Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Οι φετινές WAG’s της Formula1!

Λιούις Χάμιλτον:

Αφού χώρισε οριστικά με το… κορμί που ακούει στο όνομα Νικόλ Σέρζινγκερ, υπήρξαν διάφορες φήμες ότι είναι ζευγάρι με τη Ριάνα, αρχικά, και με την Κένταλ Τζένερ, καθώς και με μερικές ακόμα, αλλά αυτές ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Άλλωστε ποια θα ήθελε να τραβήξει τον… Γολγοθά της πανέμορφης Νικόλ; Το λέμε αυτό, καθώς σε πολλούς αγώνες της είχε απαγορευτεί από τη Mercedes να είναι παρούσα στα πάντοκ, ώστε ο Βρετανός να είναι συγκεντρωμένος στη μάχη του τίτλου.

hamilton_nicolehamilton_rihanna

Νίκο Ρόσμπεργκ:

Από τον Ιούνιο του 2014 είναι παντρεμένος με τη Βίβιαν Σίμπολντ, με την οποία έχει και μία κόρη. Άλλωστε, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1, δε γίνεται να ξεχωρίσει το άτομο με το οποίο θα μπορούσε να ζήσει μαζί, αφού έχει δύο, τη σύζυγό του και την κόρη του.

rosberg_sibold

Σεμπάστιαν Φέτελ:

Το 2006 έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως ο δεσμός του με τη Χάνα Πράτερ, διαρκεί περισσότερο από την καριέρα του στη Formula1, καθώς είναι στο πλευρό του από 2005. Μάλιστα, έχουν κάνει μαζί αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, όπως σε αγώνα του ΝΒΑ, ενώ η Χάνα περιμένει να δει τον αγαπημένο της παγκόσμιο πρωταθλητή και στα κόκκινα της Ferrari.

vettel_prater

Κίμι Ραϊκόνεν:

Ιδιόρρυθμος χαρακτήρας ο Iceman, όμως όλοι βρίσκουν ένα ταίρι και ο Φινλανδός το έχει βρει στο πρόσωπο της Μίντου Βίρτανεν, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος από τον Νοέμβριο 2014. Δεν βλέπουμε συχνά κοινές τους εμφανίσεις, πέραν κάποιων στους αγώνες και μερικών στην παραλία από τις διακοπές τους.

raikkonen_virtanen

Φελίπε Μάσα:

Έχει ζήσει πολλά στη Formula1, καλές και άσχημες στιγμές, όμως ό,τι κι αν συνέβη είχε πάντα δίπλα του τη Ραφαέλα Μπάσι, με την οποία είναι παντρεμένος από τον Νοέμβριο του 2007. Μαζί έχουν κι έναν γιο, τον Φελιπίνιο, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

massa_bassi_felipinio

Βαλτέρι Μπότας:

Από το 2013 έχει μπει στον κόσμο της Formula1 και ο Βαλτέρι Μπότας. Τότε είχε ήδη στο πλευρό του την Εμίλια Πικαράινεν, με τον δεσμό τους να… κρατάει από τον Φεβρουάριο του 2010.

bottas_pikarainen

Ντάνιελ Ρικιάρντο:

Αν όχι η πιο όμορφη του γκριντ, η Τζέμα Μπόσκοβιτς είναι από τις πιο όμορφες WAG’s που θα δούμε φέτος στη Formula1. Είναι με τον Αυστραλό από τον Σεπτέμβριο του 2012, χρονιά που για τον ίδιο ήταν… προσαρμογής, αφού ήταν η πρώτη του πλήρης σεζόν στην F1 (το 2011 είχε λάβει μέρος σε μερικούς αγώνες με την HRT).

ricciardo_boscovich

Ντανιίλ Κβιάτ:

Άλλος ένας εργένης τη φετινή χρονιά, όμως αυτό δεν τον προβληματίζει, ενώ δηλώνει πάντα ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο και πως ακόμα δεν έχει βρει τη μία και μοναδική. Άλλωστε μικρός είναι ακόμα και έχει το μέλλον μπροστά του. «Δε χρειάζεται να είναι η Μις Υφήλιος. Δεν έχω βρει ακόμα τη μία και μοναδική, με την οποία θα ήμουν άνετος να ξοδέψω όλον τον ελεύθερο χρόνο μου. Για να είμαι ειλικρινής είμαι εντάξει με αυτό. Δε νομίζω ότι είναι κάτι κακό να είσαι μόνος σου κάποιες φορές, αλλά πάντα είμαι ανοιχτός!», είχε πει σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της F1 τον Οκτώβριο του 2015 απαντώντας σε ερώτηση για την ιδανική σύζυγο-σύντροφο.

