Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
20.9 C
Athens

Τα 4 Ζώδια που πρέπει να προσέχουν, τα δυσάρεστα έρχονται μετά τις 20 Αυγούστου

H Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να ευνοεί τις επαφές, ωστόσο,

η Σελήνη είναι στον Κριό και στις 20 του μηνός θα συναντήσει τον Ήλιο, ο οποίος είναι στο μεταίχμιο του Κριού και θα γίνει μια νέα Σελήνη, αλλά και έκλειψη που θα είναι διαρκείας.

Η έκλειψη αυτή δημιουργεί μία όψη με τον Πλούτωνα και θα είναι αρκετά δυνατή.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι το πρόσωπο της μέρας. Είναι Σάββατο και η διάθεση σου είναι να βγεις, να σε δουν και να προσελκύσεις τα βλέμματα πάνω σου. Η συμπεριφορά σου δεν είναι απότομη ως συνήθως, αλλά έχει μετατραπεί σε γλυκιά. Είσαι ευαίσθητος, ευάλωτος και ρομαντικός. Ίσως τώρα σκέφτεσαι με την ψυχή, την καρδιά και όχι με την στείρα λογική. Αυξάνεις την ενσυναίσθηση και πλέον μπορείς να μπεις στα παπούτσια των άλλων και να τους δικαιολογήσεις, αντί να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού που σε ωθεί σε εσωστρέφεια και κλείσιμο στον εαυτό σου. Το στρες έχει κτυπήσει κόκκινο και για αυτό δεν θέλεις να δεις οποιονδήποτε που μπορεί να στο αυξήσει. Προτιμάς να μείνεις μέσα και να συζητήσεις με τα δικά σου άτομα που ξέρεις ότι θα σε καταλάβουν και θα σε στηρίξουν. Οπότε μην σκας και εκμεταλλεύσου την ημέρα του Σαββάτου για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις ότι ευχαριστεί την ψυχούλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα χαράς και διασκέδασης για σένα που περίμενες πως και πως αυτή την μέρα για να βγεις και να συναντήσεις τους φίλους σου. Η μέρα σε προδιαθέτει για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, με πολλές επαφές, συναντήσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Παρουσιάζονται ευκαιρίες και προτάσεις να ηγηθείς σε μια ομάδα ομοϊδεατών που ανήκεις. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον και επιθυμείς να συμβάλεις με την εισφορά σου σε ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, το Σάββατο είναι για διασκέδαση αλλά εσύ έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι. Είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στην εργασία σου και σε απασχολεί μόνο η ανέλιξη και η πρόοδος. Όσο δουλεύεις, τόσο ανεβαίνεις κι όσο ανεβαίνεις τόσο απαιτείς να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν. Κατακτάς καλύτερη θέση κατόπιν υπεράνθρωπης προσπάθειας. Η προσήλωση στους στόχους σου είναι αξιοζήλευτη.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στον φλογερό Κριό ανάβει τα αίματα και σε ξεσηκώνει για ταξίδια και περιπέτειες. Φανερά σε διακατέχει η επιθυμία να αποδράσεις σε μέρη εξωτικά και να αποκτήσεις όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορείς. Αποκτάς καινούργιες παρέες και φίλους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από σένα. Διευρύνεις τους ορίζοντες σου και αναπτύσσεσαι ως άνθρωπος. Σημαντική εξέλιξη μπορεί να λάβεις από σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια και γνώσεις που θα εμπλουτίσουν την ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, το Σάββατο αυτό δεν είσαι εξωστρεφής και χαρούμενος σαν κάποια άλλα. Σήμερα η διάθεση σου είναι πεσμένη και επιθυμείς να κλειστείς σπίτι, να διαβάσεις ένα βιβλίο ψυχολογίας, ή να παρακολουθήσεις μια ταινία μυστηρίου. Αναλύεις τα συναισθήματα σου και προσπαθείς να εξιχνιάσεις τα απόκρυφα του κόσμου. Με αυτούς τους προβληματισμούς θα κινηθείς σήμερα καθώς θα ξεκουράζεσαι στο σπίτι και θα φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 5 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, Σάββατο σήμερα και έχεις διάθεση