Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
18.9 C
Athens

Απρόβλεπτες εξελίξεις για 4 ζώδια σε οικονομικά και σχέσεις

Σήμερα είμαστε πιο πρόθυμοι να επικοινωνήσουμε με τους άλλους, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Ερμή κι από κοινού σχηματίζουν εξαιρετικές όψεις εξαγώνου με τον Δία.

Κάτω από αυτές τις υπέροχες όψεις το Σάββατο είναι μια εξαιρετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα και αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά.

Οι όψεις με τον Δία είναι πάντα αυτές που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες και φυσικά προσθέτουν και ένα συστατικό τύχης σε ό,τι κάνουμε. Θετική μέρα και για ταξίδια, εκδρομές, έναρξη διακοπών. Πολύ διαφορετική γεύση έχει η Κυριακή.

Η κυρίαρχη όψη της Κυριακής είναι το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις.

Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν σήμερα κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, Κυριακή σήμερα και σχηματίζεται το τετράγωνο της θεάς του έρωτα της Αφροδίτης με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Εμπόδια θα φέρει στα προσωπικά σου ζητήματα και στις σχέσεις. Κλονίζεται η σταθερότητα και η σιγουριά που σε περίβαλλε και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο. Ανατρέπονται τα σχέδια! Προσοχή σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με το εκρηκτικό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που έχει εγκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό στο ζώδιο σου. Είσαι ταύρος εν υαλοπωλείο και αισθάνεσαι σαν να σου κουνάνε το κόκκινο πανί. Προσοχή στην προκλητική και απρόβλεπτη συμπεριφορά σου γιατί δεν αργούν να σπάσουν οι οικογενειακοί δεσμοί.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με το δύστροπο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Τα λόγια γίνονται μαχαίρια και πρέπει να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, αν θέλεις να αποφύγεις τις ρήξεις με το στενό περιβάλλον, αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και στενούς συγγενείς. Προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις γιατί υπάρχουν ανατροπές. Αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την λήξη της εβδομάδας. Αυτή η Κυριακή δεν είναι εύκολη αφού σχηματίζεται η δύσκολη όψη του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Οι φίλοι διαπιστώνεις ότι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης και δεν πρέπει να τους εκμυστηρεύεσαι τα πάντα. Μπορούν εύκολα με την συμπεριφορά τους, να σε κάνουν να τους απομακρύνεις από την ζωή σου.

ζώδια 2 Ιουλίου

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα επιφυλάσσει για το τέλος της την δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει γοητευτικό και ελκυστικό, δεν καταφέρνει να εξουδετερώσει την εκκεντρικότητα του Ουρανού, που μπορεί να φέρει ανατροπές στην κοινωνική και επαγγελματική πορεία.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα κάνει φινάλε με τον δύσκολο σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού. Η υλοποίηση των μελλοντικών σχεδίων σου αναβάλλεται γιατί οι παρελθοντικές σχέσεις, ερωτικές, επαγγελματικές βρίσκουν τρόπους να σε απομακρύνουν από τα όνειρα σου. Καλύτερα να μην κοινοποιείς τα πλάνα σου.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με τον δύσκολο σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Η χαρά και η αισιοδοξία που ένιωθες μετατρέπονται σε πίεση, άγχος και εσωστρέφεια. Η μπλοκαρισμένη ενέργεια δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά. Η ανησυχία έχει γίνει βραχνάς στον λαιμό σου.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με το δύσκολο και δύστροπο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Σε επηρεάζει κατά πολύ η αρνητική του επιρροή και χρειάζεται προσοχή. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν εύκολα να διαρραγούν και να σπάσουν. Αν δεν μπορείς να μείνεις ψύχραιμος τουλάχιστον μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και το τέλος της εβδομάδας επιφυλάσσει τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Σχέδια, πλάνα, όνειρα και φιλοδοξίες ακυρώνονται. Σε σοκάρουν οι απρόβλεπτες εξελίξεις και δεν μπορείς να διορθώσεις την κατάσταση διότι είναι εκτός ελέγχου σου. Το πρόγραμμα ζωής αναθεωρείται! Οι ανατροπές επηρεάζουν την καθημερινότητα και δεν ξέρεις πως να κινηθείς.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αυτό που θα πρέπει προσέξεις είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά ζητήματα. Ενδεχομένως να εμφανιστούν από το πουθενά ξεχασμένες εκκρεμότητες και χρέη που δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις. Κλονίζεται η συναισθηματική και η οικονομική ασφάλεια. Λάβε τα μέτρα σου!

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και το τέλος της εβδομάδας δεν προβλέπεται ευοίωνο. Σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που φέρνει εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ταυτόχρονα βλέπεις ότι η οικογένεια βάζει φιτιλιές αφού διαφωνεί έντονα με τις επιλογές σου. Η εκπλήρωση των φιλοδοξιών μοιάζει με ανέφικτο όνειρο.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αναβολές και ανατροπές των σχεδίων! Προσοχή στις μετακινήσεις και στα λόγια που λες. Ενδέχεται να διαπληκτιστείς με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι στη δουλειά. Κράτα το στόμα σου κλειστό γιατί δεν σε συμφέρει. Το ημερήσιο πρόγραμμα δεν μπορεί να τηρηθεί και αγχώνεσαι όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα,...