Για 47 ημέρες είναι κλειστή η γραμμή στην Ειδομένη – Διαβεβαιώσεις για το άνοιγμά της

41
ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ειδομένη,

Σύντομα θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική εμπορευματική κίνηση στη χώρα μας και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Ειδομένης, προβλήματα που εντάθηκαν και με την πολιτική των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων.

Αυτά προέκυψαν κατά τη συνάντηση που είχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτη Θεοχάρη και Φίλιππο Τσαλίδη αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στις εμπορευματικές μεταφορές εξαιτίας του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Ειδομένης, τα οποία εντάθηκαν μετά την πρόσφατη απόφαση των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων να περιορίσουν τον αριθμό των αμαξοστοιχιών που είναι δυνατόν να κυκλοφορούν από και προς την Ελλάδα μέσω της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε επίσης:  «Ασφυξία» στους δρόμους της Αθήνας: Σε εξέλιξη τα έργα για τον Μεγάλο Περίπατο - Εναλλακτικές διαδρομές μετακίνησης

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι ενήμερη του προβλήματος και σύντομα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική εμπορευματική κίνηση στη χώρα μας.