να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, να ανταλλάξεις κουβέντες και να κοινωνικοποιηθείς. Κάνεις σχέδια για το αποψινό βράδυ και ξεκινάς τις προετοιμασίες από νωρίς, σαν αψεγάδιαστος Ζυγός που είσαι. Η κυρίαρχη επιθυμία σου είναι να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά παράλληλα να βρεθείς και με τους φίλους. Είσαι περιζήτητος στην παρέα και σε ακολουθούν πιστά, γιατί οι προτάσεις σου είναι ενδιαφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Σάββατο και ενώ θα έπρεπε να είναι μέρα ξεκούρασης και εξόδου, εσύ επιλέγεις να δουλέψεις. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε υποχρεώσεις, ευθύνες της δουλειάς και αγγαρείες που πρέπει να αποτελειώσεις για να μην τα βρεις μπαστούνια από την ερχόμενη εβδομάδα. Αφιερώνεις χρόνο στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, στην αρχειοθέτηση και στην καθαριότητα του χώρου σου. Κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα πετώντας ότι είναι άχρηστο και περιττό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αγαπημένε, για σένα είναι πράγματι ένα Σάββατο που θα βγεις και θα διασκεδάσεις μέχρι πρωίας. Θέλεις να κοινωνικοποιηθείς με φίλους, παρέες και σύντροφο. Όλα παίζουν! Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση βελτιώνει την διάθεση και νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός, αυθόρμητος και έτοιμος για να ζήσεις μια αξέχαστη μέρα. Κάνεις πράγματα που ικανοποιούν τον εαυτό σου και μέσα σε αυτά είναι το παιχνίδι και η ανέμελη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αγαπημένε, αυτό το Σάββατο επιλέγεις να το περάσεις μέσα στο σπίτι. Η διάθεση σου είναι εσωστρεφής και θέλεις να μείνεις μόνος στην ησυχία σου. Δεν επιθυμείς την έξοδο και δεν θέλεις να δεις κόσμο. Η βασική σου προτεραιότητα είναι να είσαι σε οικείο περιβάλλον με τους δικούς σου ανθρώπους. Η φωλίτσα σου είναι το καταφύγιο, που κρατά τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά. Ένα όμορφο βράδι με την οικογένεια είναι το ιδανικό σενάριο για απόψε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι ένα υπέροχο Σάββατο για σένα με επικοινωνίες, επαφές, εξόδους και συναναστροφές με φίλους. Είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και επικοινωνιακός, κάτι που δεν σου λείπει και τις άλλες μέρες, απλά την σημερινή σπας ρεκόρ. Κερδίζεις την συμπάθεια καινούργιων φίλων, γνωρίζεις κόσμο που σε υποστηρίζει και αποζητά την ιδιαίτερη παρέα σου. Τα λόγια και οι ιδέες σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον του περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Σάββατο και εσύ είσαι επικεντρωμένος στα χρήματα προσπαθώντας να κάνεις έναν προγραμματισμό που να αφορά τα έσοδα και τα έξοδα. Όπως πολύ σωστά κατάλαβες δεν επιθυμείς την έξοδο, γιατί θεωρείς ότι δεν σε φτάνουν τα χρήματα, ή απλά δεν θέλεις να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Είσαι πεπεισμένος πως για να πετύχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο μέλλον πρέπει να κάνεις οικονομία στο παρόν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Παρβοϊός: Παιδί με μυοκαρδίτιδα νοσηλεύεται στο Ωνάσειο

Ένα παιδί με μυοκαρδίτιδα μετά από λοίμωξη από παρβοϊό, νοσηλεύεται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Σύμφωνα...

Tερίμ στους παίκτες: “Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, τελικά…”

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές...

Τι σηματοδοτεί μία μεγάλη αποχή από τις κάλπες

Η αποχή ως… αόρατη απειλή για τη συνοχή του πολιτικού συστήματος. Ίσως και τη...

Η Συμπολιτεία Ολυμπίας τίμησε την Ευγενή Άμιλλα και τα Αλτικά αγωνίσματα

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης στο Πολεμικό...