Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους, είτε συντάσσουν τον μηνιαίο προϋπολογισμό τους είτε σκέφτονται πού να επενδύσουν. Τα αστρολογικά τους χαρακτηριστικά μπορεί να ευθύνονται γι’ αυτό.

Στην αστρολογία, ορισμένα ζώδια αγχώνονται για τα χρήματα περισσότερο από άλλα χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη και το κυρίαρχο στοιχείο τους, λέει η αστρολόγος Babs Cheung. Τα ζώδια που κυβερνώνται από τον Ερμή συνδέονται συχνά με το άγχος και την ανησυχία, γεγονός που μπορεί να τα κάνει να αναλύουν υπερβολικά κάθε αγορά ή να ιδρώνουν κάθε φορά που σκέφτονται να αποταμιεύσουν για το μέλλον.

Εν τω μεταξύ, τα ζώδια που κυβερνώνται από τον Κρόνο και την Αφροδίτη τείνουν να διαχειρίζονται τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με ακρίβεια. Σύμφωνα με την Cheung, έχουν επίσης τη διαίσθηση που απαιτείται για την κατανόηση των οικονομικών αρχών. Τείνουν επίσης να ασχολούνται με πράγματα όπως το χρηματιστήριο, και αυτό επιφέρει άγχος από μόνο του.

Τα ζώδια της Γης, ειδικότερα, τείνουν να συνδέονται με την αφθονία και τους πόρους, και αυτό σημαίνει ότι συχνά σκέφτονται τα χρήματα. Με δεδομένο ότι το καθένα από αυτά διέπεται από διαφορετικούς κυρίαρχους πλανήτες, η Cheung λέει ότι η σχέση τους με τα οικονομικά τους μπορεί να εξελιχθεί με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε παρακάτω τα 3 ζώδια που αγχώνονται περισσότερο για τα χρήματα, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

  • Ταύρος
  • Παρθένος
  • Αιγόκερως

Ταύρος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της πολυτέλειας, οι Ταύροι έχουν την τάση να έχουν φανταχτερό γούστο, ακόμα και όταν δεν έχουν τα χρήματα. Θέλουν το καλύτερο από τα καλύτερα, όπου κι αν πάνε, και συχνά δεν σκέφτονται το μέλλον καθώς τραβούν χρήματα από την κάρτα τους.

«Ο Ταύρος είναι ένα τόσο αμαρτωλό ζώδιο, καθώς κυβερνά τις αισθήσεις», λέει η Cheung, οπότε είναι δύσκολο γι’ αυτούς να πουν «όχι» όταν πρόκειται να αγοράσουν μικρές απολαύσεις. Θα πάρουν μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και καθημερινό καφέ και θα κάνουν πολλαπλές εποχιακές αγορές για την γκαρνταρόμπα τους.

Σύμφωνα με την Cheung, αυτός είναι ο λόγος που πολλοί Ταύροι συσσωρεύουν χρέη, καθώς και μια δόση οικονομικού άγχους. Κάποιοι θα ορκιστούν να τηρήσουν έναν προϋπολογισμό και θα νιώσουν άσχημα για τα έξοδα τους, αλλά αυτό συχνά δεν τους εμποδίζει να πάρουν αυτό που θέλουν.

Από την άλλη πλευρά, άλλοι Ταύροι δεν θα θέλουν να ξοδέψουν ούτε δεκάρα, ακόμη και όταν έχουν τα επιπλέον χρήματα. Θα σκεφτούν υπερβολικά και τις πιο μικρές αγορές και θα περάσουν ώρες ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Ως ζώδιο της Γης, θέλουν να αισθάνονται σταθεροί και οικονομικά ασφαλείς, οπότε μπορεί να είναι λίγο τσιγκούνηδες με τα έξοδά τους.

Παρθένος

Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο, οπότε το άγχος και η ανησυχία είναι σχεδόν ενσωματωμένα στο DNA τους. Αυτός ο πλανήτης τους κάνει ένα υπερβολικά προσεκτικό και αναλυτικό ζώδιο, λέει η Cheung. Είναι ένα ζώδιο που δεν του αρέσει να παίρνει πολλά ρίσκα, ειδικά στα χρήματα.

Αν κάποιος μιλήσει για τα οικονομικά, αμέσως θα ιδρώσουν. «Όταν τους πετάτε επενδυτικούς όρους, είναι πιθανό να νιώσουν συγκλονισμένοι και βαθιά καχύποπτοι», λέει η αστρολόγος. Ακόμη και αν θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα χρήματα, συχνά φοβούνται να κάνουν την αρχή.

Οι Παρθένοι τείνουν να προτιμούν δουλειές με χαμηλότερες αποδοχές, όπως η διδασκαλία ή η τέχνη, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Όταν επιλέγουν ένα διαφορετικό μονοπάτι, η Cheung λέει ότι συχνά επιβαρύνονται με χρέη από φοιτητικά δάνεια, οπότε αυτό έχει κόστος, όπως και να ‘χει.

Είναι ένα γήινο ζώδιο που προσανατολίζεται στη λεπτομέρεια, πράγμα που σημαίνει ότι οι Παρθένοι γνωρίζουν πάντα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να πετύχουν τους οικονομικούς τους στόχους. Όπως λέει η Cheung, «μπορεί να τους πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να εφαρμόσουν τα βήματα, αλλά μόλις το κάνουν, δεν τους σταματάει τίποτα».

Αιγόκερως

«Με κυβερνήτη τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της μακροζωίας, οι Αιγόκεροι αναζητούν πάντα τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου τους και την προώθηση της οικονομικής τους θέσης», λέει η Cheung. Η αποταμίευση και η επένδυση συχνά ξεκινούν ως χόμπι, αλλά μπορεί γρήγορα να καταλάβουν τη ζωή τους.

Αυτό το ζώδιο θα ελέγξει τις μετοχές του πρωί πρωί και θα τρώει τα νύχια του από την ανησυχία. «Αγχώνονται όταν οι επενδύσεις τους δεν αποκομίζουν τα προβλεπόμενα κέρδη, και παρόλο που δεν θα δείτε ποτέ έναν Αιγόκερω να καταρρέει εξαιτίας του αινιγματικού προσώπου του, θα παρατηρήσετε είναι πόσο κολλημένος είναι στο τηλέφωνό του», λέει η αστρολόγος.

Προκειμένου να νιώσουν πιο ασφαλείς, αυτό το ζώδιο της Γης θα βάλει επιπλέον ώρες στο γραφείο ή θα αναλάβει μερικές επιπλέον βάρδιες, και πάντα ψάχνουν να ανέβουν στην ιεραρχία. «Για τους Αιγόκερους, η απάντηση στα οικονομικά προβλήματα είναι να βγάλουν περισσότερα χρήματα και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν», αναφέρει η Cheung.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...