Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
21.6 C
Athens

Ασταθές τριήμερο για Ταύρους, Ζυγούς και 1 ακόμη ζώδιο

Για ακόμη μία μέρα μας προειδοποιεί για τις εξελίξεις στις ζωές των 12 ζωδίων,

έχοντας άσχημα μαντάτα για τα οικονομικά κάποιων, αλλά και πιθανότητα κινδύνων μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για κάποιους άλλους.

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και σήμερα θα σχηματίσει αντιθέσεις με τον Ερμή και τον Ουρανό που βρίσκονται στον Ταύρο, κάνοντας κάπως ασταθή τη μέρα και με αρκετά απρόοπτα κυρίως μέχρι το απόγευμα.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τους Ερμή και Ουρανό, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στην συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Ενώ προσπαθείς να διαφυλάξεις τους πόρους διαβίωσης και τα αποκτήματα που έχεις, ώστε να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ζωή, έρχεται ένα ξαφνικό νέο να σου ανατρέψει τα πάντα. Έλεγξε καλύτερα τις οφειλές ώστε να μη σου ξεφύγει το παραμικρό.

Ταύρος

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη έρχεται απέναντι από τον Ερμή και τον Ουρανό και σε απασχολούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι λιγάκι απρόβλεπτος και ενίοτε ξεροκέφαλος στις συναναστροφές με τους άλλους. Μπορείς εύκολα να ξαφνιάσεις τον συνομιλητή σου γιατί δεν συζητάς με ήρεμο τρόπο. Προσπάθησε να μην λειτουργείς τόσο αντιδραστικά για να μην φέρεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στα άκρα.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τους Ερμή και Ουρανό. Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές σου συνήθειες. Κάποιες αγγαρείες σε ενοχλούν και σε κουράζουν ταυτόχρονα. Νιώθεις πως είσαι πλασμένος για άλλα πράγματα και δεν σε ενδιαφέρει να τρως τον χρόνο σου σε λεπτομέρειες που δεν προσφέρουν τίποτα.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη έρχεται σε όψη αντίθεσης με τους Ερμή και Ουρανό. Τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον αλλάζουν και ανατρέπονται από εξωγενείς παράγοντες. Οι φιλοδοξίες και τα όνειρα δεν σε αντιπροσωπεύουν πλέον. Προσπαθείς να σπάσεις το κατεστημένο αλλά δεν σε βοηθά το περιβάλλον που μέχρι πρότινος σε στήριζε.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, και η θέση της Σελήνης βρίσκεται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του κοινωνικοεπαγγελματικού περιβάλλοντος και της οικογένειας. Όπως γνωρίζεις δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε και δεν γίνεται να είσαι συνεπής παντού. Κάτι θα ξεφύγει της προσοχής σου. Νοιάζεσαι για το σπίτι σου, αλλά και η δουλειά σε θέλει σε ετοιμότητα.

2 Ιουνίου ζώδια

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είσαι δραστήριος με έντονη εξωστρέφεια. Κάποια νέα από μακριά σε ξαφνιάζουν. Ενδεχομένως να δεχθείς την απρόσμενή επίσκεψη ατόμου από το εξωτερικό. Μπορεί όμως να κάνεις εσύ ένα έκτακτο ταξίδι! Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και έχεις πολύ καλή ψυχολογία.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται ακριβώς απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αφού παρουσιάζεται ένα ξαφνικό πρόβλημα με τα οικονομικά. Πρόσεχε τις οφειλές και επικεντρώσου στην ανεύρεση λύσεων. Ευτυχώς το μυαλό σου δουλεύει με αυξημένη ταχύτητα και κάτι θα σκαρφιστείς για να το ξεπεράσεις.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται σε αντίθεση από τους Ερμή και Ουρανό. Φυτίλια μπαίνουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα βάζουν οι άλλοι. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να συγκρατείς τα νεύρα σου. Όσο κι αν η συμπεριφορά τους σε σοκάρει, όσο κι αν σε προκαλούν μη δίνεις σημασία.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται σε αντίθεση από τους Ερμή και Ουρανό. Δεν είσαι σε καλή διάθεση και επιθυμείς την μοναχικότητα. Είσαι εσωστρεφής και αποζητάς την ησυχία σου. Θέλεις να απομονωθείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες. Γενικά θέλεις χρόνο με τον εαυτό σου και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Απλά φρόντισε να μη σε καταβάλει το άγχος της ενδοσκόπησης.

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Η διάθεση σου είναι ανεβασμένη και επιθυμείς να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα. Νοιάζεσαι για τους φίλους και έρχεσαι σε επαφή μαζί τους. Τα ταλέντα και τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα τα προωθείς αλλά σε φρενάρουν κάποια ξαφνικά νέα.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό, που σε τοποθετεί ανάμεσα στην επιθυμία για άνοδο της κοινωνικής θέσης και καταξίωσης με την οικογένεια που σε διεκδικεί. Η συμπεριφορά των οικείων σε σοκάρει γιατί λειτουργούν απρόβλεπτα προκειμένου να κερδίσουν αυτό που θέλουν.

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, η Σελήνη κινείται απέναντι από τους Ερμή και Ουρανό. Είναι η στιγμή που βελτιώνεται η διάθεση σου και αποκτάς αισιοδοξία για το μέλλον. Η επιθυμία σου για ταξίδια, εκδρομές, επικοινωνίες και συναντήσεις είναι τονισμένη. Μόνο να προσέχεις τις κουβέντες γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που θα μετανιώσεις. Έρχονται ξαφνικές ειδήσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, Σάββατο σήμερα και σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό, που φέρνει σημαντική εύνοια σε οικονομικά ζητήματα....

Τύχη, πολύ χρήμα και νέες σχέσεις: Τα 5 ζώδια που θα χαμογελάσουν σήμερα ελέω...

ΚΡΙΟΣ Δείτε το νέα δοκιμασία για εσάς το να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας θα καλυτερέψουν τον οικονομικό...

Ψυχρολουσία για Ζυγούς, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια ενόψει Πανσελήνου

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας μια πλειάδα όψεων, με πιο απαιτητική την αντίθεση της με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις...

«Φτερωτός Θεός» με βέλη : Ερωτικό “τζακ ποτ” για Λέοντες, Ζυγούς, Κριούς, Διδύμους και...

Έφθασε η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου που φιλοξενεί την Πανσέληνο στην 6η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού την Παρασκευή, επηρεάζοντας τους, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους),...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για να...

Εβδομάδα εφιάλτης για 4 ζώδια

Η εβδομάδα ξεκινά με το αισιόδοξο τρίγωνο Ερμή-Δία που ολοκληρώνεται στα ζώδια της γης: την Παρθένο και τον Ταύρο, επηρεάζοντας κυρίως τη Δευτέρα την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου

Όλα τα επηρεάζουν τα άστρα. Πάρ’ το απόφαση να πάμε παρακάτω. Ειδικά τον τρόπο...

Δείτε ποια αρρώστια “χτυπάει” ευκολότερα το κάθε ζώδιο…

Σύμφωνα με την αστρολογία, σε κάθε ζώδιο αντιστοιχούν συγκεκριμένες περιοχές και όργανα του σώματος. Ξεκινώντας...

Έφτασε η ώρα να μάθετε την πικρή αλήθεια για το κάθε ζώδιο

Όλα τα ζώδια έχουν προτερήματα αλλά και ελαττώματα. Διάβασε παρακάτω να δεις ποιο ζώδιο...