Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τα πάντα τούμπα με Ανάδρομο Ερμή και Έκλειψη: Δύσκολα τα πράγματα για αυτά τα 6 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής με πολλές επικοινωνίες και επαφές. Ο ήχος του τηλεφώνου, σου τρυπάει τα αυτιά από το αδιάκοπο κουδούνισμα. Όλοι θέλουν μια συνάντηση μαζί σου και εσύ δεν προλαβαίνεις να ανταποκριθείς στο βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα. Βάλε προτεραιότητες και μη σπαταλιέσαι από δω κι εκεί. Αυτή τη στιγμή ξοδεύεις ενέργεια που θα σου χρειαστεί αργότερα.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και βρίσκεσαι επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες. Γνωρίζεις τη αξία σου, αλλά δεν την διατυμπανίζεις. Ξέρεις ότι κάνεις πάντα το σωστό, χωρίς να αδικείς κανέναν. Η απόκτηση αγαθών που σου εξασφαλίζουν έναν καλύτερο τρόπο διαβίωσης, δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως πλεονεξία, αφού με αυτό τον τρόπο εσύ θα ζήσεις καλύτερα. Η ευτυχία του καθενός είναι εντελώς υποκειμενική.

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και πρωτοστατείς σε όλες τις εξελίξεις που επιφυλάσσει η μέρα. Απορροφάς σαν σφουγγάρι την εξωτερική ενέργεια του περιβάλλοντος και αφομοιώνεις κάθε αντίδραση. Το στοίχημα με τον εαυτό σου είναι να κρατήσεις την ισορροπία και να μη παρασυρθείς από συναισθηματικούς χειρισμούς. Ακολούθησε την διαίσθηση που σήμερα είναι αλάνθαστη.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για τις 22 Απριλίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και η έμφαση που δίνεις στην ψυχική σου ηρεμία σε κλείνει μέσα χωρίς διάθεση για κοινωνικότητες. Είσαι απρόθυμος να δεχθείς νέες καταστάσεις στην ζωή σου και προτιμάς να ασχοληθείς με τα γνώριμα και τα οικεία. Δεν καταφέρνεις να διαχειριστείς με ευκολία τα συναισθήματα σου και καταφεύγεις στην απομόνωση. Μπορείς σήμερα να πάρεις τις επιθυμητές αποστάσεις από ότι και όποιον σου στραγγίζει την ενέργεια.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και η μέρα σου είναι γεμάτη με επαφές και συγκεντρώσεις σε φιλικά περιβάλλοντα. Η κοινωνική σου ζωή είναι πολύ έντονη και ο χρόνος που περνάς με τους φίλους αγγίζει την υπερβολή. Θέλεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό, ώστε να σχηματίσουν την καλύτερη γνώμη για σένα. Αν κάτι δεν πάει καλά θα πικραθείς και θα νιώσεις προσβεβλημένος.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και επιθυμείς την κοινωνική καταξίωση και την άνοδο. Θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή τα μεγαλόπνοα σχέδια σου άμεσα και δεν χωρούν καθυστερήσεις και αναβολές. Δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου και λειτουργείς με μέθοδο και πρόγραμμα. Τίποτα δεν αφήνεις στην τύχη του! Καιρός λοιπόν να ανταμειφθείς.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σχεδιάζεις τα βήματα εξέλιξης της ζωής σου. Ξεκινάς με την επιθυμία σου να γνωρίσεις άλλους κόσμους ταξιδεύοντας. Η ανάγκη σου για γνώση και μάθηση είναι επιτακτική. Νιώθεις τον αέρα της αισιοδοξίας να πνέει τριγύρω σου. Προβληματίζεσαι με γεγονότα τα οποία δεν θα έπρεπε να απασχολούν τον κόσμο, ή έστω να αντιμετωπίζονται με άλλο τρόπο.

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και δεν θέλεις να βγεις έξω από την ασφάλεια της κρυφής, ιδιωτικής ζωής σου. Έχεις έντονες διακυμάνσεις στην ψυχολογική σου διάθεση και αποφεύγεις την πολυκοσμία που σε βγάζει εκτός εαυτού. Ασχολείσαι με τα απολύτως πολύ προσωπικά σου ζητήματα ψάχνοντας τα μυστήρια του εσώτερου εαυτού.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για τις 22 Απριλίου

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, με σημαντικές υποχρεώσεις θα κυλήσει η σημερινή μέρα που θα σου προκαλέσουν άγχος ως προς την διευθέτηση τους. Καλείσαι να βάλεις τάξη σε ένα χάος εκκρεμοτήτων που έχεις συσσωρεύσει από καιρό. Θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες και αναποδιές που θα βρεθούν μπροστά σου αξιοποιώντας το πιο ισχυρό σου όπλο που είναι η διαίσθηση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε ενδιαφέρει να φροντίσεις για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων της δουλειάς. Είσαι οργανωτικός, επιμελής και συγκεντρωτικός, οπότε θα έχεις αποτελέσματα. Οι ευθύνες δεν σε πτοούν αντιθέτως σε ενεργοποιούν για δράση. Πρόσεχε μόνο το άγχος που μπορεί να σε καταβάλει λόγω έλλειψης χρόνου.

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και εξωστρεφή. Είσαι εκφραστικός, δημιουργικός και αυθόρμητος. Νιώθεις αισιόδοξος και θέλεις να βγεις έξω να διασκεδάσεις. Η ενασχόληση με τα παιδιά και το παιχνίδι, σε κάνουν να ξεχνιέσαι από τα προβλήματα. Μπορείς σήμερα να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων και όλοι να σε θαυμάζουν.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και η μειωμένη ενέργεια σε κλείνει μέσα στο σπίτι. Επιθυμείς να ξεκουραστείς και να καθίσεις στο οικογενειακό τραπέζι παρέα με τους δικούς σου. Είναι μέρα χαλάρωσης και θαλπωρής που σου προσφέρει μόνο ο ιδιωτικός σου χώρος. Ασχολείσαι με το σπίτι και τα προσωπικά σου, τακτοποιώντας από αντικείμενα έως και συναισθήματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...