Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
22.9 C
Athens

«Ρουά ματ» για 4 ζώδια με φουλ χρήμα

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 2 Φεβρουάριου του 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας θα δοκιμαστούν στο έπακρο οι σχέσεις σας με τους άλλους σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Προνοείστε για την δουλειά σας και αναγνωρίστε τους εχθρούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μεταβατικός μήνας με αντιξοότητες ψυχολογικές αλλά και δυσκολίες οικονομικές. Να σήμερα να προσέχετε τα ατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος θα είναι αρκετά καλός μήνας για σας, μόνο που θέλει να τον προσέξετε στις κινήσεις και στις πρωτοβουλίες. Η μέρα πάντως θα έχει ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μήνα αυτό θα δώσετε τις μεγάλες εξετάσεις και θα κριθεί η συνέχεια της πορείας σας κυρίως στην επαγγελματική και στην κοινωνική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Τις πρώτες αυτές μέρες του Φεβρουαρίου καλείστε να κάνετε έναν άθλο. Θα πρέπει να είστε σαφείς και προσεκτικοί στις κινήσεις και στις δηλώσεις οπουδήποτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι μία πόρτα που θα μείνει ανοικτή και κάποιος θα σας εκθέσει ή θα σας προβληματίσει στην εργασία. Προφυλάξτε τα νώτα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι καθοριστικός μήνας για την προσωπική σας ζωή, τους στόχους σας, τις σχέσεις σας με τους άλλους και τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας, όπως και οι περισσότερες μέρες αυτού του μήνα, θα είναι πολυέξοδη λόγων διάφορων γεγονότων που θα σας συμβούν. Αποφύγετε να γίνετε αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβλήματα με το περιβάλλον και υποχρεωτικές αλλαγές προγραμμάτων φέρνει αυτή η μέρα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, κρίσεις, χρέη και λογομαχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας περίεργος μήνας είναι ο Φεβρουάριος για εσάς, γεμάτος πιέσεις και εμπόδια. Οι πρώτες θα οδηγήσουν σε λύσεις και τα δεύτερα πρέπει να τα νικήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο μήνα με στόχο την εργασία και την διάθεση. Σήμερα αξιοποιήστε επικοινωνία και πιθανές διερχόμενες ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου θα έχουν ευθύνες και απρόοπτα. Ο στόχος είναι οι αγαπημένοι σας άνθρωποι και ο επαγγελματικός τομέας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...