Σέρχιο Πέρεζ:

Δεν… πάει πίσω η Αντρέα Καμπίγιο Βιβάνκο, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Μεξικανού από τον Ιανουάριο του 2014.

perez_campillo

Νίκο Χούλκενμπεργκ:

Ο Γερμανός συνεχίζει να παλεύει με τη Force India και από το 2012 έχει τη Λάουρα Ζίνελ να τον στηρίζει.

hulkenberg_zinnel

Μαξ Φερστάπεν:

Εδώ συναντάμε μία σπάνια περίπτωση. Αν και μικρός σε ηλικία και παρά το ότι δεν έχει εξακριβωθεί, ο νεαρός Ολλανδός, που έχει κλέψει με το… καλημέρα τις εντυπώσεις στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φέρεται να έχει δεσμό με τη Σαμπρέ Κουκ. Ο λόγος για την 21χρονη Αμερικανίδα, που έχει έρθει πρώτη στο Russell Karting IAME Challenge και στο Challenge of the Americas – CRG-USA DD-2 το 2009 και το 2015, αντίστοιχα, δεύτερη στο MG Tires SKUSA SuperNationals XVI – S2 Semi-Pro Stock Moto το 2012 και τρίτη στο G-Phactory TAG Senior το 2009. Κάτι που σίγουρα δε βλέπουμε συχνά, αφού και οι δύο είναι από τον ίδιο… κόσμο!

verstappen_cook

Κέβιν Μάγκνουσεν:

Ο Δανός έμεινε για μία χρονιά μακριά από την F1, επέστρεψε για λογαριασμό της Renault και δίπλα του έχει τη σύντροφό του, Λουίζ Γιουούλσγκααρντ.

magnussenn_juulsgaard

Φερνάντο Αλόνσο:

Κι όμως είναι ελεύθερος! Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ο δεσμός του με κάποια. Αν κρατάει κάτι κρυφό, αυτό είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Από την αγκαλιά του έχουν περάσει πολλές και διάφορες, όπως οι Λάρα Αλβάρεζ, Ντάσα Καπουστίνα, με την τελευταία να κλέβει και την παράσταση. Ωστόσο, έχει ανέβει μία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς τον Νοέμβριο του 2006 παντρεύτηκε με την Ρακέλ ντελ Ροζάριο, με την οποία χώρισε τον Δεκέμβριο του 2012.

alonso_kapustina

Τζένσον Μπάτον:

Άλλο ένα… κορμί που χάθηκε από την επικαιρότητα της Formula1. Ο λόγος για την Τζέσικα Μιτσιμπάτα, με την οποία ο Βρετανός είχε δεσμό από τον Ιανουάριο του 2009 και τον Δεκέμβριο του 2014 αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα ήρθε ο χωρισμός, με τον πιλότο της McLaren να βρίσκει σχεδόν άμεσα της αντικατάστριά της. Ο Μπάτον δείχνει πως έχει μία αδυναμία στα μοντέλα, αφού από τον Μάρτιο του 2016 διατηρεί δεσμό με το κουνελάκι του Playboy, Μπρίτνι Γουόρντ.

button_mitsibata

Μάρκους Έρικσον:

Φήμες τον ήθελαν να έχει δεσμό με τη Σάρα Τοντ, που έγινε γνωστή από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Master Chef. Η φημολογία ήταν έντονη από τον Μάρτιο του 2015, όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε κάτι.

ericsson_todd

Φελίπε Νασρ:

Τη δική του προσπάθεια συνεχίζει ο Βραζιλιάνος και σε αυτή έχει στο πλευρό του την Τζιούλια Μαρία Τεστόνι, με την οποία είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2013.

nasr_testoni

Ρομάν Γκροζάν:

Δεν είναι λίγες οι φορές που αθλητές τα… μπλέκουν με δημοσιογράφους. Έτσι και ο Γάλλος με Μαριόν Ζολς, με την οποία είναι παντρεμένος από τον Ιούνιο του 2012 και έχει έναν γιο. Μάλιστα, είναι αρκετές φορες που έχουμε δει κοινές τους εμφανίσεις.

grosjean_jolles

Εστεμπάν Γκουτιέρεζ:

Επιστροφή και για τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ στην F1 και στη νέα αυτή προσπάθεια έχει δίπλα του την Πάολα Ρουίζ, με την οποία διατηρεί δεσμό από τον Νοέμβριο του 2013.

guttierez_ruiz

Οι υπόλοιποι εργένηδες

Τέλος, πέραν των Χάμιλτον, Αλόνσο, Κβιάτ, εργένηδες από το φετινό γκριντ της Formula1 (τουλάχιστον για την ώρα και εφόσον δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι) είναι και οι Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, Τζόλιον Πάλμερ, Πασκάλ Βερλάιν, Ρίο Χαριάντο, ώστε να μη μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δούμε κάποιο… κορμί!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Δευτέρας 19/3

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 19-3-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Τα πρωτόκολλα των Πυραμίδων" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΑΡΠΑΖΟΥΝ δημόσιο πλούτο...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαρτίου ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή “Νέρων”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1945 ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή "Νέρων" βάσει της οποίας η Βέρμαχτ...

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση – Στη Ρωσία ιστοσελίδες μιλούσαν για τον θάνατο του Καρόλου

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην...

Τι κρύβεται στα βάθη του πιο απομακρυσμένου σημείου του πλανήτη;

Ένα από τα πιο γοητευτικά μυστήρια της Μυθολογίας Κθούλου είναι η παράξενη βυθισμένη μητρόπολη...