Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
16.1 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Παρθένοι, μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να φέρει προοπτική

Τι θα συμβεί σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2023;

Κριός

Έχετε ένα όραμα, και με τον Άρη στον Τοξότη να πυροδοτεί τον επιχειρηματικό ένατο οίκο σας, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά το Σάββατο, όταν ο προσεκτικός Κρόνος τετραγωνίζει τον Άρη και πατά το φρένο έκτακτης ανάγκης. Ενώ είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, οι ρόλοι των άλλων ανθρώπων και ορισμένες λεπτομέρειες πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το να πιέσετε την ατζέντα σας πριν είναι όλα έτοιμα να προχωρήσετε μπορεί να εκτροχιάσει την επιτυχία, Κριέ. Αφήστε τις ιδέες σας να περάσουν το Σαββατοκύριακο και αποτυπώστε όλες τις σημειώσεις σε ένα scratchpad. Με τον Κρόνο στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας (Ιχθύς), ενεργοποιήστε το υποσυνείδητό σας και αφήστε το να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Ελεύθερο γράψιμο, ημερολόγιο, doodle, φτιάξε ένα κολάζ. Αν και μπορεί να φαίνεται αντίθετο, το να χαλαρώσετε το μυαλό σας θα μπορούσε να δημιουργήσει μια σημαντική στιγμή που αποκαλύπτει ένα βασικό κομμάτι του παζλ.

Ταύρος

Μην περιμένετε να πάρετε τους ανθρώπους στην πλευρά σου αυτό το Σαββατοκύριακο, Ταύρε. Χάρη σε μια διχαστική σύγκρουση μεταξύ του σταθερού Κρόνου στους Ιχθύς και της ζώνης ομαδικής εργασίας σας και του καυτού Άρη στον ανεξάρτητο Τοξότη και στον οίκο των έντονων συναισθημάτων σας, ο καθένας θα έχει τις δικές του ισχυρές απόψεις για το τι πρέπει να κάνει. Αντί να διαρρέετε ενέργεια παντού, απλώς δεσμευτείτε να κάνετε τα δικά σας πράγματα. Με το φεγγάρι να διασχίζει τον Ταύρο μέχρι αργά την Κυριακή, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πρόοδος σε έναν από τους δικούς σας στόχους σας.

Δίδυμοι

Προτού κουνήσετε το δάχτυλο ή αρχίσετε να αποδίδετε ευθύνες, κάντε πίσω και αναθεωρήστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στον μάχιμο Άρη στη ζώνη της συνεργασίας σας και τον πεισματάρικο Κρόνο στον έγκυρο δέκατο οίκο σας θα μπορούσε να σας εγκλωβίσει σε έναν αγώνα εξουσίας που είναι σχεδόν αδύνατο να επιλυθεί. Χάρη στον παρορμητικό Άρη, μπορεί να μην παρατηρήσετε ότι προβάλλετε τα δικά σας θέματα πάνω τους. Εδώ παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη και η διαφάνεια. Εάν ένας φίλος σας αγανακτεί με το πώς του συμπεριφέρεστε, κάντε μια παύση, κάντε ένα διάλειμμα και δείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί. Σας συνιστούμε να αποσυρθείτε από την κατάσταση όσο το φεγγάρι παραμένει στον Ταύρο και στον αντανακλαστικό δωδέκατο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Μέχρι να ξεκινήσει το κυριακάτικο δείπνο και το φεγγάρι να πάει στους Διδύμους, θα έχετε μια ολοκαίνουργια οπτική για τα πράγματα.

Καρκίνος

Μπορεί να μην ξέρετε ποια κατεύθυνση είναι η σωστή κάτω από τη σύγκρουση του επιταχυντή Άρη που προκαλεί ίλιγγο αυτό το Σαββατοκύριακο στον έκτο οίκο σας με τις μικροσκοπικές σκέψεις και τον οριακό Κρόνο στον οραματικό σας τομέα. Μέρος σας θέλει να χρωματίσει μέσα στις γραμμές, ωστόσο ένα πιο σπασμωδικό μέρος είναι πρόθυμο να βγει από τα όρια και να καλπάσει στο ηλιοβασίλεμα. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, αρκεστείτε στη θέσπιση ορισμένων περιορισμών και αφήστε τον εαυτό σας να περιπλανηθεί ελεύθερα μέσα σε αυτούς. Σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε τα έμπειρα μέλη της παρέας σας. Με το φεγγάρι να περνά το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στον ενδέκατο οίκο της συνεργασίας σας, θα μπορούσατε να λάβετε περισσότερα από απλή συμβουλή. Αποδεχτείτε τις προσφορές υποστήριξής τους και αφήστε τους να σας βοηθήσουν!

