Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
23.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Αιγόκεροι, έφτασε η ώρα για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Γιατί «να είσαι καλός»; Όταν ξέρεις ότι ένα άτομο δεν είναι κατάλληλο για σένα, γιατί να ανησυχείς ότι θα του ραγίσεις την καρδιά απορρίπτοντάς το. Δεν χρειάζεται να περάσεις χρόνο με έναν φίλο που ελπίζει για κάτι περισσότερο στη σχέση σας. Το να απογοητεύσεις αυτόν τον άνθρωπο τώρα είναι πολύ καλύτερο από τον να αφήσεις να ελπίζει. Θα είναι πιο δύσκολο μετά για αυτόν. Μπορεί να θες να χτίσεις μια φιλία, αλλά αν εκείνος νιώθει κάτι περισσότερο, να είσαι ειλικρινείς με τον εαυτό σου. Δεν είναι μια πραγματική φιλία. Να σκέφτεσαι έξυπνα και να το καταλάβεις.

Ταύρος

Προσκάλεσε το μυαλό σου. Το να μαθαίνεις κάτι νέο μπορεί να είναι συναρπαστικό, ειδικά αν και όταν σε ωθεί εκτός της συνηθισμένης σου ρουτίνας. Πολύ συχνά, επιτρέπεις στον εαυτό σου να κάνει τα πράγματα που θεωρείς ότι είναι παραγωγικά. Ωστόσο, αυτά είναι γνωστά σε σένα, και με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ήρθε η ώρα να επιλέξεις κάτι που είναι πιο απαιτητικό και ίσως περισσότερο σύμφωνο με την προσπάθειά σου για δημιουργικότητα. Σήμερα, γενικότερα είναι καλό να επικεντρωθείς στους προσωπικούς σου στόχους, σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία για σένα. Να θυμάστε ότι κάθε βήμα, όσο μικρό κι αν είναι, σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο σου. Να είσαι υπομονετικός.

Δίδυμοι

Έχετε τόσα πολλά πράγματα που θα θέλατε να κάνετε σήμερα, αλλά είναι αδύνατο να τα κάνετε όλα. Αντί να πιστεύετε ότι θα είστε τέλειοι (ή ότι πρέπει να είστε) σκεφτείτε να προσεγγίσετε την σημερινή ημέρα ως μαθητής. Είναι φυσικό να έχεις έντονα συναισθήματα για αυτό που κάνεις. Χρησιμοποιήστε αυτές τις στιγμές ανασφάλειας για να συνδεθείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες και τη διαίσθησή σας. Μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα για τον εαυτό σας και τον τρόπο με τον οποίο τα πράγματα λειτουργούν από μόνα τους όταν απελευθερώνεστε, διοχετεύετε τη δύναμή σας στο Σύμπαν και αφήνετε τα πράγματα να συμβούν.

Καρκίνος

Η δέσμευση είναι δύσκολη μερικές φορές. Αλλά όταν η Αφροδίτη περικλείεται από την γήινη, αποφασιστική ενέργεια του Αιγόκερω, μπορείτε να αφήσετε τα συναισθήματα στην άκρη και να επικεντρωθείτε στη δουλειά που πρέπει να γίνει. Θα θελήσετε να αποφασίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή και σε ποιον βαθμό. Στη συνέχεια, υπολογίστε αν έχετε την ικανότητα να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε – ανεξάρτητα από το τι είναι αυτό- σε καλές και δύσκολες στιγμές. Μόλις πάρετε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, θα νιώσετε πολύ καλύτερα να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στο θέμα που σας «καίει».

Λέων

Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε αυτήν την εβδομάδα, επομένως ο ορισμός μιας λίστας εργασιών είναι ένα ζήτημα που πρέπει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να βρείτε συστήματα πολύ πιο χρήσιμα από ό,τι συνήθως φαντάζεστε. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά (και να τα απολαύσετε μάλιστα ή να επωφεληθείτε από κάποιες προσφορές).  Σήμερα τα άστρα ευνοούν την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας. Ήρθε η ώρα να βγείτε από την πεπατημένη και να εξερευνήσετε αντισυμβατικές ιδέες. Θυμηθείτε, κάθε εμπόδιο είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Μην αφήσετε την υπερηφάνεια να σας εμποδίσει να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, καθώς είναι οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί σας. Να είστε ανοιχτόμυαλοι. Το Σύμπαν σας καλεί να εξερευνήστε τις δυνατότητες του μυαλού σας.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα, το Σύμπαν σε προσκαλεί να αγκαλιάσεις την οργανωμένη φύση σου. Είναι ιδανική μέρα για να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας και την φαντασία σας ελεύθερη όμως. Σήμερα, ίσως θελήσετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με διάφορα όμορφα πράγματα όπως βιβλία, ταινίες ή βόλτες στη φύση. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη, σκεφτείτε να κάνετε μια βόλτα σε ένα μουσείο κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμματος. Δείτε μια ταινία το βράδυ ή μια παράσταση στο θέατρο με έναν φίλο ή και μόνοι σας. Φτιάξτε από τώρα ένα γεμάτο πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο, με έμφαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ενδεχομένως.  Υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτή την εβδομάδα, εάν τα προγραμματίσετε εκ των προτέρων.

