Πανέμορφη ηθοποιός έγινε σκλάβα του σεξ για 8 άνδρες – Την βίασαν με την απειλή όπλου σε οντισιόν

474

Την απήγαγαν, τη νάρκωσαν και την ανάγκασαν να παραδοθεί στις σεξουαλικές ορέξεις τουλάχιστον 8 ανδρών, με την απειλή όπλου. Τη βίασαν.

Δεν είχε κάνει κάτι ακραίο για να θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο και προειδοποιεί ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα.

Όπως αναφέρει η espresso, το 38χρονο μοντέλο Σουηδικής καταγωγής Φρίντα Φαρελ, που έζησε αυτήν την τραγωδία πριν από 16 χρόνια και την εξιστόρησε στην ταινία «selling Isobel» το 2016, σε συνέντευξη της τώρα στη Huffington Post δηλώνει χαρακτηριστικά: «Κάθε γυναίκα ή κορίτσι μπορεί να πέσει θύμα απαγωγής και να βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Όλα είναι για πούλημα. Είστε απλά ένα σώμα. Δεν νοιάζονται από πού είσαι ή πως είσαι. Ήμουν ένα φυσιολογικό κορίτσι, ήμουν όπως κάθε άλλη στην τάξη μου. Μου συνέβη απλά επειδή περπατούσα εκείνο το βράδυ για να πάω σπίτι»

Περπατούσε στην Oxford street του Λονδίνου, όταν συνάντησε τον άνδρα με κοστούμι που της έδωσε μια κάρτα και τη ρώτησε αν ήθελε να φωτογραφηθεί για μια μπροσούρα διακοπών.

Η νεαρή που φιλοδοξούσε τότε να γίνει ηθοποιός δέχτηκε να πάει στην οντισιόν την επόμενη μέρα και της πρόσφεραν τη δουλειά για την οποία μάλιστα της είπαν ότι θα πληρωνόταν 8.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου;

Όταν πήγε να ξεκινήσει, τότε άρχισε η τριήμερη ομηρία της. Η μητέρα μιας κορούλας ενός έτους, που ζει πια στο Λος Άντζελες αντί για κάμερες είδε ένα μαχαίρι υπό την απειλή του οποίου αναγκάστηκε να πιει ένα ποτήρι γάλα με υπνωτικό. Όταν έχασε τις αισθήσεις της, τη μετέφεραν σε άγνωστο μέρος όπου αναγκαζόταν να κάνει σεξ με πολλούς άνδρες. Τη βίαζαν. Την τρίτη μέρα της ομηρίας της κατάφερε να το σκάσει όταν ένας από τους άνδρες δεν έκλεισε καλά την πόρτα φεύγοντας. Το Λονδίνο έπαψε πια να είναι ασφαλές για αυτήν και αποφάσισε να φύγει.

Εξάλλου η τραυματική εμπειρία της συνεχίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα, όπου είχε πάει να καταγγείλει το περιστατικό και οι αστυνομικοί δεν την πήραν στα σοβαρά την καταγγελία για βιασμό.

Την ρωτούσαν επίμονα τι φορούσε, σαν αυτό να έδινε δικαίωμα στους απαγωγείς της, καταγγέλλει αποδεικνύοντας ότι η νοοτροπία πως η γυναίκα φταίει για αυτό που παθαίνει κυριαρχεί δυστυχώς παντού και πάντα.