Αν κουράζεσαι εύκολα, μάθε από τι κινδυνεύεις!

81
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του Ημιμαραθώνιου Δρόμου

Το τελευταίο διάστημα έχεις παρατηρήσει πως οι αντοχές σου έχουν μειωθεί αρκετά; Ειδικά αν είσαι γυναίκα σου κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και σου λέμε πως μπορεί η υγεία σου να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σε πρόσφατη, λοιπόν, μελέτη που διεξήχθη και συμμετείχαν πάνω από 500 γυναίκες άνω των 30 ετών αποδείχθηκε πως η κούραση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα καρδιακά νοσήματα.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί οι οποίοι μετείχαν στην εν λόγω έρευνα επισήμαναν πως η κούραση η οποία είναι ανεξήγητη είναι ένα από τα συμπτώματα που προηγούνται του εμφράγματος ή της καρδιακής προσβολής.

Οι γιατροί τόνισαν πως το 95% των γυναικών που έχουν πρόβλημα στην καρδιά τους ένιωθαν κουρασμένες ακόμα κι αν έστρωναν το κρεβάτι τους. Το 48% των γυναικών που μετείχαν στην έρευνα δεν μπορούσαν να κοιμηθούν με ευχαρίστηση, ενώ το 30% ένιωσε πόνο στο στήθος.

Διαβάστε επίσης:  Εχέτε σάλια στο μαξιλάρι σας όταν ξυπνάτε; Είστε πολύ τυχεροί! Δείτε γιατί!

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνεις;

Σε περίπτωση που παρατηρήσεις πως στην διάθεση σου υπάρχουν μεγάλες μεταβολές σε σχέση με παλιότερα μην αγνοείς τα συμπτώματα. Τρέξε αμέσως στο γιατρό και φυσικά ακολούθησε κατά γράμμα όλες τις συμβουλές του.