Ζυγός

Θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σχέση σας με το αφεντικό σας αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει να σκέφτεστε πολύ πριν από τα meetings, ώστε να επικοινωνείτε αυτά που θέλετε με αποτελεσματικό τρόπο. Δεδομένου ότι είστε καλοί σε αυτό, μπορείτε να δείξετε την ικανότητά σας να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Το αφεντικό σας σέβεται το γεγονός ότι καταβάλλετε λίγο περισσότερη προσπάθεια για να δείξετε σεβασμό στον χρόνο του. Οι επιπρόσθετες προσπάθειές σας θα έχουν πάντα μία θετική αντανάκλαση πάνω σας.

Σκορπιός

Μπορείς να είσαι πολύ καλός ακροατής, αν θες, και όταν η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω, η προσοχή σου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη με τρόπο που είναι πολύ χρήσιμο για τον εαυτό σου και τους άλλους. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις που επικεντρώνονται στην καρδιά ενός προβλήματος. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μάθετε τόσα πολλά αν αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε καλές ερωτήσεις και να επιτρέψετε στους άλλους να εκφραστούν ελεύθερα, χωρίς να ελέγχετε τη συζήτηση.

Τοξότης

Μια τεκμηριωμένη απόφαση είναι πάντα μια σπουδαία απόφαση, Τοξότη. Έτσι, όταν κάνετε κάποιες προσαρμογές για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, να μειώσετε το χρέος ή να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό και τις συνήθειες σας στο θέμα των δαπανών, χρειάζεστε και συμβουλές. Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Η περιπέτεια σας καλεί και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέες προοπτικές και να τολμήσετε το απροσδόκητο. Θυμηθείτε, κάθε βήμα έξω από τη ρουτίνα σας είναι ένα βήμα προς την εξέλιξη.

Αιγόκερως

Είστε σε θέση να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Ο Ήλιος μόλις ολοκλήρωσε το ταξίδι του – διάρκειας 30 ημερών- στο ζώδιό σας και τώρα έχετε τις ευλογίες της όμορφης Αφροδίτης μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να επενδύσετε στον εαυτό σας. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε πριν από τα επόμενα γενέθλιά σας; Τι ελπίζετε να βελτιώσετε; Κρατήστε ένα ημερολόγιο και ξεκινήστε να δημιουργείτε ένα σχέδιο το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε. Δείτε το σαν παιχνίδι.

Υδροχόος

Κλείσε την πόρτα στη λύπη, Υδροχόε. Το παρελθόν βρίσκεται εκεί που ανήκει. Στο παρελθόν. Καθώς όλα έχουν αρχή και τέλος, το κεφάλαιο μιας ευκαιρίας έκλεισε. Μαζί όμως πρέπει να μπει τέλος και στη λύπη σου. Το να ξέρεις ότι μπορείς να έχασες μια ευκαιρία, αποτελεί ένα μάθημα ζωής. Τώρα, μπορείτε να προχωρήσετε στη ζωή σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες όπως παρουσιάζονται μπροστά σας. Μαθαίνετε πλέον πώς να μετατρέπετε μια δύσκολη στιγμή σε σοφία και εμπειρία. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Είστε ικανοί για σπουδαία πράγματα.

Ιχθύες

Έχετε έναν ολόκληρο μήνα για να πετύχετε έναν υπέροχο επαγγελματικό στόχο. Δημιουργήστε γνήσιες συνδέσεις και επαφές. Όταν έχετε την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της αγάπης στον τομέα των φιλιών σας, μπορεί να σας είναι πολύ πιο εύκολο να καλλιεργήσετε ισχυρούς δεσμούς με άλλους. Μπορεί επίσης να σας είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσετε νέα άτομα και να αναπτύξετε θετικές επαγγελματικές σχέσεις. Το Σύμπαν σας προσκαλεί να βουτήξετε στα βάθη της διαίσθησής σας. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγείται από τα όνειρα και τα συναισθήματά σας, είναι οι πυξίδες σας. Να θυμάστε ότι κάθε κατάσταση, όσο περίπλοκη κι αν είναι, είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...