Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
24.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα : Δίδυμοι, προετοιμαστείτε για μία επιτυχία

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Ήρθε η ώρα να δικτυωθείς. Ο κόσμος είναι τεράστιος και δεν μπορείς να είσαι παντού ταυτόχρονα. Γι’ αυτό είναι σοφή ιδέα να δικτυωθείς με άλλους ανθρώπους. Εάν γνωρίζεις καλά ένα άτομο και είσαι συμπαθής, μπορείς να έρθεις σε επαφή με πολλά άλλα, αν χρειαστεί.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο τις επόμενες μέρες, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για κοινωνικές συναναστροφές για επαγγελματικούς σκοπούς. Εάν σας προσκαλέσουν να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση, σκεφτείτε να πάτε. Θα είναι καλό για εσάς να σκεφτείτε χωρίς κουτάκια και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Ταύρος

Αν χρειάστηκες ποτέ άδεια για να κυνηγήσεις τους στόχους σου «με τον δικό σου τρόπο», είναι τώρα η ώρα να πάρεις την τύχη στα χέρια σου, καθώς η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε ταχύτητα μπροστά σε ένα όνειρό σας και μπορεί να πατήσετε επί πτωμάτων στην πορεία. Οι επόμενες μέρες θα σας βοηθήσουν να τρέξετε και να προετοιμαστείτε διανοητικά για έχετε δύναμη. Υπάρχει μεγάλη πίεση για επιβεβαίωση, αλλά όχι για σένα, Ταύρε. Με αυτή τη Σελήνη, είναι πιθανό να δημιουργήσετε κανόνες, να αποφασίσετε αν μπορείτε να τους παραβιάσετε και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ξανά νέους.

Δίδυμοι

Θα σκεφτείς τον εαυτό σου, Δίδυμε. Είναι πολύ πιο εύκολο να μην υποκύψεις στην πίεση των γύρω σου όταν η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η σημερινή μέρα σας προετοιμάζει για επιτυχία. Μαθαίνετε νέα πράγματα και σας θεωρούν ένα άτομο που έχει ανοιχτό μυαλό ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζει. Είναι μια εξαιρετική μέρα για ανάγνωση, μελέτη και έρευνα. Αν σας αρέσει να περιηγείστε στα ράφια βιβλιοπωλείων σταματήστε σε ένα και απολαύστε το μέρος όπου συναντώνται πολιτισμός και εκπαίδευση.

Καρκίνος

Αξιοποιήστε σωστά την ψυχική σας ενέργεια και προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά ή αρχίστε να προσφέρετε υπηρεσίες για να μοιραστείτε τα ταλέντα σας με άλλους. Η Σελήνη μπαίνοντας στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί τις δυνατότητες του 8ου οίκου σας. Εάν έχετε την ικανότητα να αισθάνεστε και να αντιλαμβάνεστε ορισμένα πράγματα πριν συμβούν, ίσως βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με τρόπους που κανείς δεν μπορεί. Έτσι, εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση, οι επόμενες μέρες μπορεί να είναι καλές για μια τέτοια κίνηση.

Λέων

Μπορείς να συμβιβαστείς, Λέων. Με τη Σελήνη να μπαίνει στον τομέα του γάμου και των συνεργασιών σας, η ιδέα να παντρευτείτε τον καλύτερό σας φίλο μπορεί να περάσει από το μυαλό σας. Αν είστε σε σχέση, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο σοβαρά για σας. Εάν δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά την πολιτική ή την πίστη, ίσως χρειαστεί να συζητήσετε αυτές τις διαφορές για να δείτε εάν μπορείτε να τις ξεπεράσετε ή να βρείτε μια λύση που να λειτουργεί.

Παρθένος

Ψάχνετε να έρθετε κοντά με ανθρώπους και αυτό μπορεί να το κάνετε μέσω αθλητικών ή κοινωνικών δραστηριοτήτων. Αυτό που είναι καλύτερο για εσάς όταν η Σελήνη μπει στον Υδροχόο είναι να ορίσετε μια ρουτίνα που λειτουργεί, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασκηθείτε, να επιστρέψετε στο γυμναστήριο και να πάρετε και κάποιον μαζί για παρέα. Μπορεί να μπερδευτείτε λίγο με τη ρουτίνα σας και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά.

Ζυγός

Αγκαλιάζετε την αλλαγή όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπορείτε να φανείτε μοναδικοί ή μυστηριώδεις για τους άλλους λόγω του στυλ, της αισθητικής και του τρόπου που κάνετε τα πράγματα. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να ασχοληθείτε με χόμπι ή εργασίες που θα μπορούσαν να σας κάνουν ευτυχισμένους. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι μοναδικό ή περίεργο για τους άλλους, που θα μπορούσε να φέρει ευτυχία και σε σας.

Σκορπιός

Αισθάνεστε καλά με τη ζωή, και όταν η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο, ευνοείστε. Βλέπεις τα πράγματα με καθαρή ματιά και συναντάς τον κόσμο με την επιθυμία να βοηθήσεις και να φέρεις περισσότερη χαρά. Αυτή δεν είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε την ατζέντα σας, αλλά να αγκαλιάσετε τη ροή της ζωής. Δεν χρειάζεται να ελέγχεις τα πράγματα αλλά να αποδέχεσαι και καταστάσεις.

Τοξότης

Αν αγαπάτε την τεχνολογία ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν, θα λατρέψετε τη Σελήνη που μπαίνει στον τρίτο σας οίκο. Θα μιλήσετε για τεχνολογικές καινοτομίες ή θα δοκιμάσετε μερικά πράγματα που συνήθως δεν κάνετε, αλλά είναι διασκεδαστικά. Αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, μιλήστε για να ακουστεί η αλήθεια σας.

Αιγόκερως

Προσέξτε τις κινήσεις σας στο διαδίκτυο, ποτέ δεν μπορείτε να είστε ασφαλείς. Είναι πάντα καλό να ελέγχετε τι υπάρχει στο κινητό σας τηλέφωνο, στον υπολογιστή και σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Επίσης, η σχέση σας μπορεί να είναι λίγο ασταθής, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Πρέπει να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, Υδροχόε. Αυτή είναι η στιγμή για να δουλέψετε πάνω στα έργα που έχετε αναλάβει και να αφιερώσετε λίγο χρόνο. Η ερωτική σας ζωή δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Απλώς μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας πνίξουν. Αναγνωρίστε αυτό που νιώθετε όταν το νιώθετε.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς με έναν ή μία πρώην για πάντα. Αφαιρέστε τις φωτογραφίες τους από το κινητό σας και διαγράψτε τις αναρτήσεις και τα μηνύματά τους. Σύντομα θα έρθει κάτι νέο στη ζωή σας. Ακόμη και μία μικρή απόδραση μπορεί να θεωρηθεί ως ταξίδι. Μαζέψτε τους φίλους σας και κάντε κάτι διασκεδαστικό μαζί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που...

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις προβλέψεις ; Πώς θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για...

Δημήτρης Σταρόβας: Νεότερα για την υγεία του

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δημήτρης Σταρόβας ζωγράφισε σε ένα κομμάτι χαρτί το πεντάγραμμο με το κλειδί του Σολ και έγραψε το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7 ημέρες όλη η τύχη πάνω τους: Τα 4 από τα 12 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα

Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...