Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020
17.2 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1912.... Το αντιτορπιλικό "Ιέραξ", υπό τον κυβερνήτη Αντώνιο Βρατσάνο, απελευθερώνει με άγημά του τα Ψαρά. Την ίδια μέρα, Σώμα Προσκόπων υπό τον οπλαρχηγό του Μακεδονικού Αγώνα...

Τα ζώδια σήμερα 24/11/2016

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη

Κριός

Γενικά zwdia: Οι άλλοι μπορεί να φαίνονται πολύ αναίσθητοι απέναντι στα συναισθήματά σας σήμερα αλλά προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε. Μπορεί να αισθάνεστε μια ξαφνική τάση να δράσετε με σωματικό τρόπο και πρέπει να το κάνετε αλλά με έναν εποικοδομητικό τρόπο. Βγείτε από το σπίτι και κάνετε μια βόλτα ή πηγαίνετε για τρέξιμο. Ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε πιο καθαρά την ζωή σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία δεν θα είναι πολύ καλή σήμερα θα δείτε ότι όσο περισσότερες πληροφορίες παίρνετε από τους άλλους τόσο περισσότερο μπερδεύεστε. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα κομμάτια που λείπουν. Θα είναι πρόκληση. Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις σήμερα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ακολουθήστε την απόλαυση σήμερα. Τίποτα δεν σας σταματά. Έχετε πολύ δύναμη στην διάθεσή σας και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και να κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Η σωματική σας ζωντάνια είναι πολύ δυνατή και η σεξουαλική σας ζωή ίσως είναι έντονη. Μοιραστείτε με τους άλλους τον ενθουσιασμό σας. Δεν είστε το μοναδικό άτομο στον κόσμο οπότε μοιράστε την αγάπη σας προς όλες τις πλευρές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φαίνεται ότι θα υπάρχουν κάποια προβλήματα σήμερα αλλά δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας. Μπορείτε να ρωτήσετε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε αντί να κάθετε και να μην κάνετε τίποτα. Σήμερα θα δείτε ότι το να βοηθήσετε τους άλλους πραγματικά σας βοηθά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι συμβαίνει γύρω σας και ίσως δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Το μυαλό σας λειτουργεί. Τα πράγματα ίσως αλλάζουν γρήγορα γύρω σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή. Προσέξτε πριν προχωρήσετε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Να θυμάστε ότι οι καλύτερες αποφάσεις δεν παίρνονται πάντα με το μυαλό. Μερικές φορές τις επιτάσσει η καρδιά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σκληρή δουλειά δεν είναι η ειδικότητά σας σήμερα και θα δείτε ότι είναι αναγκαιότητα. Σας αρέσει η εικόνα σας ως ένα χαρούμενο και τυχερό άτομο που μπορεί να παίζει όλη την ημέρα και τελικά να καταφέρνει το αδύνατο αλλά σήμερα θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ένα αντίθετο άτομο ή μια κατάσταση μπορεί να αλλάξει πορεία σήμερα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να δράσετε και να δηλώσετε την γνώμη σας ξεκάθαρα. Να είστε απόλυτοι και αφήστε την άποψή σας να ακουστεί. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να είστε λίγο σκληροί για να μπορέσετε να φέρετε ηρεμία και ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθανθείτε αρκετή πίεση σήμερα από τους γύρω σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να επιτύχετε κάποια αποτελέσματα με τελειότητα. Η πίεση αυτή προέρχεται από μέσα σας και όχι από τους άλλους. Να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για αλλαγές και οι πράξεις σας έχουν βαθύτερο εσωτερικό νόημα. Να είστε προσεκτικοί που στοχεύετε. Οι γύρω σας μπορεί να σας δείχνουν τον λάθος δρόμο και να σας κάνουν να αισθάνεστε περίεργα. Να είστε έτοιμοι για εκρηκτικές καταστάσεις. Φροντίστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας αμφιταλαντεύεται και δεν θα έχει πολύ υποστήριξη από τους άλλους. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε την ενέργειά σας προσπαθώντας να πάρετε συμβουλές από τους γύρω σας. Καλύτερα να κάνετε την δική σας έρευνα. Οι απαντήσεις είναι εκεί.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Χρησιμοποιήστε την δυνατή ενέργεια της ημέρας για να φθάσετε στην καρδιά του θέματος και να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Να είστε ανοιχτοί στον κόσμο και δείξτε στους γύρω σας ότι έχετε περισσότερα να προσφέρετε από αυτά που φαίνονται. Να έχετε έναν ελεγκτικό ρόλο στην κατάσταση και κάντε γνωστές τις ανάγκες σας. Θα δείτε ότι η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί πολύ όταν μιλήσετε για τις ανάγκες σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση σήμερα για να εκμεταλλευθείτε μια κατάσταση που υπάρχει. Οι γύρω σας θέλουν καθοδήγηση και εσείς μπορείτε να την προσφέρετε. Το να αναλαμβάνετε ευθύνες είναι στην φύση σας και αυτό είναι που χρειάζεται τώρα. Μην φοβάστε να σηκωθείτε και να ηγηθείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Προσπαθήστε να μην χάσετε την ισορροπία σας από την φωτιά που φαίνεται να υπάρχει γύρω σας. Θα ξέρετε τι είναι λάθος και τι σωστό οπότε μην συμβιβάζεστε. