Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Μήνας πλούτου για Κριούς, Ταύρους κι άλλα 2 ζώδια 

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις σε οικονομικά, ερωτικά και επαγγελματικά για τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον στο ξεκίνημα του Μαρτίου, ωστόσο το να εμπλέξετε φίλους στα οικονομικά δεν είναι καλή τακτική. Μπορεί να βρεθείτε με άδειες τσέπες εκεί που δεν το περιμένετε. Κανείς δεν θα υπολογίσει τις καλές σας προθέσεις, όταν τα πράγματα θα έχουν πάρει οριστική τροπή. Συναισθηματικά είστε πιο ευάλωτοι και πιο εσωστρεφείς. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας κατά τον οποίο πραγματοποιείται μια έκλειψη που δεν σας αφήνει αδιάφορους, αντίθετα αγγίζει ευαίσθητα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής και σας βάζει σε σκέψεις για ριζικές αλλαγές σε έναν γάμο, μια σχέση, μια στενή συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ξεκίνημα της άνοιξης αυξημένες υποχρεώσεις και δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο παραμένουν και σας κάνουν να χάνετε ενίοτε το κουράγιο σας, όμως στο πλευρό σας βρίσκονται φίλοι που στηρίζουν τα σχέδιά σας και σας δίνουν καλές συμβουλές. Προσέχετε γύρω στις 9, λόγω του τετραγώνου Άρη – Ουρανού που μπορεί να φέρει επαναστατική διάθεση ή εκρηκτική κατάσταση στην καριέρα σας. Μπορεί από τη μία ημέρα στην άλλη να παρατήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο και να κάνετε στροφή 180 μοιρών. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος, αλλά είναι δύσκολο να τον δαμάσετε. Λάδι στη φωτιά ρίχνει η έκλειψη Σελήνης στις 25.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δυναμισμός σας παραμένει στα ύψη, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου απογειώνεται και η ερωτική σας διάθεση. Είναι πολύ πιθανό, όμως, να περάσετε από αρκετές ψυχολογικές διακυμάνσεις ή από σαράντα κύματα, που δεν σας αφήνουν να πάρετε νηφάλιες αποφάσεις. Αλλάζετε συχνά διαθέσεις και συχνά χάνετε τον στόχο σας. Ίσως χρειάζεστε κοντά σας έναν έμπιστο φίλο ή έναν σύμβουλο, για να σας αποτρέπει από λάθη και παραλείψεις. Στις 25 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η οποία σας δυναμώνει ψυχολογικά και συναισθηματικά και σας προτρέπει σε μια αλλαγή ζωής, που θα σας απαλλάξει από ένα βάρος του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας που αρχίζετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς μέχρι τις 10 και να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι, να προωθήσετε σπουδαίες πνευματικές εργασίες, να δείτε ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Στην ίδια θέση θα περάσει και η Αφροδίτη στις 11 και ο Άρης στις 22. Έτσι, μπορείτε να ελπίζετε σε γενικότερη βελτίωση της ψυχολογίας σας αλλά και των αντικειμενικών συνθηκών της καθημερινότητάς σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 25, όμως, φέρνει γκρίζα σύννεφα, καθώς προβληματίζεστε έντονα για τις εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο εικοσαήμερο του Μαρτίου είναι μια περίοδος αρκετά αγχωτική και κουραστική, καθώς νιώθετε πολλές φορές ότι τα αποθέματα ενέργειας σας εγκαταλείπουν. Ο Μάρτιος, όμως, μπορεί να φέρει μια μεγάλη ανατροπή ή μια αναπάντεχη ένταση σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα και έναν απρόσμενο χωρισμό γύρω στις 9. Ίσως ζητάτε εξηγήσεις που δεν παίρνετε. Ίσως μείνετε με αρκετά ερωτηματικά. Μπορείτε, ωστόσο, να επωφεληθείτε από τις επικοινωνιακές αρετές σας που ενισχύονται από την παρουσία του Ερμή στον Κριό από τις 9 και μετά και ενισχύουν την πειθώ. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τα μέσα του μήνα έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν απρόσμενες εξελίξεις που ίσως ανατρέψουν σχέδια τα οποία οργανώνονται από καιρό. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού σάς φέρνει σε μόνιμη ανησυχία και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους ή αγωνίας για ένα εργασιακό σχέδιο, από το οποίο εξαρτώνται πολλά. Η πρώτη έκπληξη της χρονιάς πραγματοποιείται τον Μάρτιο, και συγκεκριμένα στις 25, κάνοντάς σας να ανησυχείτε λίγο για την πορεία των οικονομικών σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια έντονη καθημερινότητα σας περιμένει, με πλούσια δράση και επιθυμία για νέες πρωτοβουλίες. Ωστόσο, το καμπανάκι κινδύνου μπορεί να χτυπήσει γύρω στις 10, που να σας προειδοποιεί να αποφύγετε την εμπλοκή αγαπημένων προσώπων στις οικονομικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν χρειάζεστε οικονομική στήριξη, αποφύγετε να ζητήσετε ένα δάνειο. Τέτοιες υποθέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν μια σχέση στα άκρα. Από τις 9 συζητάτε εντατικά για την πορεία του γάμου σας ή μιας στενής σχέσης, ενώ οι προβληματισμοί κορυφώνονται την περίοδο της έκλειψης Σελήνης στις 25 που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας έναντι εκείνων του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη, αγχωτική και δύσκολη περίοδος θα είναι το πρώτο εικοσαήμερο του Μαρτίου. Σας περιμένει πολλή δουλειά στο σπίτι, κούραση από μια μετακόμιση ή μια μεγάλη αλλαγή. Μάλιστα, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού στις 9 δημιουργεί υπερένταση, εκρηκτικές διαθέσεις και πιθανότητα για σοβαρές ρήξεις, είτε με τον σύντροφό σας είτε με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας. Τα πράγματα γαληνεύουν από τις 11 και μετά με την Αφροδίτη να περνά στους Ιχθύς, ενώ στις 22 στην ίδια θέση περνά και ο Άρης. Αναγεννιέστε από τις στάχτες σας, ξαναβρίσκετε τη χαρά που μπορούν να σας δώσουν οι ευχάριστες εμπειρίες μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Σας ευνοεί και η έκλειψη στις 25.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά έντονη, με ατελείωτες μετακινήσεις, συζητήσεις και υποχρεώσεις. Όμως, διαθέτετε ενέργεια και την ικανότητα να πείθετε για τις απόψεις σας. Οι προβληματισμοί γύρω από την οικογένεια ολοένα και πολλαπλασιάζονται, ωστόσο με τον Ερμή στον Κριό από τις 9 ο λόγος σας γίνεται πιο ισχυρός αλλά και πιο απόλυτος. Πολλοί προστρέχουν σε εσάς για συμβουλή. Η έκλειψη στις 25 μπορεί να σας κάνει περισσότερο δημοφιλείς και αγαπητούς στον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπορεί, επίσης, να προκύψει μια ευκαιρία για να ενταχθείτε σε μια ομάδα με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδανικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί τα οικονομικά να σας πονοκεφαλιάζουν αυτόν τον μήνα και να παρασύρεστε σε έξοδα που δεν αντέχει το πορτοφόλι σας απόλυτα, όμως οτιδήποτε έχει σχέση με εμπόριο, ταξίδια, επικοινωνία, διαπραγματεύσεις μπορεί να προωθηθεί με τον καλύτερο τρόπο τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα και σε αυτό θα βοηθήσει και η Νέα Σελήνη στις 10. Στις 25 πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η οποία σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους και γεμάτους διλήμματα. Μια αλλαγή στο επαγγελματικό στερέωμα θα επηρεάσει αναπόφευκτα και την οικογενειακή σας ζωή, ενώ ο ρόλος που θα παίξουν τα οικονομικά σε αυτές τις εξελίξεις θα καθορίσει απόλυτα τις επιλογές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 22 ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας και το τετράγωνό του με τον Ουρανού στις 9 ανεβάζει τα ντεσιμπέλ της έντασης μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο μυρίζει μπαρούτι. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς πάση θυσία όπως και κάθε είδους ρίσκο. Μέχρι τις 11 και η Αφροδίτη θα έχει ολοκληρώσει το πέρασμά της από το ζώδιό σας. Αφήστε την οικογένεια μακριά από τις ερωτικές σας υποθέσεις. Φως στο τούνελ θα φανεί χάρη στην έκλειψη της 25ης Μαρτίου, αφού η συμμετοχή του Πλούτωνα χτυπάει καμπανάκι για τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας και στις σχέσεις σας. Ίσως πρέπει να απομακρύνετε ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας των γενεθλίων πολλών από εσάς ξεκινά και το διαδοχικό πέρασμα πλανητών από το ζώδιό σας σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Ο Ερμής θα ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιό σας στις 9 και έτσι καλό είναι να αξιοποιήσετε τις πρώτες ημέρες για συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων, ενώ μια απρόσμενη συνάντηση ή είδηση θα σας χαροποιήσει. Μικροπροβλήματα σε θέματα υγείας εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ το παρασκήνιο σας αγχώνει. Από τις 11 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί μια νέα σχέση που, αν ξεκινήσει τώρα, θα έχει διάρκεια. Ωστόσο, αν είστε δεσμευμένοι, επικρατεί ψυχρότητα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...