Η Κλέλια Ρένεση με την πετσέτα αναστατώνει στη Μουρμούρα (Βίντεο)

105
Η Κλέλια Ρένεση με την πετσέτα αναστατώνει στη Μουρμούρα

Η είσοδος της στη Μουρμούρα ήταν από τα πιο ευχάριστα πράγματα που συνέβησαν στην τηλεόραση.

Σε μια αξιοπρεπή σειρά που έχασε την εξαιρετική Δάφνη Λαμπρόγιαννη, «μπήκε» η Κλέλια Ρένεση. Μια γυναίκα που είναι και πολύ καλή κωμικός, αλλά και ένα πανέμορφο θέαμα. Στιγμές όπως αυτή που θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο περίμεναν όλοι.

Η Κλέλια ή Καίτη όπως τη λένε στη σειρά, αναγκάζεται να πάει στο σπίτι του Ηλία για να κάνεις ντους και να βάλει πλυντήριο στα ρούχα της, αφού της έχουν χαλάσει τα υδραυλικά. Με το που βγαίνει από το ντους τυλιγμένη με μια πετσέτα, κατευθύνεται στο δωμάτιο του Ηλία για να αλλάξει. Εκείνη τη στιγμή όμως μπαίνει ο Ηλίας και την πετυχαίνει. Η Καίτη γυρίζει απότομα και συγκρατεί την πετσέτα της τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου;

Στο teaser του επεισοδίου που δημοσίευσε ο Alpha στο Instagram βλέπουμε τη χαρακτηριστική σκηνή με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να υποδύεται την αντίδραση που θα είχε κάθε άνθρωπος που θα έβλεπε την Κλέλια Ρένεση τυλιγμένη με μια πετσέτα μετά το μπάνιο της.

Ο χαρακτήρας της, η Καίτη, μόλις τον είδε να χτυπάει το κεφάλι του στην πόρτα έτρεξε να τον βοηθήσει. Η ζημιά στον Ηλία όμως είχε γίνει πριν χτυπήσει το κεφάλι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Καίτη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά και, αναγκαστικά, πρέπει να μπαινοβγαίνει τώρα στο σπίτι του Ηλία ακόμα πιο συχνά. #mourmoura απόψε στις 21:00. #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις