Εσύ πρωτοτυπείς; Τι μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι με τον σύντροφο σου εκτός από σ@ξ!

79

Τα προκαταρτικά που δεν απαιτούν άγγιγμα!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας, σαν “προκαταρκτικά” για το σεξ!

Υπάρχουν, λοιπόν, πάρα πολλά διασκεδαστικά πράγματα τα οποία είτε αγνοούμε επειδή δεν τα τολμάμε, είτε επειδή δεν τα γνωρίζουμε ή δεν τα έχουμε φανταστεί. Τότε έιναι που χάνουμε όλο το διασκεδαστικό του πράγματος.

Γιατί να μη δοκιμάσετε κάτι που θα βάλει λίγο πιπέρι στα προκαταρκτικά και τη σεξουαλική σας ζωή; Κι ας σας βγάλει από το comfort zone σας βρε αδερφέ.

1.Διαβάστε ο ένας στον άλλον ερωτική λογοτεχνία
Εντάξει, στην αρχή θα είναι από αστείο έως γελοίο, αλλά στη συνέχεια το να ακούς για τις σεξουαλικές περιπέτειες άλλων μπορεί να σας ανάψει το ίδιο με το να τις ζείτε εσείς εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε ακόμα και να αφηγηθείτε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις αν είστε λίγο πιο προχωρημένοι και δε ντρέπεστε.

Διαβάστε επίσης:  To ανέκδοτο: Ο παπάς ο καντηλανάφτης … και η γυναίκα του !

2. Δοκιμάστε τους ρόλους
Ένα σεξουαλικό παιχνίδι – ταμπού για πάρα πολλά ζευγάρια, είναι αυτό των ρόλων. Κι όμως μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο, ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις, αφού το να εναλλάσσονται λίγο τα πράγματα στο κρεβάτι θα ανανεώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Δοκίμασε να αφήσεις την φαντασία σου να οργιάσει και ξεκίνα με τα εύκολα για αρχή. Προσποιηθείτε απλά ότι δεν γνωρίζεστε.

3. Αυνανιστείτε ο ένας μπροστά στον άλλον
Αν νιώθεις ότι ντρέπεσαι να το κάνεις κλείστε τα φώτα ώστε να ακούτε μόνο τον ήχο και να νιώθετε ο ένας τον άλλον δίπλα του. Μπορείτε ακόμα και να μην κάτσετε αντικριστά και να σταθείτε πλάι πλάι. Κανείς δεν σε ξέρει καλύτερα από σένα και το να του δείξεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει, θα κάνει και εκείνον καλύτερο.