Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Μάνδρα: Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς εκτελέστηκε με καλάσνικοφ από μαφιόζους

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στην Μάνδρα με θύμα τον επιχειρηματία Χρήστος Γιαλιάς ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.

Το θύμα γεννήθηκε στην Ελευσίνα, γύρισε την Ελλάδα και δολοφονήθηκε στη Μάνδρα, το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα στην ίδια περιοχή είχε δολοφονηθεί το 2018 και η τότε σύντροφός του. O Χρήστος Γιαλιάς ήταν ιδιοκτήτης της αλυσίδας κρεοπωλείων ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, του πολυχώρου εστίασης Aventador και των εταιρειών G-EXPRESS και BELLA GRECO που απασχολούν πάνω από 150 εργαζόμενους. Ο επιχειρηματίας υπήρξε, επίσης, ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Τέλη της δεκαετίας του 1989, ο Χρήστος Γιαλιάς ξεκίνησε την πρώτη συμμετοχική εταιρία του στον χώρο της παροχής προσωπικού αποθήκης, συσκευασίας και καθαριότητας βιομηχανικών χώρων. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της «Αθήνας 2004» ήρθαν και τον γιγάντωσαν επιχειρηματικά. Η εταιρεία του ανέλαβε αποκλειστικά το εργατικό προσωπικό πριν αλλά και μετά από κάθε αγώνα σε όλες τις εγκαταστάσεις των αγώνων, καθώς και των Special Olympics 2004 & 2011! Η αρχή μιας εκπληκτικής πορείας έκτοτε ήταν γεγονός.

Παράλληλα, είχε αναλάβει τη διοίκηση των ομάδων του Μανδραϊκού, του Πανελευσινιακού και του Α.Ο. Τρίκαλα.

Το 2012 αποφάσισε να κάνει κάτι αποκλειστικά δικό του στον πρωτογενή τομέα, που ήταν το κρέας και τα παράγωγά του. Η «Φ. Κατερίνα ΜΟΝ. ΑΕΒΕ» ήταν μια πρωτοπόρα εταιρία εξειδικευμένη από την μια στην παραγωγή πουλερικών μέσω ιδιόκτητων πτηνοτροφείων σε περιοχή της Δ. Αττικής, από την άλλη στην εισαγωγή, επεξεργασία και εμπορία όλων των τύπων κρεάτων και παραγώγων τους. Η επέκταση του στην λιανική δεν άργησε να έρθει.

Δημιούργησε πρότυπα καταστήματα delicatessen και επιλεγμένων παραδοσιακών προϊόντων τους σε κομβικά σημεία του νομού Αττικής (Γλυφάδα, Πεντέλη, Άλιμο κλπ). Παράλληλα επεκτάθηκε κι εκτός συνόρων, σε Αλβανία, Βουλγαρία & Ιταλία.

Το τελευταίο του επιχειρηματικό πόνημα ήταν η «Gi-express». Κάλυπτε την παροχή εργατών όλων των ειδικοτήτων αποθήκης μέσω «Σύμβασης Έργου ωρομίσθιας χρέωσης», με δωρεάν καθημερινά μεταφορά τους από και προς τις εγκαταστάσεις των πελατών της, πανελλαδικά, μέσω των 18 και πλέον ιδιόκτητων λεωφορείων της όλων των τύπων.

Επίσης αναλάμβανε ποικίλα έργα συσκευασίας προϊόντων ξηρού φορτίου στους χώρους της στην Μαγούλα Αττικής. Τέλος μέσω του ιδιόκτητου στόλου της Δ.Χ φορτηγών αναλαμβάνει κάθε μεταφορικό έργο σε όλη την Ελληνική Επικράτεια αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τρία παιδιά.

Η δολοφονία του Χρήστου Γιαλιά

Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία είχε προηγηθεί δολοφονική επίθεση εναντίον του από αγνώστους που τον πυροβόλησαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα.

Ειδικότερα, περίπου στις 6:45 το απόγευμα ενημερώθηκε το κέντρο ‘Αμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης, όταν όμως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο αντίκρισαν ένα αμάξι να είναι παραδομένο στο φλόγες.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντοπίστηκε μέσα στο όχημα η σορός ενός άνδρα καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους. Επιπλέον γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν διάσπαρτοι κάλυκες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό είναι το μυστικό καταφύγιο του Λυκαβηττού (βίντεο)

Η Αθήνα, πριν από την δεκαετία του ’50 και πριν την μεγάλη οικοδομική αλλαγή στην πόλη, ήταν ένα υπέροχο μέρος για εξερεύνηση. Όσοι επίδοξοι...

Σαν σήμερα 27 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 18β10: Ο Μπετόβεν ολοκληρώνει την περίφημη πιανιστική σύνθεσή του «Fur Elise». 1β875: Ο...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Λάζαρος, Λάζος, Λαζαρία, Λαζαρούλα.
Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πότε θα ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα myCar – Ποιους ιδιοκτήτες...

Ενεργοποιείται την ερχόμενη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου η ειδική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν σε κίνηση τα οχήματά τους πληρώνοντας...

Καιρός με δύο «διαθέσεις»: Πρόγνωση μέρα- μέρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

«Μοιρασμένος» θα είναι ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα. Ξεκινά με καλοκαιρία και λίγη σκόνη (περισσότερη τη Μεγάλη Πέμπτη) και καταλήγει με ανοιξιάτικες αστάθειες. Σάββατο...
Μητσοτάκης: Η ΔΕΗ πυλώνας για την εθνική πρόοδο, την εθνική προκοπή

Ο Μητσοτάκης βγάζει τους υπουργούς από τα γραφεία

Τόσο στην ομιλία του στο 15ο Τακτικό Συνέδριο, όσο και στη παρουσίαση των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας όλοι συμπέραναν, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
SZ: Υπάρχουν περιθώρια διεκδίκησης γερμανικών αποζημιώσεων από την Ελλάδα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Απριλίου τα γερμανικά στρατεύματα  καταλαμβάνουν την Αθήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1941... Τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αθήνα. Τρεις μέρες πριν πέσει η Αθήνα στα χέρια των Γερμανών και επιβληθεί στη χώρα η στυγνή τριπλή (γερμανική,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Φονική πλημμύρα στη Μάνδρα: Δεν θα δικαστεί τελικά η Δούρου σε δεύτερο βαθμό

Δεν θα δικαστεί η πρώην περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και πέντε ακόμα πρωτοδίκως αθωωθέντες για...

Μάνδρα: Μία γυναίκα μπαίνει στο μικροσκόπιο για την μαφιόζικη εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά

Μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον δολοφονημένο επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά μπαίνει...

Κούγιας για Γιαλιά: Είναι μια χοντροκομμένη δολοφονία, που έκαναν οι ίδιοι που είχαν πρόβλημα μαζί του

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας, για...

Βρέθηκαν καλάσνικοφ στο μαντρί κτηνοτρόφου στο Ηράκλειο

Όπλα που εξετάζεται αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποιες περιπτώσεις ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του...