεις και ανατροπές καταστάσεων και προγραμμάτων. Να προσέξεις και να φροντίσεις με τις ενέργειες σου, αυτά τα φαινόμενα να μην αφορούν σε σένα, το ταίρι σου και την σχέση σας για να αποφύγετε εντάσεις και διαμάχες.

Την Κυριακή με την Σελήνη και πάλι στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και ένα άλλο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω επίσης, οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί στα επαγγελματικά που προκύπτουν, δεν πρέπει να μεταφερθούν στην σχέση και το ταίρι σου, γιατί θα επηρεαστούν κατά τον ίδιο τρόπο.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως την Παρασκευή να σε βοηθήσει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό και να σου φέρει ένα ταίρι από κάποιο χώρο φιλοσοφικής αναζήτησης ή σε κάποιο ταξίδι που θα κάνεις. Το Σάββατο με τον ανάδρομο Ερμή στον γύρο μην επιχειρήσεις γνωριμίες, δεν θα συνεννοηθείς, ενώ την Κυριακή αν μπεις με φόρα σε μια γνωριμία, ίσως σύντομα διαπιστώσεις ότι δεν ταιριάζετε.

ΛΕΩΝ

Λιονταράκι μου περήφανο, την Παρασκευή με την Σελήνη στους Ιχθύες να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, νοιώθεις την αγάπη σου για το ταίρι σου να ξεχειλίζει και κάνεις την σχέση σου να ανανεώνεται, χαρίζοντας ευτυχία και στους δυό σας.

Το Σάββατο που θα περάσει η Σελήνη στον Κριό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, εσύ θυμάσαι περασμένες υποθέσεις που σε δυσαρέστησαν, η επικοινωνία με το ταίρι σου δυσκολεύει και δημιουργούνται νεύρα και ένταση στην σχέση σας. Κοίταξε καλύτερα το τώρα και άφησε κατά μέρος τα παλιά.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Κριό και σε δυο τετράγωνα, το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Πλούτωνα που βρίσκονται και οι δύο στον Αιγόκερω, σε βαραίνει η καθημερινότητα και θέλεις να αποδράσεις από αυτήν. Πάρε το ταίρι σου και οργάνωσε μια εκδρομή, ένα μικρό ταξίδι και αποφορτίσου. Άσε που θα κάνει και καλό στην σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή αν κάνεις κάποια γνωριμία θα θελήσεις να μάθεις όσο γίνεται περισσότερα γι’ αυτήν για το πώς σκέπτεται και τι αισθάνεται. Μην ξεχάσεις όμως να το κάνεις διακριτικά. Το Σάββατο, με την ασυνεννοησία που φέρνει ο ανάδρομος Ερμής δεν θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με μια νέα γνωριμία. Την Κυριακή, αν θέλεις να βρεις ταίρι, αναζήτησε το στον κύκλο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχολαστικέ μου Παρθένε, η Παρασκευή θα πρέπει να είναι από τις καλύτερες ημέρες σου, αφού η Σελήνη από τους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό θα χαρίσει σε σένα και το ταίρι σου μια ευχάριστη έκπληξη, δώρο στην σχέση σας, άσχετα από το ποιος θα έχει την έμπνευση.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, επηρεάζονται οι σχέσεις, δημιουργείται αποξένωση και ψυχρότητα. Θα την υποστείς αν δεν προσέξεις και ασκώντας κριτική και κάνεις παρατηρήσεις στο ταίρι σου.

Την Κυριακή με τη Σελήνη ακόμη στον Κριό και τα δυο τετράγωνα που σχηματίζει, αφ’ ενός με τον Άρη και αφ’ έτερου με τον Πλούτωνα, και τους δύο από τον Αιγόκερω, πλημυρίζεις από ανασφάλεια και εντάσεις που σου βγαίνουν από τα τρίσβαθα της ψυχής σου. Μην τα μεταφέρεις στο ταίρι σου και το πιέσεις άδικα με τις εντάσεις σου.