Λέων

Ίσως είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το γεγονός από τη φαντασία αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέων, που μπορεί να σε βρει να κυνηγάς την ουρά σου για απαντήσεις. Ο Άρης γουργουρίζει στον ερωτικό σας πέμπτο οίκο, ανατρέποντάς σας με την παραμικρή πρόκληση. Αλλά ένα τετράγωνο από τον προσεκτικό Κρόνο στο ερωτικό σας όγδοο θα μπορούσε να σας εμποδίσει να ενεργήσετε σύμφωνα με τις ορμές σας. Ίσως είναι εντάξει, Λέοντα. Αν και είναι καλό να επισκεφτείτε τα… σύννεφα, δεν μπορείτε να αγοράσετε ακίνητα εκεί. Απολαύστε τις ονειρικές δονήσεις—και τα ιντερμέδια—αλλά συνεχίστε να τσιμπάτε τον εαυτό σας και να θυμάστε ότι, πριν προχωρήσετε σε όλα, αξίζει περισσότερη έρευνα!

Παρθένος

Επιτάχυνση της παραγωγής ή φρένο; Το μπερδεμένο τετράγωνο αυτού του Σαββατοκύριακου μεταξύ του Άρη υψηλού οκτανίου και του αργού Κρόνου θα μπορούσε να σας προκαλέσει μια περίπτωση σύγκρουσης αποφάσεων. Με τον Άρη στον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας, θα μπορούσατε να πάρετε μια παρορμητική, συναισθηματικά βασισμένη απόφαση. Και δεν βοηθάει το ότι ο Κρόνος στέλνει ταξίδια ενοχής από τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να δαμάσεις την παρόρμηση να είσαι, λοιπόν, παρορμητικός! Αυτό δεν θα είναι εύκολο με την πίεση που νιώθετε από κάθε οπτική γωνία. Επομένως, αντί να αφήνετε την παρούσα στιγμή να σας παρασύρει, φανταστείτε πώς θα νιώθετε για μια επιλογή σε μια εβδομάδα, έναν μήνα ή ένα χρόνο. Μια αλλαγή σκηνικού μπορεί να φέρει προοπτική. Αντί να περιστρέφετε τους τροχούς σας (διανοητικά), πηγαίνετε για μια οδήγηση και εξερευνήστε μια νέα περιοχή.

Ζυγός

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια ειλικρινή απάντηση, δεν είναι με εικασίες ή διαίσθηση, αλλά με το να βγείτε έξω και να κάνετε μια άμεση ερώτηση! Δεν έχουν όλοι κάτι να κρύψουν, και κάτω από το τετράγωνο αυτού του Σαββάτου ανάμεσα στον ειλικρινή Άρη στο κέντρο επικοινωνίας σας και τον χωρίς ανοησίες Κρόνο στους συμπονετικούς Ιχθείς, θα μπορούσατε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο από ό,τι περιμένατε επίπεδο με κάποιον που σχεδόν διέγραψε. Μην φοβάστε να ρωτήσετε για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Θα πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι να απαντήσετε στις ερωτήσεις ΤΟΥΣ με την ίδια ειλικρίνεια.

Σκορπιός

Ναι, έχεις εμμονή και το θέλεις στη ζωή σου, αλλά…το χρειάζεσαι, Σκορπιέ; Η διαφορά ανάμεσα σε μια επιθυμία και μια «απαίτηση» ανακουφίζεται απότομα κάτω από τον αστροχάρτη αυτού του Σαββατοκύριακου. Με τον παρορμητικό Άρη στη ζώνη των γυαλιστερών αντικειμένων σας να ελέγχεται ταχύτατα από τον Κρόνο, σκεφτείτε δύο φορές για τυχόν οικονομικές επενδύσεις. Η τιμή θα μπορούσε να είναι πιο απότομη από ό,τι φαντάζεστε όταν τα συνοδευτικά κόστη εκτινάσσονται έξω. Το ίδιο ισχύει και για τις ρομαντικές ορμές. Εξετάστε τα κίνητρά σας πριν κάνετε την κίνησή σας. Η αποπλάνηση είναι η μορφή τέχνης του ζωδίου σας, αλλά είστε έτοιμοι να μιλήσετε αφού προσελκύσετε αυτό το άτομο; Εάν δεν είστε 100% σε αυτά (ή τη δραστηριότητα που προτείνετε), αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σαν μια παρωδία που είναι πολύ δύσκολο να συμβαδίσετε.

