Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

6ήμερο με «παρατράγουδα» σε έρωτα και χρήμα: Σε κακό φεγγάρι Δίδυμοι και 3 ακόμη ζώδια!

Η εβδομάδα που ξεκίνησε, είναι διαφορετική από τις άλλες, γιατί ο Ερμής στον Κριό, παρέα με τον Ήλιο, κάνουν το σκηνικό φλογερό και πολύ αισιόδοξο.

Όχι για όλους, αλλά για εκείνους που έχουν μάθει να «μάχονται» καθημερινά με θηρία, για εκείνους που δεν τρομάζουν..

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, εργάζεται σκληρά για τις απίστευτες αλλαγές που θα έρθουν και έχει ανάγκη έναν φλογερό Ήλιο, για να φανούν τα κενά, για να παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις, για να αντιμετωπιστούν τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τουλάχιστον είναι αισιόδοξο το κλίμα.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, εμφανίζεται και αυτός, γιατί πρέπει κάποιος να βάλει φρένο σε παρορμητικές ενέργειες που μόνο κακό μπορούν να φέρουν. Κάποιους τους δικαιώνει για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, κάποιους τους στέλνει στα τάρταρα, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή. Ο Κρόνος φέρνει τα κρύα, δεν υπάρχει καμία κατανόηση ή συμπαράσταση σε εκείνους που έχουν ως καραμέλα το «ωχ δεν το ήξερα». Ας ρώταγες είναι η απάντηση. Και φυσικά τέτοιες συζητήσεις μόνο εκνευρισμό φέρνουν και τσακωμούς.

Η αλήθεια είναι πως από αύριο ξεκινούν τα πρωτοβρόχια, Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή, οι σχέσεις θα κλονιστούν κάπως, πολύ γκρίνια. Στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε τα παρατράγουδα ή να κάνουμε βουτιά σε ένα καζάνι που βράζει. Αναλόγως τι αποζητάει ο καθένας στη ζωή αυτή.

Και η αποθέωση είναι η Αφροδίτη με τον Δία, που μέσα στο ΣΚ 23/03 και 24/03, θα φτιάξουν ένα τεράστιο ροζ συννεφάκι και ξαφνικά και πάλι αγαπιόμαστε! Των άκρων συμπεριφορές, συναισθήματα, όλα μέλι γάλα. Και εντάξει αν όντως είναι έτσι, αν παίζουν όμως συμβιβασμοί στη μέση, έρχεται και η Πανσέληνος.. στον Ζυγό, για να φέρει τις δεύτερες σκέψεις.

Κριός 

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, τούρτες, κεράκια, ποιος τη χάρη σας; Να είστε χαρωποί, αλλά να έχετε το νου σας, να ρίχνετε πάντα ένα βλέφαρο πίσω από την πλάτη σας. Ωραίες ημέρες για ένα party! Ο οικοδεσπότης εσείς φυσικά! Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας, είναι η Αφροδίτη από τους Ιχθύες. Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν, προσωπικές και επαγγελματικές. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας πικάρει, αλλά ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, δε θα κάνει τη χάρη σε κανέναν! Να είστε σοβαροί, μετρημένοι και πιστοί στην πορεία που έχετε χαράξει. Η Αφροδίτη και ο Δίας στις 24/03 έχουν μια πρόταση για εσάς επαγγελματική. Μια ευχάριστη αλλαγή!

Ταύρος
Η πιο ερωτική εβδομάδα του Μάρτη! Μπορεί ο Ερμής και ο Ήλιος από τον Κριό, να σας θέλουν τέρμα αντικοινωνικούς και κλεισμένους στο σπίτι, όμως η Αφροδίτη θέλει να ξεπορτίσετε για τα καλά! Ο Κρόνος είναι ο λόγος που σας πιάνει μια νοσταλγία για τα παλιά. Που αναπολείτε ένα πρόσωπο, που θα θέλατε πολύ να είχατε κάποια νέα του, μια συνάντηση, μια επαφή. Ο Δίας και η Αφροδίτη στις 24/03 έχουν σκοπό, να σας εκπληρώσουν την πιο φανταστική σας, ερωτική, επιθυμία! Ή που θα υπάρξει ανταπόκριση από το μέτωπο, θα εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν, ή που ένας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, που θα διαγράψει για πάντα το παρελθόν! OMG! 

Δίδυμος
Με κάπως πεσμένα τα κέφια ξεκινά η νέα εβδομάδα, όμως στην πορεία όλα αλλάζουν. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας, σας προσφέρουν πολύ δύναμη και κουράγιο, προκειμένου να κυνηγήσετε τις επαγγελματικές σας τις φιλοδοξίες. Τις ημέρες αυτές, δε θα αφήσετε τίποτα να σας προσπεράσει, ή να πέσει κάτω. Με τη βοήθεια του Ερμή από τον Κριό, οι επαφές που κάνετε, μπορούν να σας προσφέρουν ένα μέλλον καλύτερο. Να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί οι προσδοκίες πληγώνουν. Ο Δίας και η Αφροδίτη σας κάνουν κάπως φαντασμένους, συνεπώς ναι προς τη δόξα, με τίμιο τρόπο όμως! Και ηθικό!

Καρκίνος
Θέλετε πολύ να ταξιδέψετε, μονάχοι, να φύγετε από τους πάντες και τα πάντα, μπας και ξεκουραστεί λίγο το μυαλό και η ψυχή σας. Τάσεις φυγής σας δημιουργεί ο Ποσειδώνας. Ο Κρόνος όμως δε σας το επιτρέπει, καλό είναι λοιπόν τις μέρες αυτές να εστιάσετε στο χρήμα. Επιτρέπεται να ζητήσετε μια αύξηση, ενοικίου; Στη δουλειά; Αυτό που προσφέρετε μπορεί να σας δώσει περισσότερα; Να εστιάσετε σε κάποιο επίδομα που σας ανήκει; Να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν τη καλή τη διάθεση, θέλουν να φλερτάρετε με μια ύπαρξη εκεί έξω, κυρίως για να διατηρηθούν οι ισορροπίες!

Λέων
Ξαφνικά ξεσηκώνεστε για δραστηριότητες που ίσως να ξεπερνούν τα έσοδά σας, όμως αν είναι να νιώσετε καλά, θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Ο Κρόνος δε σας αφήνει να κουνήσετε ρούπι, αν δεν τακτοποιήσετε τις υπάρχουσες οφειλές σας. Ας είναι το κούτελο καθαρό, δε λέτε; Έρχονται αλλαγές, μεγάλες και τρανές, νιώθετε και απίστευτη αυτοπεποίθηση, χάρη στον Ήλιο και στον Ερμή που βρίσκονται πλέον στον Κριό. Αρκετοί βγαίνετε στο σεργιάνι για δουλειά, τη βρίσκετε, παίζει να είναι αυτό το κάτι καλύτερο, ο ενθουσιασμός σας χτυπά ταβάνι! Επαγγελματικά κάτι φτιάχνει και χαμογελάτε ξανά!

Παρθένος
Ζόρικη η εβδομάδα αυτή, βάλλεστε από τον Κρόνο και Δία, σας φανερώνουν τα μελανά σημεία στις σχέσεις σας! Κάνετε σκέψεις περίεργες, πως σας εκμεταλλεύονται κάποιες ψυχές, πως καιρός να κλείσει η κάνουλα, δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα παραπάνω, από όσα σας προσφέρουν. Σε ερωτικό επίπεδο ίσως και να προκύψει ένας μίνι χωρισμός. Σε επαγγελματικό, φτάνετε στα άκρα, εφόσον έχετε δίκιο. Η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να φτιάξει ότι μπορεί, όμως γυαλί άμα ραγίσει, δε ξανά κολλά! Ένα συμβιβασμός στις 24/03 φέρνει τη γαλήνη, όμως μήπως κάποιο ηφαίστειο σιγοκαίει από κάτω;

Ζυγός
Ο Ήλιος στον Κριό, είναι ο λόγος που τις μέρες αυτές, θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στη δουλειά σας, γιατί έχετε όρεξη να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με νέα πράγματα, να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Τον ενθουσιασμό σας δεν τον συμμερίζονται και οι άλλοι, συνεπώς παίζει να νιώσετε το κορόιδο της παρέας, σε κάποιες φάσεις. Μη δίνετε σημασία ο Κρόνος έχει σκοπό να βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, άμεσα κιόλας. Ο Δίας λοιπόν στα τέλη της εβδομάδας, ίσως να σας δώσει ένα φανερό μπόνους. Γελάει καλύτερα, αυτός που γελάει τελευταίος! Υπομονή.. 

