Στο φως της δημοσιότητας τα απόρρητα αρχεία για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι

...Το είπε και το έκανε ο Τραμπ

159
Στο φως της δημοσιότητας τα απόρρητα αρχεία για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν μέσα στις επόμενες ώρες τα απόρρητα αρχεία για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Η δημοσιοποίηση θα γίνει την Πέμπτη, ενώ ορισμένα δημοσιεύματα λένε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τελεί υπό πίεση, κυρίως από τη CIA, να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση ορισμένων από αυτά τα έγγραφα. Όπως αναφέρουν θα μπορούσαν να εκθέσουν πράκτορες ή πληροφοριοδότες της CIA και του FBI.

Πέντε εκατομμύρια έγγραφα για τη δολοφονία του Τζον Φ Κένεντι

Πέντε εκατομμύρια έγγραφα για τη δολοφονία του Τζον Φ Κένεντι, που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τις υπηρεσίες Πληροφοριών, την αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης, φυλάσσονται στην Ουάσινγκτον. Tο 88% έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ το 11% δημοσιεύθηκε μετά την κάλυψη ορισμένων στοιχείων.

Διαβάστε επίσης:  GRITS : Με έναν πομποδέκτη η διέλευση από όλα τα διόδια από τις 6 Νοεμβρίου

Την Πέμπτη, 3.100 έγγραφα που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί στο κοινό θα δημοσιευθούν, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και το πλήρες κείμενο ορισμένων εγγράφων που είχαν δημοσιευθεί με καλυμμένα ορισμένα τμήματά τους.

Washington Post σημειώνει πως μέχρι τώρα, οι λάτρεις των υπερβατικών θεωριών έχουν κατηγορήσει 42 διαφορετικές ομάδες, 82 δολοφόνους και συνολικά 214 πρόσωπα για τη δολοφονία του JFK.