Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021
17.4 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 24 Οκτωβρίου Η Ελλάδα αγοράζει το θωρηκτό “Αβέρωφ”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1909.... Η Ελλάδα αγοράζει από την Ιταλία το θωρηκτό "Αβέρωφ", έναντι 24 εκατομμυρίων δραχμών, από τα οποία τα 8 εκατομμύρια προέρχονται από κληροδότημα του εθνικού...

Σεξ: Τα ερωτικά… τρίγωνα


Το ομαδικό σεξ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές.

Η ομαδική συνουσία ή ομαδικό σεξ ή διαφορετικά παρτούζα, είναι όρος που προέρχεται από τη γαλλική λέξη «partouze» και αναφέρεται στην ομαδική σεξουαλική συνεύρεση, τόσο μεταξύ ετεροφυλόφιλων, όσο και μεταξύ ομοφυλόφιλων ή και αμφισεξουαλικών ατόμων. Γιατί αν ψάξετε για το τι είναι η «παρτούζα» στο internet αυτή την απάντηση θα πάρετε από τη Βικιπαίδεια.

Αν βέβαια ψάξετε στο μυαλό των περισσότερων ανδρών και αρκετών γυναικών η απάντηση θα είναι μόνο 3 λέξεις: η απόλυτη φαντασίωση! Άλλωστε δεν υπάρχει αρσενικό, αλλά και πολλά θηλυκά, που να μην έχουν ονειρευτεί ένα ερωτικό τρίγωνο!

Τα ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα και όποια άλλη γωνία κι αν σκεφτείτε, έχουν εξαπλωθεί. Ολούθε! Κι αυτό οφείλεται κυρίως στην εξάπλωση της σεξουαλικής εικόνας τα τελευταία 30 χρόνια.

Έτσι, γίνεται όλο και πιο σημαντικό να κατανοήσουμε το ενδιαφέρον και τις εμπειρίες των ανθρώπων με μια νέα εναλλακτική σεξουαλική δραστηριότητα: το λεγόμενο… τρίο στο κρεβάτι.

Το τρίο είναι μια ερωτική πράξη που μένει αξέχαστη για κάθε άντρα, που την συζητάει για χρόνια, αφού λίγοι έχουν το …προνόμιο να το γεύονται συχνά!

Ένας βασικός λόγος που πολλοί άντρες προτιμούν το «τρίο» είναι ότι τα δύο στήθη γίνονται τέσσερα και το όλο σκηνικό παίρνει μυθικές διαστάσεις. Ο άντρας μπορεί να κάνει σεξ με την μία, ταυτόχρονα μπορεί να… παίζει με την άλλη ή απλά να την παρατηρεί να παίζει με τον εαυτό της χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει τίποτα απολύτως. Ο άντρας με δύο γυναίκες στο κρεβάτι του νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος του κόσμου και ο μεγαλύτερος εραστής του σύμπαντος.

Τα 4 σημεία που απαιτούν προσοχή:
Η ιδέα ενός τρίο στο σεξ μπορεί να ακούγεται ελκυστική και άκρως ερεθιστική, αλλά ακόμα κι αν το ζευγάρι είναι τόσο ανοιχτόμυαλο που θεωρεί πως το να υλοποιήσει αυτή τη φαντασίωση θα είναι κάτι που θα εκτοξεύσει την σεξουαλικότητά του, στην πράξη όμως τα πράγματα μπορεί να γίνουν από άβολα μέχρι δύσκολα. Πριν λοιπόν αφεθείτε στο κρεβάτι σκεφτείτε τα έξης:

Πώς θα επηρεάσει τη σχέση σου;
Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίο, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να το προγραμματίσετε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Συζητήστε διεξοδικά τις φαντασιώσεις σας και τις προσδοκίες σας με το ερωτικό σας ταίρι. Και όταν λέμε συζητήστε εννοούμε τα πάντα. Από το πώς θέλεις να γίνει μέχρι το αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει να ζηλέψετε αν γινόταν.

Ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο;
Εάν τελικά έχετε αποφασίσει το τρίο, ποιο θα είναι το τρίτο πρόσωπο; Δεν είναι σα να αποφασίζετε να καλέσετε ένα φίλο να παρακολουθήσετε μαζί το Μουντιάλ. Ένα τρίτο άτομο πρόκειται να συμμετάσχει στα ερωτικά σας παιχνίδια και θα πρέπει να ρωτήστε τον ή την σύντροφό σας πώς θα αισθανόταν σ’ αυτή την περίπτωση. Να είστε προσεκτικοί αν πρόκειται να προσκαλέσετε έναν φίλο σας να είναι ο τρίτος άνθρωπος. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν για τρίο έναν φίλο τους επειδή νομίζουν ότι είναι καλύτερα, επειδή είναι έμπιστος. Όμως, πολλές φορές τα πράγματα παίρνουν περίπλοκη τροπή.

Ποιες είναι οι προσδοκίες
Αυτό είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Αν ξεκινήσετε με την πεποίθηση ότι θα είναι περίεργο και άβολο, έτσι ακριβώς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα. Ο καθένας θα πρέπει να είναι 100% σίγουρος γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει. Αν πρόκειται να το κάνετε μόνο για να διασκεδάσετε τον παρτενέρ σας και να εκπληρώσετε τη φαντασίωσή του, χωρίς εσείς να έχετε κάποια εσωτερική επιθυμία γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει, τότε είναι καλύτερα να το αποφύγετε. Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι όλο αυτό δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα στη σχέση σας, ακόμα κι αν το πρόβλημά σας είναι η βαρετή σεξουαλική σας ζωή. Ποια είναι η υγιής προσδοκία που μπορείτε να έχετε; Πως θα είναι μία πικάντικη νότα στην σεξουαλική σας ζωή που θα σας διασκεδάσει. Μέχρι εκεί.

