Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.1 C
Athens

«Μέλι» για Ζυγούς, Αιγόκερους κι άλλα 3 ζώδια

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της καθημερινότητας. Επικεντρώνεσαι παράλληλα στην δουλειά και βάζεις πρόγραμμα γενικότερα στην ζωή σου. Ίσως υιοθετήσεις κυκλοθυμική συμπεριφορά αφού παίρνεις πολύ προσωπικά τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Νιώθεις έντονα κοινωνικός και η διάθεση σου ανεβαίνει κυρίως στα ερωτικά ζητήματα. Είσαι ρομαντικός, εξωστρεφής, κοινωνικός και εκφραστικός. Έχεις διάθεση για φλερτ και διασκεδάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Δεν είναι μια εξωστρεφή μέρα σαν αυτές που συνηθίζεις. Αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι και την οικογένεια. Διαφυλάττεις την προσωπική σου ζωή και αποζητάς στοργή και αγάπη από τους ανθρώπους που σε έφεραν στον κόσμο. Σήμερα θέλεις το κανάκεμα των παιδικών σου χρόνων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Η μέρα διανθίζεται από επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές με τα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Συναντήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα. Όλοι ακούν την γνώμη σου και όλοι κρέμονται από τα χείλη σου. Ξεχωρίζεις για τα επικοινωνιακά ταλέντα σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα οικονομικά ζητήματα και στην ασφάλεια που σου παρέχουν. Μπορεί η κυκλοθυμική σου στάση να σε κάνει αρκετά στενόμυαλο και κτητικό. Τα θέλεις όλα δικά σου! Μην είσαι απόλυτος και μην λειτουργείς με απληστία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε. Σε φορτίζει συναισθηματικά και σε ευαισθητοποιεί σε προσωπικό επίπεδο. Διαισθάνεσαι την ενέργεια του περιβάλλοντος και οι κεραίες σου είναι τεντωμένες. Απέφυγε την υποκειμενικότητα που προκαλεί η σημερινή μέρα.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται πίσω από το δικό σου την Παρθένο. Η βασική σου επιθυμία είναι να απομονωθείς λιγάκι από τον κόσμο και να συνδεθείς με το υποσυνείδητο σου. Ίσως νιώθεις έντονη ψυχολογική κούραση και στρες. Πρέπει να χαλαρώσεις και να βρεις τους ρυθμούς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου φίλε μου Σκορπιέ. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην κοινωνική σου ζωή και στην επίτευξη των στόχων σου. Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τους φίλους είναι πολύ έντονη σήμερα. Τείνεις να εξαρτάσαι από τη γνώμη του φιλικού περιβάλλοντος και του ευρύτερου κύκλου γενικότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Επικεντρώνεσαι στην καριέρα και την σταδιοδρομία. Αποζητάς την επαγγελματική αναρρίχηση και την άνοδο της κοινωνικότητας σου. Η βασική σου επιθυμία είναι να σε σέβονται και να σε εκτιμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Σε διακατέχει η επιθυμία για μάθηση και γνώση μέσω ταξιδιών και σπουδών. Έχεις την τάση να απορροφάς την γνώση σαν σφουγγάρι. Αποκτάς νέες δεξιότητες και αναπτύσσεις τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Αλλάζεις κοσμοθεωρία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα σημαίνει εσωστρεφή διάθεση. Η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Διψάς για δυνατές εμπειρίες και θέλεις να βουτήξεις στα άδυτα του ψυχικού κόσμου. Μπορείς να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιο σου. Η διαίσθηση αλλά και η ενσυναίσθηση έχουν αγγίξει την κορυφή των συναισθημάτων σου. Μπορεί να εξαρτάσαι από τους άλλους αλλά δεν σε νοιάζει αφού μπορείς να κάνεις τα πάντα για να τους ευχαριστήσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...