Σκορπιός
Είναι η εβδομάδα που αρκετοί Σκορπιοί ξεκινάτε γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή, κόβετε τα πάντα όλα! Φιλικοί και πρόσχαροι με όλο τον κόσμο, πλην του συντρόφου σας! Κάνει κρύο στα μέρη σας, δε θέλετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας. Ο Κρόνος βαστά τα μπόσικα, ας φανερώσει κάποιος άλλος τον έρωτά του για εσάς. Ρίχνετε το βάρος σας στη δουλειά, ίσως και να χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, οι απουσίες κάποιων ήδη είναι μες στο πρόγραμμα. Το ΣΚ όμως είναι όλο δικό σας, μήπως να βάλετε λίγη αγάπη στην καρδιά; Μήπως έχει I love you?

Τοξότης
Από ιδέες είστε φουλ, το αν πραγματοποιούνται είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Παίρνετε τις αποφάσεις σας, δίχως όμως να υπολογίσετε τις συνέπειες. Αντιδράσεις προκύπτουν που απλά σας εκνευρίζουν, ξαφνικά νιώθετε πως υπάρχουν διάφορα μέτωπα μέσα στο σπίτι σας. Αυτό το ένας για όλους και όλοι για έναν δεν υφίσταται, συνεπώς μια απογοήτευση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθήστε να εξηγήσετε, το τι σας συμβαίνει και το τι θα σας ικανοποιούσε, όμως δίνοντας σημασία και στις απόψεις των άλλων. Συμβιβάζεστε μέσα στο ΣΚ, δεν κάνετε όμως πίσω. Το timing για εσάς είναι σωστό!

Αιγόκερως
Τα ξέρετε όλα τις μέρες αυτές, έχετε ένα ύφος λίγο παράξενο, να προσμένετε καβγαδάκια ερωτικά και όχι μόνο. Οικογενειακά μπερδέματα, κάποιος θέλει και εσείς δε θέλετε και δεν έχετε να εξηγήσετε και πολλά! Κρύο, πολύ κρύο κάνει στα μέρη σας, αλλά αν είναι να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, ναι, θα ρίξει και 10μέτρα χιόνι! Ο Κρόνος δε θέλει μπλεξίματα και κακοτοπιές, το τηλέφωνό σας, κλειστό ή σε κατάσταση πτήσης και ας μην πετάτε στα ουράνια. Εξαφανιστείτε καλύτερα, παρά να στάξετε το φαρμάκι σας, γιατί δε γλυτώνετε από τα γεγονότα. Αφήστε κάποιον άλλον στο τιμόνι μέσα στο ΣΚ!

Υδροχόος
Ότι φράγκα έρθουν, έτσι και θα φύγουν, μιας που κάτι σας μπαίνει στο μάτι και πρέπει να γίνει δικό σας. Ούτε ο Κρόνος δε θα καταφέρει να σας συμμαζέψει, αντιθέτως με τα εμπόδια που θα σας βάλει, πεισμώνετε ακόμα πιο πολύ και μετά καταστροφή! Το ζητούμενο είναι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, επειδή η καρδιά σας το θέλει πιο πολύ και όχι ο εγωισμός. Ο Πλούτωνας στέλνει απίστευτα σημάδια, για το αύριο. Το παιχνίδι hide and seek, σας εξιτάρει, δώστε λίγη βάση. Κάποιοι κάνετε επίδειξη πλούτου, φταίει ο Δίας για αυτό. Το ΣΚ λοιπόν, έχει φουλ shopping therapy. Και πολλά άλλα..!

Ιχθύες
Ο Πλούτωνας εμφανίζει ένα «φάντασμα» από το παρελθόν τις μέρες αυτές. Κάποιος παλιός ερωτικός σύντροφος; Μια ξεχασμένη οφειλή; Ένα μπλέξιμο τρελό, που θα σας ανάψει φωτιές; Ίσως και να χρειαστεί να πληρώσετε τα σπασμένα κάποιου άλλου. Τέρμα εξοργιστικό! Ο Κρόνος δε θέλει εκκρεμότητες να αιωρούνται αιωνίως. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του και ας χρειαστεί να πάτε και στο φεγγάρι ακόμα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, παρέα με τον Δία, έχουν πεσκέσι για εσάς, μια ύπαρξη, ένα καρδιοχτύπι, ζεστά φιλιά, σφιχτές αγκαλιές, έρχεται φοβερό ΣΚ! Beaute να κάνετε..! 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...