Τοξότης

Με τον επιεικήΆρη να διασχίζει το αυθόρμητο ζώδιό σας από τις 24 Νοεμβρίου, η αυτοπειθαρχία σας μπορεί να πέσει κατά ένα τέταρτο. (Ναι, όντως φάγατε τόση γαλοπούλα…) Αλλά καθώς ο τρομερός πλανήτης συγκρούεται με τον νηφάλιο Κρόνο στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας, θα δείτε ξεκάθαρα τον αντίκτυπο του MO σας «ζήστε για τη στιγμή» Θέστε την πρόθεσή σας να πιάσετε τον εαυτό σας «στην πράξη.» Μοιραστείτε το σχέδιό σας με έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας και ζητήστε τη βοήθειά τους για να έχετε αυτογνωσία. Πριν πατήσετε «αγοράστε τώρα» ή πιάσετε άλλη μια φέτα πίτας, αναρωτηθείτε ποιο συναίσθημα μπορεί να προκαλεί την παρόρμηση. Συμβουλή: Ξεκινήστε με θυμό ή απογοήτευση. Τι μπορεί να βοηθήσει αυτό το Σαββατοκύριακο; Ενεργητική αυτοφροντίδα. Το φεγγάρι του Ταύρου τροφοδοτεί τον έκτο οίκο ευεξίας σας, ενθαρρύνοντάς σας να κινήσετε το σώμα σας, είτε σε μια βόλτα είτε σε ένα τραπέζι μασάζ. Η σύνδεση μεταξύ φαγητού και διάθεσης θα γίνει προφανής, γι’ αυτό γεμίστε μεγαλύτερο ποσοστό του πιάτου σας με πράγματα που είναι φρέσκα και πράσινα.

Αιγόκερως

Παρακολουθήστε για φροϋδικές ολισθήσεις κάτω από το απαιτητικό τετράγωνο αυτού του Σαββατοκύριακου μεταξύ του κυβερνήτη σας, του συγκροτημένου Κρόνου, στη ζώνη επικοινωνίας σας και του θρασύτατου Άρη στον ασυνείδητο δωδέκατο οίκο σας. Ενώ το στρατηγικό σας ζώδιο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τη διαμάχη ή να ανακατέψει τα πράγματα, αυτή η σύγκρουση που χαλαρώνει τα χείλη μπορεί να σας κάνει να ξεστομίσετε κάτι πριν ο εγκέφαλός σας έχει την ευκαιρία να πατήσει φρένο. Αν θέλετε να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα με κάποιον προτού μπορέσετε να προχωρήσετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στο θησαυροφυλάκιο. Αλλά με τον Άρη να σας κάνει επιρρεπείς σε συνεξάρτηση, σκεφτείτε αν ξεπερνάτε ή όχι τα όριά σας. Το να μιλάτε για την προσωπική ζωή κάποιου θα μπορούσε να σημαίνει ότι εμπλέκεστε σε ένα ζήτημα που είναι πάνω από τον βαθμό αμοιβής σας—ή την ικανότητά σας να επιλύσετε!

Υδροχόος

Κρεμάστε στο πορτοφόλι σας αυτό το Σαββατοκύριακο, για να μην κάνετε έξοδα που δεν πρέπει. Εκτός εάν ο “προϋπολογισμός” δεν αποτελεί μέρος του λεξιλογίου σας, ορίστε ένα όριο για το ποσό που θα χρεώνετε πριν φύγετε από το σπίτι. Χάρη σε μια σύγκρουση μεταξύ του θεϊκού Άρη στον κοινωνικό σας τομέα και του οριακού Κρόνου στο σπίτι σας για τα χρήματά σας, πρέπει να είστε προληπτικοί για να μην ρίξετε τον έλεγχο ενοικίου για ένα καινούργιο παλτό και μπότες—ακόμα κι αν είναι τα πιο χαριτωμένα πράγματα που έχετε δει όλη τη σεζόν. Μια καλή χρήση αυτής της διέλευσης θα ήταν η οργάνωση ενός ομαδικού δώρου για ένα μέλος της οικογένειας που αξίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο φέτος, όπως ένας ολοκαίνουργιος καναπές ή αξέχαστες διακοπές.

Ιχθύες

Οι προσπάθειές σας αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να αφορούν στο να βρείτε το γλυκό σημείο ανάμεσα στο να επιβεβαιώσετε τη δική σας θέληση και να μην αφήνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ενθουσιασμένοι από το όραμά σας για το πώς τα πράγματα «πρέπει» να γίνονται. Καθώς ο ατρόμητος Άρης στη ζώνη εξουσίας σας πλησιάζει με τον θυσιαστικό Κρόνο στο ζώδιό σας, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που σας απαιτεί να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Το πρόβλημα είναι ότι ο ζωηρός Άρης θα μπορούσε να μετατρέψει μια απολύτως λογική συζήτηση σε μεγάλη έκρηξη. Εάν αισθάνεστε τη συναισθηματική θερμοκρασία να ανεβαίνει, καλέστε ένα τάιμ άουτ όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Η ένταση θα μπορούσε να επιταχυνθεί γρήγορα κάτι που θα μπορούσατε να αποφύγετε με κάθε κόστος. Όπως κάθε Ιχθύς γνωρίζει, τα προβλήματα επιλύονται καλύτερα με το πνεύμα της αγάπης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...