Αν δεν έχεις ταίρι και το ψάχνεις την Παρασκευή, μην απομακρύνεσαι, κόπου στον γύρο βρίσκεται. Το Σάββατο και την Κυριακή, να είναι χαλαρή και αβίαστη η συμπεριφορά σου και καθόλου πιεστική, σε μια νέα γνωριμία για να μην χάσει το ενδιαφέρον της.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκι μου φιλάρεσκο και κοκέτικο, η Παρασκευή μπορεί να σου φάνει ότι σε έχει φορτώσει βάρη και υποχρεώσεις, όμως η Σελήνη στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Δία από τον Σκορπιό σου προσφέρει την βοήθεια από το ταίρι σου, την συμπαράσταση του που θα εκτιμήσεις και θα κλείσετε ειδυλλιακά την βραδιά σας.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, ο ανάδρομος αναδύει τις μνήμες που σου έχουν αφήσει οδυνηρά σημάδια. Απόφυγε να μεταφέρεις σαν παράπονα προς το ταίρι σου αυτές τις εμπειρίες γιατί θα ψυχρανθείτε δυσάρεστα.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Κριό και τα δυο τετράγωνα που σχηματίζει, με τον Άρη το ένα και τον Πλούτωνα το άλλο, που βρίσκονται και οι δύο στον Αιγόκερω, σου προκαλείται επιθετικότητα στον τρόπο επιβολής στο ταίρι σου το οποίο δεν θα μείνει άπραγο, αλλά θα αντιδράσει έντονα. Μπορείς κάλλιστα να το αποφύγεις τώρα που ξέρεις την τάση που φανερώνουν τ’ άστρα.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως το μελλοντικό ταίρι προβάλλει την Παρασκευή, όσο εσύ ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις σου και προσφερθεί να σε βοηθήσει. Το Σάββατο ο ανάδρομος δεν σου δίνει ευκαιρίες για γνωριμίες, μόνο μπερδέματα και παρεξηγήσεις, ενώ την Κυριακή που σου περισσεύει η επιθετικότητα μόνο καυγάδες μπορείς να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιασμένε Σκορπιέ μου, η Παρασκευή με την Σελήνη στους Ιχθύες και το τρίγωνο της με τον Δία από το ζώδιο σου, σε κάνει να πρωταγωνιστείς σε όλα και πρώτα-πρώτα στον έρωτα, αφού το ταίρι σου σε ξαναερωτεύεται, δεν έχει μάτια παρά μόνο για σένα και η σχέση σας φτάνει στο απόγειο της.

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στον Κριό, βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Εσύ φορτώνεσαι υποχρεώσεις, ο Ερμής δυσκολεύει την επικοινωνία σου και οι παρανοήσεις φέρνουν ψυχρότητα και αποξένωση με το ταίρι σου που δεν είναι πρόθυμο να σου προσφέρει βοήθεια, με αποτέλεσμα εκατέρωθεν τεντωμένα νεύρα. Απόφυγε το.

Την Κυριακή η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Κριό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, που δείχνει ότι από την κούραση οι δυνάμεις σου σε έχουν εγκαταλείψει, οπότε πάρε ρεπό από τις υποχρεώσεις και ξεκουράσου αγκαλιά με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή που γεννούν και τα κοκόρια σου θα πάψεις να είσαι. Το Σάββατο με τον ανάδρομο άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις και θα δώσεις λάθος εικόνα και εντυπώσεις. Την δε Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία μην αποφασίσεις βιαστικά για την συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσχαρε μου Τοξότη, η Σελήνη που την Παρασκευή θα βρίσκεται στους Ιχθύες και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, εσύ θα αισθάνεσαι την ανάγκη να τρυπώσεις στο καταφύγιο σου το σπιτάκι σου, να νοιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά. Θα είναι παράληψη εάν δεν συμπεριλάβεις και το ταίρι σου, που με την θέρμη αγκαλιά του θα κάνει το περιβάλλον που αποζητάς τέλειο.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, κάποια παλιά σου αγάπη μπορεί να εμφανιστεί. Από την στάση σου θα εξαρτηθεί η αντίδραση που θα υπάρξει από το ταίρι σου.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Κριό κα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και από το απόγευμα άλλο τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτόν από τον Αιγόκερω, σου βγαίνουν ανασφάλειες που αν τις εκφράσεις σωστά στο ταίρι σου, είναι βέβαιο ότι θα βρει πώς να τις καλύψει.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή μπορεί έχεις μια ευχάριστη κρούση από μια παλιά αγάπη σου. Το Σάββατο σε νέα γνωριμία μην εκδηλώσεις τις ανασφάλειες σου και σε θωρήσει αδύναμο χαρακτήρα, ενώ την Κυριακή να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις πριν βεβαιωθείς ότι η νέα γνωριμία που θα κάνεις σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, η Σελήνη από τους Ιχθύες και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό σου διογκώνει την κοινωνικότητα, σου χρειάζεται να βρίσκεσαι ανάμεσα στους φίλους και τους συγγενείς σου και οργανώνεις με το ταίρι σου μια μεγάλη παρέα με αυτούς. Το που και πως δεν έχει σημασία, όπου και να ‘ναι καλά θα περάσετε.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, ενώ το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο σου. Σε κάνουν να αρχίσεις καυγάδες με την οικογένεια σου για παλιές και περασμένες ιστορίες και καλά θα κάνεις να αποφύγεις να βρεθεί το ταίρι σου στο κέντρο της διαμάχης.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Κριό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο σου και αργότερα το απόγευμα άλλο ένα με τον Πλούτωνα αυτήν την φορά και πάλη από το ζώδιο σου, ο απόηχος και οι αίτιες των οικογενειακών προβλημάτων εξακολουθούν να υφίστανται, οι γκρίνιες επίσης όπως και τα νεύρα και η εριστικότητα σου. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα μεταφέρεις στη σχέση σου.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή θα έχεις τόση αποδοχή που θα νομίσεις δεν έχεις παρά να διαλέξεις το επόμενο ταίρι σου, και αυτό θα κάνεις. Το Σάββατο δεν προσφέρεται, γιατί ο ανάδρομος σου θυμίζει δυσάρεστες εμπειρίες και η Κυριακή με τα νεύρα που έχεις δεν θα σε αφήσει να δώσεις καλές εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητε και ιδιόρρυθμε Υδροχόε, την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και σε τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό, σου ανεβάζουν το ηθικό και αισθάνεσαι ασφαλής, αυτάρκης και πλήρης αφού όλων των ειδών οι ανάγκες σου νοιώθεις ότι είναι καλυμμένες, ιδίως αν περάσεις μια βραδιά με το ταίρι σου μετά από ένα καλό δείπνο.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και το απόγευμα να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εντάσεις, ανατροπές, κακογλωσσιά. Ας μείνει το ταίρι και η σχέση σου έξω από αυτά για να διατηρήσετε και να διαφυλάξετε αυτό που έχετε!

