Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 4-5-2017

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μια εσωτερική αναστάτωση γιατί, πιθανόν από διαίσθηση, πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι πολύ ξαφνικά που δεν το περιμένεις και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, αν τελικά είσαι με ένα άτομο επειδή σε αναβαθμίζει οπότε βάζεις και τους όρους σου ή από καθαρή, άδολη αγάπη. Τώρα με την Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα επέλθει μια ξαφνική ρήξη σε μια σχέση με εξαρτήσεις και θα μπορείς πιο εύκολα να δεις την πραγματικότητα. Ο Ζυγός θα είναι ένα άτομο που σίγουρα θα παίξει παιχνίδι μαζί σου. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό γίνονται γενναία ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείς να ζυγίζεις γεγονότα και καταστάσεις και με τον τρόπο σου θα τολμήσεις να διεκδικήσεις ακόμα και ένα στόχο πολύ μακρινό που βρίσκεται στο εξωτερικό ή έναν Τοξότη που αυτή την στιγμή δεν είναι και πολύ κοντά σου. Δεν θα φοβάσαι να διαλύσεις κάτι που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Για αυτό, αν τώρα είσαι στο ξεκίνημα, σίγουρα θα πάρεις πολλές πρωτοβουλίες και με την βοήθεια φίλων θα στηρίξεις τα συναισθήματά σου. Πάντως από την μια έχεις ευαισθησία και λυπάσαι, κυρίως αν σχετίζεσαι με Παρθένο ή Ιχθύ, από την άλλη όμως θέλεις να κάνεις και τις αλλαγές σου. Τελικά, ένα βήμα προς την πρόοδο θα το κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική κρίση που μπορεί να σε έχει πιάσει θα είναι η αφορμή για να τοποθετήσεις επιτέλους τα όριά σου, κυρίως με τον Ιχθύ, αρκεί να μην έχεις πισωγυρίσματα. Είναι σημαντικό να βάλεις τη λογική σου να δουλέψει μαζί με τα υπόλοιπα γιατί θα γίνουν παραλείψεις αλλά και λανθασμένες προσωπικές εκτιμήσεις. Το καλό είναι ότι θα γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο για το οποίο θα αποφασίσεις γρήγορα, αφού θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα μέσα σου. Ξαφνικά ίσως σταματήσει να σε στοιχειώνει ένας Σκορπιός, όμως θα ακολουθήσεις τις δικές του μεθόδους, δηλαδή δε θα μιλάς και θα εξαφανίζεσαι οπότε δε θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη μεταξύ σας. Με τον Τοξότη είναι περισσότερο αισιόδοξα τα πράγματα, αρκεί να συγκρατείτε και οι δυο τα νεύρα σας γιατί η έκρηξη είναι πιθανή ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλάζεις εσύ και μαζί με εσένα αλλάζει και το άλλο άτομο. Ο λόγος είναι ότι ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς και αυτό σε βοηθά να κατοχυρώσεις τον ρόλο του κατακτητή, αλλά χωρίς να χάσεις και την γλυκύτητά σου. Φυσικά όλα εξαρτώνται και από κάποιες εσωτερικές πεποιθήσεις που έχεις για την προσωπική σου σχέση. Η διαφορετικότητα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον Κριό σε ελκύει και συγχρόνως σε απωθεί, αλλά τελικά δεν θα μπορέσετε να έρθετε κοντά για τους δικούς σας λόγους. Όσο πάντως βάζεις ψηλούς στόχους τους πετυχαίνεις μια χαρά, όμως δεν πρέπει να αλλάζεις γρήγορα διάθεση και γνώμη.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που ξεκαθαρίζει το τοπίο γιατί νιώθεις ότι υπήρχε μια θολούρα που σε εμπόδιζε να έχεις σαφή ματιά. Όσο περισσότερο ενδιαφέρεσαι για το άλλο το άτομο, κατανοώντας τις δικές του ανάγκες, τόσο πιο εύκολα θα φιλτράρεις αυτά που σου λέει εδώ και χρόνια και θα αρχίσεις να τα αντιλαμβάνεσαι. Αυτό φυσικά είναι για τη δική σου εξυπηρέτηση και ευκολία. Η διάθεση του Υδροχόου δεν είναι και τόσο αρνητική. Μάλλον εσύ την εκλαμβάνεις σαν παίδεμα, αλλά αν ηρεμήσεις λίγο, θα δεις κι άλλα πράγματα που σου ξεφεύγουν. Η ξαφνική αναστάτωση από ένα Τοξότη που είναι μικρότερης ηλικίας από εσένα πιθανόν να σε εκπλήξει ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη μια περνάς καλά γιατί βλέπεις ότι τα πράγματα, ακόμα και τα δύσκολα, έχουν στρώσει αρκετά και από την άλλη ενδέχεται να εμφανιστούν αιφνίδια κάποιες καταστάσεις που δεν τις περίμενες και να κουνηθεί το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Πιθανόν να πρέπει να κινείσαι συγχρόνως σε δύο επίπεδα, δηλαδή και μέσα σου και εξωτερικά, με την ίδια ευκολία και ασφάλεια. Οπότε, δεν θα φοβηθείς να διεκδικήσεις αλλά με ένα πολύ όμορφο και αγαπησιάρικο τρόπο. Πάντως οι αμφιβολίες για τον Κριό ότι μπορεί να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου θα διαλυθούν μια και καλή από μια ανοικτή συζήτηση που θα κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Αιφνιδιάζεις και αιφνιδιάζεσαι από ξαφνικές αποκαλύψεις αλλά και μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια, τα οποία ενδεχομένως να τα είχες ψυλλιαστεί αλλά τα είχες κουκουλώσει κάτω από το χαλί. Τίποτε δεν θα μείνει κρυφό και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Οι δυναμικές πρωτοβουλίες χρειάζονται για να μην βγεις έξω από κανένα παιχνίδι αλλά και για να δηλώσεις αισθητά την παρουσία σου. Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν κάποιοι φίλοι σου που ίσως βλέπουν μόνο μια πλευρά. Μέσα στην δουλειά σου υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σε ενθουσιάσει από την άμεση ανταπόκρισή του, όμως το δεύτερο βήμα δεν θα το κάνει γιατί περιμένει περισσότερα από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξεκαθαρίσεις αλλά το πρωταρχικό σου μέλημα είναι να βγαίνεις περισσότερο έξω και να ξεσκάς γιατί αλλιώς πέφτεις ψυχολογικά. Η επικοινωνία μέσα από διασκέδαση και δημιουργικές πρωτοβουλίες, όπως χορός, τέχνη, καλλιτεχνία αλλά και κινηματογράφο θα είναι για σένα μια διέξοδος γιατί δεν θα αναγκάζεσαι να μιλάς πολύ και να αναλύεις συνέχεια συμπεριφορές και συναισθήματα. Η διαδικασία της εξυγίανσης μπορεί να ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα και μάλιστα να γίνει αισθητή μέσα σου, αφού θα πάρεις αποφάσεις να σβήσεις από το μυαλό σου οτιδήποτε σε έχει πληγώσει ή προβληματίσει. Με το Κριό θα υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμενες. Ο Παρθένος ή ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που σου ταιριάζει πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάρκεια μιας σχέσης για σένα συχνά δεν εξαρτάται από τον χρόνο αλλά από την ποιότητα. Για αυτό αν αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά ότι το άλλο άτομο σου ταιριάζει, μπορεί να βιάζεσαι να προχωρήσεις και να ολοκληρώσεις. Πιθανόν αυτό να είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί τελικά με τον τρόπο σου δεν αφήνεις το άλλο άτομο να εκδηλώσει τις προθέσεις του, αφού το βομβαρδίζεις με όλο σου το δυναμικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως κάνεις μια καινούργια σχέση και πιστέψεις ότι τελικά έχεις κερδίσει κάτι πολύ καλό, αλλά μετά από ημέρες μπορεί ο ενθουσιασμός να μετατραπεί σε απογοήτευση. Για αυτό καλύτερα να πηγαίνεις όλες τις υποθέσεις σου σιγά-σιγά για να μην πέφτεις μετά από τα σύννεφα γιατί ενδέχεται να βλέπεις στο άλλο πρόσωπο αυτό που θέλεις εσύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις έντονη την ανάγκη για αναγνώριση από το άλλο πρόσωπο και όχι μόνο. Θέλεις αποδείξεις και μάλιστα με ένα πολύ δυναμικό τρόπο, διαφορετικά είναι πιθανό να τα τινάξεις όλα, χωρίς δεύτερη σκέψη και να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία δεν θα είναι τελικά τα σωστά ή δεν θα σε αφορούν όσο περίμενες. Αν σχετίζεσαι με Κριό, ίσως υπάρξει η σπίθα ώστε να ανοίξει μεταξύ σας μια μάχη πολύ δυνατή. Το θέμα είναι να μην σκεφτεί κανένας από τους δυο ποιος έχει περισσότερο δύναμη γιατί θα χαθεί η ουσία της αγάπης αλλά και η έννοια της σχέσης. Ο Ζυγός θα βάλει τα όριά του κι ίσως δεν μπορέσεις να φέρεις αντιρρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και να ξεκαθαρίζεις άμεσα το οτιδήποτε, θα σε λυτρώσει και θα σε βάλει στην διαδικασία ό,τι είχες ξεχάσει να το επιλύσεις επιτόπου. Το καλό είναι ότι έχεις μέσα σου αναπτύξει ένα ρομαντικό μοντέλο και κάπου κάνεις και λίγο πίσω σε περίπτωση που το άλλο πρόσωπο σου δώσει την ανάλογη σημασία. Θα χρειαστεί να ανεχτείς την συμπεριφορά μιας Παρθένου για να γίνουν όλα όπως παλιά, αλλιώς θα χαθείτε και μετά θα είναι δύσκολο να το μαζέψετε. Οι πρωτοβουλίες και κυρίως οι εξομολογήσεις θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με Κριό ή Ζυγό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεσηκώνεσαι γιατί με κάποιο τρόπο οδηγείσαι από την αγάπη κι αυτό σου δημιουργεί την αίσθηση ότι είσαι ατρόμητος/η. Για αυτό δεν αποκλείεται να ρισκάρεις στη σχέση σου με το Λιοντάρι γιατί θα νιώσεις αλλά και θα δείξεις ότι τέλειωσες με την καταπίεση και τα μισόλογα που συνήθως ψελλίζεις για να μην συγκρουστείς. Το να βάλεις τα όριά σου με ένα τρόπο πολύ αγαπησιάρικο και συγχρόνως δυναμικό, θα σου δημιουργήσει μια καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου. Επιπλέον, αν με τον Καρκίνο υπάρχουν ακόμα θέματα και κυρίως εντάσεις που προέρχονται από παλιές υποθέσεις, θα καταφέρεις να κάνεις την υπέρβασή σου και να διαχειριστείς και τις πιο μεγάλες σας αδυναμίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις...