Στις Αρχές παραδόθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 21χρονου, στον Πειραιά

170
Χανιά: Δασκάλα ξυλοκοπήθηκε από πατέρα μαθητή

Παραδόθηκε στις αρχές ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 21χρονου, που έγινε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου σε μπαρ της περιοχής του Πειραιά.

Πρόκειται για τακτικό θαμώνα του συγκεκριμένου μαγαζιού, ο οποίος ήρθε στα χέρια με το θύμα, για τα μάτια μιας νεαρής κοπέλας.

Τα στοιχεία του, υποχρεώθηκαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού να τα δώσουν στην Αστυνομία και από εκεί και πέρα ήταν θέμα ωρών ο εντοπισμός του δράστη και η παράδοσή του στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης -κατά την πρώτη επαφή του με τους αστυνομικούς- δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε ότι επρόκειτο «για κακιά στιγμή» και ότι ο θυμός του ήταν δικαιολογημένος «γιατί τον προκάλεσε και τον χτύπησε άσχημα το θύμα».

Διαβάστε επίσης:  Γλυφάδα: Φωτιά σε σπίτι – Απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί είχε το όπλο μαζί του, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «το είχε πάρει στην τσέπη του για να ρίξει στον αέρα, για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά!»

Μέχρι και αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει επιβεβαιώσει την παράδοση του δράστη και επιφυλάσσεται, επισήμως να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.