Την Κυριακή η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Κριό και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και αργότερα το απόγευμα με τον Πλούτωνα και πάλι από τον Αιγόκερω και σου βγάζουν εριστικότητα, ισχυρογνωμοσύνη και αυταρχισμό. Αν δεν περιοριστούν και προκύψει και η παραμικρή διαφωνία με το ταίρι σου θα είναι η σπίθα στο μπουρλότο και δεν το θέλεις.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή με την τύχη που έχεις μόνο επιτυχίες μπορείς να περιμένεις, σε αντίθεση με το Σάββατο που ο ανάδρομος τα χαλάει όλα, ενώ την Κυριακή μην σπεύσεις σε βιαστικές αποφάσεις σχετικά με νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο και παραπονιάρικο Ψαράκι, γίνεσαι εγωιστικό την Παρασκευή με την Σελήνη στο ζώδιο σου και το τρίγωνο του Δία από τον Σκορπιό σε κάνει πιο ανέμελο και παρορμητικό από όσο ήδη είσαι. Μην εκδηλώσεις σε τρίτους αυτές τις πλευρές σου γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα με το ταίρι σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, σου φέρνει ανασφάλεια στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου και την κάλυψη τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή δεν συμβάλλει στο να το αντιμετωπίσεις λογικά, το δε τετράγωνο της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σου δημιουργεί εντάσεις και τριβές με τους φίλους σου. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η κτητικότητα στο ταίρι σου που αν δεν συγκρατηθείς θα εισπράξεις τα ανάλογα απ’ αυτό.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σχηματίζει δυο τετράγωνα, το ένα με τον Άρη και το άλλο αργότερα το απόγευμα με τον Πλούτωνα και τους δύο από τον Αιγόκερω. Φρόντισε το κλίμα με τις εντάσεις και τις διαφωνίες της προηγούμενης ημέρας να μην τα μεταφέρεις στο ταίρι και την σχέση σου και ιδίως τις ανασφάλειες σου, καθώς θα προκαλέσεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς ταίρι, την Παρασκευή θα έχεις όλη την εύνοια με το μέρος σου. Το Σάββατο θα καταφέρεις να βρεις ταίρι αν κάνεις πέρα τα πισωγυρίσματα στο παρελθόν και την Κυριακή θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αν δεν βγάλεις εριστική διάθεση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Άν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε την περίοδο της πανδημίας

Η Άν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε την περίοδο της πανδημίας

Η Άν Χάθαγουεϊ στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας «The Witches» αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της την περίοδο της πανδημίας,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν...

Eβδομάδα σκαλοπάτι για αυτά τα ζώδια -30/11-6/12

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά Κριός Η έκλειψη της Δευτέρας θα απαιτήσει την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Είστε τόσο νευρικοί που ανατρέπετε τα πάντα στο διάβα σας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΤη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Δοκιμάστε ένα γρήγορο τζόκινγκ στο πάρκο της γειτονιάς σας για να ανεβάσετε...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή