Στην εξίσωση του χρέους το PAO Foundation αρκεί να «ανέβει» ο Αλαφούζος

9

 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να βάλει στην ελάφρυνση του χρέους και το PAO Foundation με 20 εκατομμύρια, ωστόσο περιμένει από τον Γιάννη Αλαφούζο να ανέβει από τα 25 στα 40 εκ. ευρώ.

Ημέρα ιστορικής σημασίας η σημερινή για τον Παναθηναϊκό και το ραντεβού που θα έχουν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος για το μέλλον της πράσινης ΠΑΕ, καθώς θα φανεί αν η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό μπορεί να καλυφθεί και ο σύλλογος να αλλάξει σελίδα γλιτώντας από τα χειρότερα…

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να αναλάβει ένα μεγάλο μέρος των χρεών της ΠΑΕ και συγκεκριμένα ένα ποσό που φτάνει τα 25 εκ. ευρώ. Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει «καθαρή» την ΠΑΕ από χρέη έτσι ώστε το PAO Foundation να συμβάλει για το «χτίσιμο» της επόμενης ημέρας και όχι για την αποπληρωμή των οφειλών.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/11/17

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να βάλει και το PAO Foundation στην εξίσωση για το χρέος της ΠΑΕ, ωστόσο περιμένει από τον Γιάννη Αλαφούζο να ανέβει από τα 25 στα 40 εκ. ευρώ. Έτσι, μαζί με τα 20 εκ. που θα αναλάβει το PAO Foundation για τη διευκόλυνση του χρέους, το συνολικό ποσό θα φτάσει στα 60 εκατομμύρια ευρώ.