ΣΥΓΚΛΟΝΙZEI H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ: «Την κρατούσα στην αγκαλιά μου όταν…»

814
Τι είπε η Μάρω Κοντού για την Αλίκη

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την αγαπημένη της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη, έκανε η Ζωή Λάσκαρη μιλώντας στο περιοδικό «Υοu Weekly».

Η Ζωή Λάσκαρη, μιλώντας για την Αλίκη, επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι ήταν εκείνη  που την ετοίμασε όταν «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι. «Ισχύει. Μέχρι τις 3 η ώρα την είχα αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Λάσκαρη.

«Μου λείπει η συνήθεια των ανθρώπων. Αν και οι φίλοι οι καρδιακοί είναι πολύ μετρημένοι, υπήρχε και ένας ευρύτερος κύκλος. Διαλυθήκαμε όλοι. Φύγανε πολλοί. Πάω στην Θεσσαλονίκη και εκτός από τον φίλο μου τον Ιάκωβο δεν έχει μείνει κανείς. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη, είναι μέσα στην ψυχή μου και θέλω να επισκέπτομαι την πλατεία Αριστοτέλους που με πήγαινε ο παππούς μου και έπαιζα, αλλά πνίγομαι. Λείπουν οι άνθρωποί μου όπως κι εδώ στην Αθήνα. Ένας λόγος που αποφάσισα να πάω και στο Πόρτο Ράφτη ήταν και η Αλίκη. Όσο ζούσε μου έλεγε: «Έλα εδώ, κατέβα κάτω. Έχω τέσσερα στρέμματα να γεράσουμε μαζί» Μου λείπει πολύ και δεν διανοείται κανείς πόσο».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο καταστροφικό της πάθος που δεν είναι άλλο από το τσιγάρο!

«Δεν έχω κόψει ποτέ το τσιγάρο και τα πνευμόνια μου είναι πεντακάθαρα. Δεν πιστεύει κανείς ότι καπνίζω τόσα χρόνια και τόσο πολύ. Φτάνω τα τρία με τέσσερα πακέτα την ημέρα. Είναι το πάθος μου. Υποφέρω. Δεν θέλω να κάνω μεγάλα ταξίδια, δεν θέλω να πάω σε χώρες που δεν καπνίζουν… Άλλωστε, έχω ταξιδέψει τόσο πολύ στη ζωή μου που μια χαρά είμαι στην Ελλάδα».