Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
19.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Καρκίνοι, προσοχή σε επιθετικές συμπεριφορές

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023;

Κριός

Επενδύστε σε αξιόλογες σχέσεις, ανοίγοντας τον διάλογο για συναισθηματική ανταλλαγή και επίλυση συγκρούσεων, εάν είναι απαραίτητο. Εντάσεις θα μπορούσαν να εκδηλωθούν στο περιβάλλον σας. Υπάρχει μια διάχυτη ενέργεια στην ατμόσφαιρα που θα μπορούσε να σας κάνει να ξεπεράσετε τα όρια προς το βράδυ. Θα πρέπει επίσης να φροντίσετε να μην αποδιοργανωθείτε σήμερα, και δώσετε βάση σε υγιεινές επιλογές.

Ταύρος

Ανοίξτε την καρδιά σας για νέες γνωριμίες χωρίς να διακυβεύετε τα όρια που σας βοηθούν να αισθάνεστε ασφαλείς. Είναι καλή μέρα για να προχωρήσετε πέρα από τα προσχήματα, ανοίγοντας την πύλη για την άνθηση νέων σχέσεων. Απλώς προσέξτε να διαβάσετε την ενέργεια των συνομιλητών σας καθώς μπορεί να φανείτε επιθετικοί ή πιεστικοί. Η σχέση σας με τον έλεγχο μπαίνει στο μικροσκόπιο, καθώς τα άστρα σας ζητούν να σκεφτείτε πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να φτάσετε για τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Αφιερώστε την Κυριακή σας για να οργανωθείτε για την εβδομάδα που ακολουθεί. Φτιάξτε πρόγραμμα και οργανώστε τις δουλειές σας πριν έρθει η Δευτέρα. Σήμερα είναι καλή μέρα για επίλυση προβλημάτων και ομαδική εργασία. Φιλικά σας πρόσωπα μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε στόχους. Η διαίσθησή σας εκτοξεύεται σήμερα, αν και θα πρέπει να αποσυρθείτε για να εξετάσετε τις ενέργειές σας πριν πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Αγαπήστε τη μοναξιά αργότερα απόψε. Μπορείτε να καλλιεργήστε το πνεύμα σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής και ο Κρόνος σήμερα σας ωθούν να λειτουργήσετε με πειθαρχία. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ασχοληθείτε σοβαρά με τις διεξόδους που φέρνουν την ολοκλήρωση της καρδιάς και της ψυχής σας, δοκιμάζοντας νέες πρακτικές εάν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Προσέξτε για επιθετικές συμπεριφορές – και τη δική σας και των άλλων-, καθώς μπορούν να πυροδοτήσουν έντονες διαμάχες που μπορεί να είναι δύσκολο να επιλυθούν.

Λέων

Θα έχεις πιο καθαρό μυαλό σήμερα. Η κακή ενέργεια των προηγούμενων ημερών θα αρχίσει να περνά. Ο νοητικός Ερμής, ο πλανήτης του μυαλού και της επικοινωνίας, κινείται με ταχύτητα στους ουρανούς και θα φτάσει στον Κρόνο, τον πλανήτη της ισορροπίας, της πρακτικότητας και της μακροζωίας. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να βλέπετε κατάματα με κάποιον άλλον άνθρωπο, που είναι σημαντικός για εσάς, το μέλλον και να συζητάτε σχετικά με τα σχέδια που θα θέλετε να κάνετε — ή ακόμα και για τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες. Εστιάστε στις λεπτομέρειες και οργανώστε ένα πραγματικά εντυπωσιακό πλάνο. Θα μπορέσετε να δείτε μεγάλη πρόοδο λόγω αυτής της ενέργειας.

Παρθένοι

Θα γίνουν σημαντικές συζητήσεις καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος μοιράζονται μια γλυκιά αλλαγή, ενθαρρύνοντάς σας να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας ως τρόπο για να δημιουργήσετε ισορροπία. Αυτό το κλίμα συνδυάζεται επίσης με σημαντικές συζητήσεις γύρω από συναισθηματικά θέματα, καθιστώντας την στιγμή κατάλληλη για να εκφράσετε αυτό που ψάχνετε σε έναν σύντροφο. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να μείνετε λίγο μόνος/η πριν από το απόγευμα. Προσέξτε να μην φορτώσετε θέματα που σας απασχολούν σε άλλους. Αναζητήστε τρόπους για να ανακουφιστείτε από το άγχος σας αργότερα απόψε.

Ζυγός

Ο Ερμής και ο Κρόνος μοιράζονται μια γλυκιά ανταλλαγή σήμερα, ζητώντας σας να επενδύσετε σε προϊόντα που προσφέρουν άνεση ή μπορούν να ενισχύσουν την ευεξίας σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε σπατάλες, μικρές απολαύσεις στο όνομα της σωματικής και ψυχικής υγείας θα κάνουν θαύματα στην ψυχή. Επίσης, φροντίστε να αφήσετε το πορτοφόλι σας μακριά από τα μάτια σας, καθώς μπορεί να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τις παρορμητικές δαπάνες. Το βράδυ απομακρυνθείτε από τα φώτα της δημοσιότητας, βγάλτε για λίγο την ένταση από μέσα σας και δώστε έμφαση στο συναίσθημα.

Σκορπιός

Ερμής και Κρόνος ευθυγραμμίζονται σήμερα το πρωί, δίνοντας εξουσία στη φωνή σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να προωθήσετε ενδιαφέροντα για τα οποία αισθάνεστε παθιασμένοι ή σκεφτείτε να αναλάβετε πρωτοβουλία για τη δημιουργία νέων φιλιών με άτομα που θαυμάζετε. Η προσοχή σας μπορεί να απαιτείται στο σπίτι σας σήμερα. Επίσης, σήμερα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με επιθετικές συμπεριφορές, καθιστώντας σημαντική την εξάσκηση στην αυτογνωσία. Προσπαθήστε να μην βγείτε έξω αργότερα απόψε, ιδίως αν μπορείτε να μείνετε σπίτι με τον/την σύντροφό σας που θα μπορούσε να δώσει λίγη προσοχή παραπάνω.

Τοξότης

Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε σύνθετα συναισθήματα με ελεγχόμενο τρόπο σήμερα, χάρη σε μια γλυκιά ανταλλαγή μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Μην φοβάστε να τα μοιραστείτε με όποιον χρειάζεται να ακούσει αυτές τις αλήθειες. Το απόγευμα όμως αυτές οι συζητήσεις μπορεί να μην πάνε τόσο καλά. Μπορεί να υπάρχει ένταση και να αναδειχθούν αμυντικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε να συνδέσετε το μυαλό με το σώμα, να θέσετε όρια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και -επιτέλους – περιορίστε τον χρόνο που περνάτε μπροστά από την οθόνη.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε σεβασμό στον κοινωνικό σας περίγυρο. Μην κάνετε πίσω όταν πρόκειται να καλλιεργήσετε το δίκτυό σας. Οι εμπειρίες της ζωής και η μοναδική προοπτική σας έχουν κάτι να προσφέρουν σε όλους. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι βρίσκετε μπροστά σε ένα δίλημμα και να νιώσετε ανήσυχοι. Εξετάστε το ενδεχόμενο να βγείτε μια βόλτα για να χαλαρώσετε, προτιμώντας τον καθαρό αέρα αντί για την οθόνη του κινητού.

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις σήμερα καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος μοιράζονται μια γλυκιά ανταλλαγή. Είτε είστε έτοιμοι για ένα σημαντικό βήμα, πχ έχετε μια παρουσίαση ή θέλετε να κλείσετε μια συμφωνία, τα άστρα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε δύναμη μέσω των λέξεων, και παράλληλα να χτίσετε εμπιστοσύνη. Απλώς προσπαθήστε να μην σκέφτεστε υπερβολικά. Συνειδητοποιείστε ότι έχετε τον έλεγχο και την εμπειρία για να λάμψετε όταν χρειάζεται. Το βράδυ, χαλαρώστε και αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αλάτι ή κάτι παρόμοιο.

Ιχθύες

Το σύμπαν σας χαμογελά καθώς ο Ερμής και ο Κρόνος ευθυγραμμίζονται σήμερα το πρωί, αγαπητέ Ιχθύ, στέλνοντάς σας μηνύματα υποστήριξης. Αφήστε μια αίσθηση ελέγχου και γαλήνης να σας κυριεύσει, κατανοώντας ότι και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα, αν και δεν εξαρτώνται το εάν από το άλλο. Τα πάθη αυξάνονται προς το απόγευμα. Μην φοβάστε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αν και θα πρέπει να αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες συνέπειες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ...

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο...

Σαν σήμερα έφυγε ο Στράτος Διονυσίου: Η τελευταία εμφάνιση στην πίστα και ο ξαφνικός...

Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοιο τέλος… Το πρωί της 11ης Μαΐου του 1990 έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, που της ταιριάζει τόσο...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις να είναι εξαιρετικές το επόμενο χρονικό διάστημα από όλες τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Τρίτη φέρνει μια ήρεμη ενέργεια με τη Σελήνη στον Ταύρο να ευνοεί στιγμές ηρεμίας και προσωπικής ευχαρίστησης, όπως και...

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια...

Σούπερ 13αρι για Κριούς, Τοξότες κι άλλο 1 ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις με φουλ χρήμα

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της ημέρας (13/05 Πώς θα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη...

Μεγαλεία στα οικονομικά και τα ερωτικά για Ταύρους και άλλα 4 ζώδια

Eνα «κρεσέντο» θετικών όψεων, με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζώδια να δουν τις εξελίξεις...