Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
27.3 C
Athens

Ανάδρομου Ερμή στις 6/9 – «Συναγερμός» για Διδύμους, Ιχθύες και 3 ακόμα ζώδια

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023,

ο Ήλιος αλλά και ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται σε σύνοδο γεμίζοντας την ημέρα μας με πολλές επικοινωνίες, ενθουσιασμό αλλά και με κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, φτάσαμε στα μισά της εβδομάδας και η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται κάνει την μέρα ευχάριστη, ξεχωριστή και αποσπασματική. Καταπιάνεσαι με πολλά με αποτέλεσμα να μένουν όλα ημιτελή, αφού η προσοχή σου αυτομάτως στρέφεται αλλού. Ο Ήλιος συμπορεύεται μαζί με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή που κινείται ανάδρομος, στο ζώδιο της Παρθένου. Προσπαθεί να σου βάλει τάξη στην αταξία και πρόγραμμα που δύσκολα θα τηρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα φτάσαμε αισίως στην Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Τα χρήματα είναι ο τομέας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και το μυαλό σου λειτουργεί με χίλιες στροφές ψάχνοντας τρόπο να τα αυγατίσεις. Ο Ήλιος παρέα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει άρωμα παρελθόντος και ανθρώπους από τα παλιά που σε προσεγγίζουν ξανά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, Τετάρτη σήμερα και η εβδομάδα έφθασε στη μέση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις παρέες. Δείχνεις συναισθηματικός ευαίσθητος και προσιτός. Ο Ήλιος συμπορεύεται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου και παρόλο που θέλεις έξοδο και δράση ως Δίδυμος, επιλέγεις να μείνεις μέσα περιμένοντας την επίσκεψη ενός πολύ αγαπημένου προσώπου που έχεις να δεις καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αγαπημένε, είμαστε στην Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων που μόνο επικοινωνία δεν εκφράζουν για σένα. Η ανασφάλεια η χαμηλή ενέργεια και η πεσμένη διάθεση σε κλείνουν σε εσωστρέφεια. Ο Ήλιος που συμπορεύεται μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αναλαμβάνουν να σου φτιάξουν το κέφι και να σε βγάλουν έξω να συναντήσεις φίλους από τα παλιά που σε καλούν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου αγαπημένε, μεσοβδόμαδα Τετάρτης και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια πολύ θετική μέρα για σένα με συναντήσεις και μετακινήσεις με τους φίλους που σε περιμένουν. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συνταξιδεύουν στην Παρθένο και σε πιάνουν ανασφάλειες και εκεί που είχες φτιάξει την διάθεση, αμέσως την χαλάς, σκεπτόμενος τα έξοδα και τα χρήματα που δεν σε φτάνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη από το ζώδιο των επικοινωνιακών Διδύμων στρέφει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου στην κορυφή της επαγγελματικής καταξίωσης και στους ανώτερους ιεραρχικά. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται πιασμένοι από το χέρι στο ζώδιο σου, αυξάνουν πολύ περισσότερο την ευγλωττία την ευφυία και την καπατσοσύνη σου. Παρόλο που είσαι εσωστρεφές άτομο και δεν προάγεις τον εαυτό σου, εδώ ο Ήλιος σε βοηθά να αναδειχθείς και να διαφημιστείς.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων που σε ωθεί σε περιπέτειες σε διασκεδάσεις εξωστρέφεια και ταξίδια. Αυτές είναι οι ανάγκες σου την δεδομένη στιγμή και παλεύεις να τις καλύψεις. Από την άλλη όμως ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, σε καθηλώνουν μέσα φέρνοντας στο νου αναμνήσεις περασμένων μεγαλείων που έκανες ότι ήθελες χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη που κινείται στους επικοινωνιακούς Διδύμους σου στερεί την επικοινωνία αφού διασχίζει τον 8ο οίκο του χάρτη σου. Σε εσένα φέρνει εσωστρέφεια και η μόνη επικοινωνία που αποζητάς είναι με τον εαυτό σου. Ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή πιασμένοι από το χέρι προσπαθούν να σε τραβήξουν έξω να συναντήσεις φίλους και να κοινωνικοποιηθείς άλλα είναι δύσκολο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη αγαπημένε, φθάσαμε στο μέσο της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στους πολυπράγμονες Διδύμους που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το δικό σου. Η προσοχή σου στρέφεται στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δείχνεις ενδιαφέρον αλλά τελικά μόνο μιλάς. Πρέπει να ακούς κιόλας τον συνομιλητή σου. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου, επαναφέρουν στο προσκήνιο θέματα καριέρας με αναθεωρήσεις στόχων και φιλοδοξιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στους αεικίνητους Διδύμους φέρνοντας στο προσκήνιο προβλήματα της καθημερινότητας. Όσο εσύ προσπαθείς να βάλεις τάξη και πρόγραμμα τόσο εμφανίζονται αγγαρείες και δεν προλαβαίνεις. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σου ταιριάζουν και με την συνάντηση τους φροντίζουν για την επέκταση των οριζόντων και την προσωπική σου ανάπτυξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη η Σελήνη κινείται στους αέρινους Διδύμους που είναι για το ζώδιο σου η καλύτερη θέση. Με ερωτική διάθεση ιδιαίτερα τονισμένη και την λίμπιντο στα ύψη θα περάσεις απίστευτα καλά. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο από την Παρθένο, εφιστούν την προσοχή στα οικονομικά που αρχίζεις να μετράς ένα-ένα για να δεις τελικά αν μπορείς να τα βγάλεις πέρα και να κάνεις τις ατασθαλίες σου.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται σήμερα Τετάρτη, στο ζώδιο της επικοινωνίας, στους αειθαλείς Διδύμους, εσύ θέλεις να κουρνιάξεις στην φωλίτσα του σπιτιού και να μην πας πουθενά. Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια σε γεμίζει περισσότερο από το να βγεις έξω και να κουραστείς στην πολυκοσμία. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν πρόσωπα από το παρελθόν που έχεις να δεις καιρό και χαίρεσαι.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Τρίτη φέρνει εντάσεις και προκλήσεις, αγαπητέ Κριέ. Ο λόγος προκύπτει από τις σκληρές όψεις της...
Παπαρίζου, Eurovision, 2005,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 21 Μαΐου η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει στην Eurovision

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 2005...Διεξάγεται ο 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Νικήτρια αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου, με το τραγούδι...

7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που...

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις προβλέψεις ; Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για...

Δημήτρης Σταρόβας: Νεότερα για την υγεία του

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας ζωγράφισε σε ένα κομμάτι χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ και έγραψε το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Τρίτη φέρνει εντάσεις και προκλήσεις,...

7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...