Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
22.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Αιγόκεροι, μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό έρωτα

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση στα οικονομικά σας. Ο Ουρανός είναι πλέον σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι αμβλύνονται οι επιπτώσεις μερικών τρελών πραγμάτων που συνέβησαν τους τελευταίους 6 μήνες στην ζωή σας. Μπορείτε να βρείτε μια παράλληλη εργασία ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Επίσης δεν αποκλείεται να βρείτε μια νέα δουλειά τώρα, αν ψάχνετε. Φροντίστε να στείλετε βιογραφικά και να κάνετε την αναζήτηση της για δουλειές που θα μπορούσαν να πληρώσουν καλύτερα από αυτά που εισπράττετε τώρα.

Ταύρος

Έχετε την τάση να μιλάτε από την καρδιά σας. Είστε ευθείς και λέτε τα πράγματα όπως τα βλέπετε. Αλλά τώρα που ο Ουρανός είναι ορθόδρομος μπορεί να γίνετε πιο έντονοι και εκφραστικοί. Τον τελευταίο καιρό, μπορεί να ήταν μια δύσκολη περίοδος στον τομέα της επικοινωνίας. Με τον πλανήτη των μεγάλων αλλαγών σε ορθή πορεία θα την αντοχή και να κάνετε αυτό που πρέπει για εσάς.

Δίδυμοι

Ετοιμάζονται εκπλήξεις. Μπορεί να συναντήσετε έναν φίλο από τα παλιά τώρα που ο Ουρανός είναι σε ορθή πορεία. Είναι πάντα ωραίο να συναντάτε κάποιον που ξέρατε αλλά να θυμάστε ότι έχει περάσει πολύς χρόνος και η σχέση έχει αλλάξει. Μπορεί να προσπαθείτε να ελέγξετε αυτό το άτομο. Είναι καλό να αφήνετε τους ανθρώπους να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη σας όταν έχει περάσει καιρός από την τελευταία συνάντηση σας.

Καρκίνος

Ποιοι είναι οι φίλοι σας; Τώρα που ο Ουρανός είναι ορθόδρομος μπορεί να θέλετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Μπορεί να γίνετε μέλος σε μία ομάδα ή να συμμετέχετε σε μία κοινωνική εκδήλωση για να συναντήσετε νέα άτομα. Μπορεί να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε απλά πράγματα, όπως το LinkedIn, το Facebook ή κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να συνομιλήσετε με άλλους ανθρώπους χωρίς να χρειαστεί να συναντηθείτε.

Λέων

Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή. Μπορεί να πάρετε γρήγορα μία καλή προαγωγή ή μία δουλειά στην εταιρεία που εργάζεστε. Τώρα που ο Ουρανός επέστρεψε σε ορθή πορεία να δείξετε το καλύτερο πρόσωπο σας και να είστε ομαδικοί παίκτες. Καλά πράγματα μπορούν να συμβούν για εσάς. Επομένως, να είστε ανοιχτοί σε ό,τι καινούργιο και να κινείστε ανάλογα.

Παρθένος

Προχωρήσατε και παραμείνατε απασχολημένοι. Τώρα ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε για την σκληρή δουλειά και την ηθική σας. Ο Ουρανός κάνει τα ταξίδια να φαίνονται σαν κάτι διασκεδαστικό. Δοκιμάστε να κάνετε μια κρουαζιέρα ή επισκεφθείτε ένα λιμάνι που δεν έχετε ξαναπάει. Μπορεί να σκεφτείτε να ταξιδέψετε σε ένα απομακρυσμένο μέρος και να επισκεφθείτε μια εξωτική χώρα.

Ζυγός

Η ζωή αλλάζει μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι ευλογίες ενός ατόμου μπορούν να γίνουν και δικές σας. Κατά τη διάρκεια της ορθής πορείας του Ουρανού, ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας ή φίλος σας μπορεί να κερδίσει κάποια χρήματα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σας προσφέρει κάτι που χρειάζεστε για να γίνει πιο εύκολη η ζωή σας. Μπορεί να λάβετε ως δώρο χρήματα ή ένα αντικείμενο αξίας που θα λατρέψετε.

Σκορπιός

Η αγάπη μπορεί μερικές φορές να περιορίζει κάποιον. Είναι δύσκολο να καταλάβετε πότε η ζωή σας γίνεται λίγο χαοτική. Κατά τη διάρκεια της ορθής πορείας του Ουρανού, η σκόνη θα αρχίσει τελικά να πέφτει και θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε καλύτερα τα συναισθήματα σας. Θα έχετε διαύγεια και μπορεί να αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση ή να αφοσιωθείτε πλήρως στον σύντροφο σας. Όπως και να έχει το να δίνετε το 100% στην σχέση σας έχει μεγάλη σημασία.

Τοξότης

Είναι καλό να είστε ευέλικτοι και να μπορείτε να διαχειρίζεστε ό,τι σας δίνει η ζωή. Ωστόσο, τώρα που ο Ουρανός είναι ορθόδρομος, μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε και να τηρήσετε μια ρουτίνα. Ίσως βρείτε έναν πιο απλό τρόπο να κάνετε κάτι αφού ο Ουρανός φέρνει αντισυμβατική σκέψη. Μπορείτε να δείτε τα προβλήματα με μοναδικό τρόπο και να σκεφτείτε μια λύση που δεν σας είχε παρουσιαστεί πριν.

Αιγόκερως

Ποιος μπορεί να προβλέψει τα ρομαντικά αισθήματα; Μπορεί να σας τρυπήσει το βέλος του θεού Έρωτα αφού ο Ουρανός είναι ορθόδρομος. Μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό έρωτα ή να γνωρίσετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον και να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια και να κάνετε μία ρομαντική απόδραση με τον σύντροφο σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργεια του Ουρανού για τον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού.

Υδροχόος

Η ζωή στο σπίτι μπορεί να ήταν κάπως δύσκολη και ανάσταση στην διάρκεια των εορτών. Τώρα είναι η στιγμή που τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να κρατήσετε μία ρουτίνα που δεν λειτουργούσε μέχρι πριν από λίγους μήνες. Νιώθετε πιο άνετα πλέον με αυτήν την ρουτίνα. Η ζωή αρχίζει να επιστρέφει στην κανονικότητα. Αυτά είναι καλά νέα.

Ιχθύες

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μην ειπωθούν. Άλλες φορές χρειάζεται να πείτε δύσκολα πράγματα για να προχωρήσει μια σχέση. Υπάρχουν αρκετές απορίες και ένα μυστήριο αλλά μην σας ανησυχεί. Με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία σήμερα θα ήταν μια υπέροχη στιγμή να κάνετε μία τολμηρή και σε βάθος συνομιλία με κάποιο δικό σας πρόσωπο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...