Ποιοι είναι οι κανόνες
Είναι χρήσιμο να βάλεις ορισμένους κανόνες, όπως το τι επιτρέπεται, τι είναι εκτός ορίων, ποιος μπορεί να αγγίξει ποιον και πού κ.λπ. Και φυσικά θα πρέπει να μιλήσετε γι’ αυτό εκ των προτέρων. Αν και οι περισσότεροι κανόνες διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι, υπάρχει ένας «παγκόσμιος» κανόνας που όλοι πρέπει να ακολουθούν. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον κανόνα της ασφάλειας. Μην ξεχνάτε λοιπόν το προφυλακτικό.

Ποιοι ενδιαφέρονται για τρίο;
Έρευνες που έγιναν σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, αξιολόγησαν δύο διαφορετικούς «συνδυασμούς» σε ένα τρίο: ο συνδυασμός γυναίκα- άνδρας – άνδρας (ΓΑΑ) και ο συνδυασμός άνδρας – γυναίκα – γυναίκα (ΑΓΓ). Οι ερευνητές ρώτησαν τους συμμετέχοντες: «Εάν σου παρουσιαστεί η ευκαιρία, πόσο θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις σε τρίο; Συνολικά, το 82% των ανδρών και το 31% των γυναικών ανέφεραν ενδιαφέρον για συμμετοχή σε τρίο.

Πρότερη εμπειρία

Ακόμη, στην έρευνα υπήρχε το ερώτημα εάν οι συμμετέχοντες είχαν ήδη κάνει τρίο στην ζωή τους. Συνολικά το 24% των ανδρών και το 8% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν ήδη συμμετάσχει σε τρίο σε κάποια φάση της ζωής τους.

Από εκείνους που ανέφεραν ότι το είχαν κάνει τουλάχιστον μία φορά, το 26% ανέφερε ότι είχε δοκιμάσει και τους δύο τύπους (ΑΓΓ και ΓΑΑ), το 51% ανέφερε ότι είχε συμμετάσχει μόνο σε τρίο ΑΓΓ και το 17% ανέφερε ότι είχε λάβει μέρος μόνο σε τρίο ΓΑΑ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Το βραδινό σεξ κάνει καλό!

Θέλετε να φαίνεστε πιο νέοι; Έχετε αϋπνίες, Έχετε άγχος και στρες; Είστε κρυωμένοι; Κάντε σεξ το βράδυ! Επιστρέφετε από τη δουλειά σας αργά το βράδυ...

Το ανέκδοτο: Λαρισαίος σε μαγαζί με εσώρουχα

Μπαίνει ένας Λαρισαίος σε ένα μαγαζί με εσώρουχα. -Λέει στην πωλήτρια: Θέλω ένα βρακί! Slip; Τον ρωτάει εκείνη; Με λειπ, δε με λειπ δε σε νοιαζ! Απαντάει...

Μεγάλο ή μικρό στήθος; Ποιο τελικά «ανάβει» τους άνδρες;

Στο θηλυκό κορμί αυτός είναι ο βασιλεύς, το στήθος. Είναι το πιο ερωτικό σημείο και το ξέρουν όλοι, άνδρες και γυναίκες. Τραβά σαν τον…...

Το ανέκδοτο: Τα φρέσκα αυγά

Ένας κύριος μπαίνει σ` ένα εστιατόριο και παραγγέλνει δυο αβγά. Όταν του τα φέρουν ανακαλύπτει με αγανάκτηση ότι δεν είναι καθόλου φρέσκα. -Τα αυγά αυτά...

Ο 50άρης, η κρίση ηλικίας και το σεξ!

Ένας στους τρεις πενηντάρηδες, σύμφωνα με έρευνες, περνάει κρίση ηλικίας. Έχει την ανάγκη να αρέσει, να… μετράει και να φλερτάρει με πολύ νεότερές του. Κρίση...

Το ανέκδοτο: Η γριά και ο βιαστής

Μια γριά λέει σε μια άλλη γριά: – Χθες είδα έναν βιαστή στο πάρκο και άρχισα να τρέχω. – Ε! και τι έγινε; Για πες μου,...

Το σεξ μας κάνει εξυπνότερους!

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τα οφέλη του σεξ είναι πολλά: τόνωση ανοσοποιητικού συστήματος, καλύτερη λειτουργία καρδιάς, καλύτερη διάθεση. Υπάρχει όμως και άλλη μια άλλη ευεργετική...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Το βραδινό σεξ κάνει καλό!

Θέλετε να φαίνεστε πιο νέοι; Έχετε αϋπνίες, Έχετε άγχος και στρες; Είστε κρυωμένοι; Κάντε...

Ο 50άρης, η κρίση ηλικίας και το σεξ!

Ένας στους τρεις πενηντάρηδες, σύμφωνα με έρευνες, περνάει κρίση ηλικίας. Έχει την ανάγκη να...

Το σεξ μας κάνει εξυπνότερους!

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες τα οφέλη του σεξ είναι πολλά: τόνωση ανοσοποιητικού συστήματος, καλύτερη...

Πόσο ασφαλές είναι το σεξ στα «χρόνια του κορωνοϊού;»

Η ασφάλεια απαιτεί περιορισμό και αυτοσυγκράτηση. Τις τελευταίες ημέρες αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή