Γιατί οι άντρες πρέπει να ξυριζόμαστε εκεί και κάτω …

165


Μια παροιμία μας λέει: “της κοντής ψ*λής της φταίνε οι τρίχες”, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και το κάτω κεφάλι δεν θέλει κούρεμα. Και μπορεί το αξύριστο και τα μούσια να είναι πολύ στη μόδα (για το πάνω κεφάλι), αλλά υπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποιους ο άντρας επιβάλλεται να περιποιείται τις τρίχες της κάτω κεφαλής του…

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Ο ιδρώτας και τα βακτηρίδια που σχηματίζονται στη συγκεκριμένη περιοχή παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις τρίχες. Λίγο κούρεμα ή και ξύρισμα ακόμη βοηθάει να κρατηθεί η περιοχή καθαρή και να αποφεύγονται ανεπιθύμητες λοιμώξεις .

Η ΣΤΥΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
Η απεριποίητη ηβική τρίχα τείνει να κρύβει το πέος και το κάνει να φαίνεται μικρότερο. Το ξύρισμα θα το κάνει να φαίνεται τουλάχιστον τρία εκατοστά μεγαλύτερο…

Διαβάστε επίσης:  Το ανέκδοτο : Ένας Έλληνας πολιτικός στον παράδεισο…

ΤΟ ΠΕΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ
Μία περιποιημένη ηβική περιοχή κάνει το πέος να φαίνεται υγιέστερο και πιο καθαρό.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ
Ενα καθαρό και περιποιημένο πέος φαίνεται πιο ελκυστικό. Αυτό μπορεί να την οδηγήσει πιο εύκολα να κατέβει προς τα κάτω και να ξεκινήσει στοματικό σεξ. Αν το ζητούμενο είναι η ικανοποίηση ο άνδρας πρέπει να καλλωπίζει τα απόκρυφά του.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ…
Η ηβική περιοχή είναι ευαίσθητη στην αφή. Οι πολλές τρίχες περιορίζουν την άμεση επαφή με αυτό το ευαίσθητο δέρμα. Το ξύρισμα ή η αποτρίχωση δίνει την ευκαιρία για απ’ ευθείας επαφή και έτσι το σεξ γίνεται πολύ πιο έντονο.