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στο τι συμβαίνει στον κύκλο σας αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ακολουθήσετε κάποια πορεία που δεν συμφωνεί με τον εαυτό σας. Ελέγξτε ότι μπορείτε αλλά μην ανησυχείτε για τις άλλες καταστάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάντε νωρίς την δουλειά σήμερα. Σηκωθείτε νωρίτερα και εκμεταλλευθείτε αυτό τον πολύτιμο χρόνο. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί τις πρωτινές ώρες. Όταν έρθει το απόγευμα θα έρθει μαζί και η τεμπελιά.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Είστε σε μια εξαιρετική θέση ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλή και έντονη εντύπωση στους άλλους. Η ομαδική δουλειά ευνοείται. Υπάρχει μια έντονη ώθηση πίσω από τις πράξεις σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί για το που στοχεύετε. Ξεκινήστε να δράτε εκεί που φαίνεται ότι οι καταστάσεις έχουν πρόβλημα. Η αλλαγή είναι το κλειδί σε μια υγιή ανάπτυξη. Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για να κυνηγήσετε πολύ σημαντικούς στόχους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε αρκετά αγχωμένοι σήμερα χάρη στην πίεση από τους γύρω σας. Οι άλλοι τρελαίνονται και αυτό σας εξαντλεί. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να ξεκαθαρίσετε τις χαζομάρες και να δείτε μόνο τα γεγονότα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η συναισθηματική σας φύση μπορεί να είναι έτοιμη για δράση σήμερα αν και ίσως να μην ξέρετε σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε. Τα πράγματα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα. Επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που θέλουν μεγάλες αλλαγές. Μεταμορφώστε τους προς το καλύτερο. Μόλις ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βάλτε τις ιδέες σας στην άκρη σήμερα και να είστε ανοιχτοί με τους γύρω σας. Θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη και μάλλον θα σας οδηγήσουν προς τον σωστό δρόμο ώστε να καταφέρετε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Υπάρχει πολύ δύναμη στην διάθεσή σας σήμερα και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Είναι μια περίοδος με πολλές αλλαγές για εσάς και το σώμα σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε μεγάλη εντύπωση στους άλλους σήμερα και πρέπει να σκεφθείτε πριν δράσετε. Η ενέργεια αυτή μπορεί να εκδηλωθεί ως κάποιο ατύχημα ή κάτι ανθυγιεινό αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είστε στην καλύτερη διάθεση σήμερα και αυτό μάλλον δεν θα περιορίσει την αυτοπεποίθησή σας στην δουλειά. Να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος. Μπορεί να εμπιστεύεστε υπερβολικά τους άλλους και να αποδεχθείτε λάθος ιδέες. Τελικά να εμπιστεύεστε μόνο τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρχει μια διαμάχη στην ζωή σας και εσείς φαίνεστε σχεδόν αδύναμοι την την ελέγξετε τώρα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας πόλεμος γύρω σας και απλά θέλετε να τον κάνετε να σταματήσει. Είτε το αντιλαμβάνεστε είστε όχι θα παίξετε ρόλο στην κατάσταση και σίγουρα έχετε την δύναμη να επηρεάσετε το αποτέλεσμα της διαμάχης. Πάρτε την ευθύνη των πράξεών σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι ιδέες των άλλων μπορεί να σας φαίνονται τελείως ξένες σήμερα. Η πρώτη αντίδραση θα είναι να τις απορρίψετε τελείως. Μην βιαστείτε να το κάνετε. Θα μάθετε πολλά από την σοφία των άλλων. Τώρα θα πρέπει να ακούτε προσεκτικά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Είναι μια έντονη δύναμη που φαίνεται να λειτουργεί εναντίον σας σήμερα αλλά πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε την δύναμη να προκαλέσετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε την διαμάχη για να βρείτε ισορροπία σε μια ασταθή κατάσταση και προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε προβλήματα με τους ανωτέρους σας. Θα έχετε μεγάλη φλόγα μέσα σας και οι πράξεις σας είναι πολύ δυνατές. Σκεφθείτε να αναζητήσετε ένα μονοπάτι πνευματικότητας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα πρέπει να μοιραστείτε σήμερα. Δυστυχώς κάποια έντονη δύναμη σας εμποδίζει τον δρόμο όμως. Φαίνεται ότι κάποιος αυτομάτως είναι αντίθετος με τις όλες τις νέες ιδέες σας. Μην σταματάτε να ελπίζετε τώρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι καιρός να εκφράσετε την άποψή σας σε ένα δύσκολο θέμα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΦίλε Κριέ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, είσαι...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΚαλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
950ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή