Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
22.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024;

Κριός

Προσοχή στις λεπτομέρειες, Κριοί. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Η Σελήνη στον Παρθένο θα σας κάνει αποφασιστικούς. Είναι η κατάλληλη μέρα για να προμηθευτείτε υγιεινά τρόφιμα και να ξεκινήσετε μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Εάν παραλείψατε το γυμναστήριο λόγω κούρασης αρχίστε να πηγαίνετε και πάλι. Αν θέλετε γυμναστείτε με έναν φίλο. Ίσως αυτό σας βοηθήσει να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας.

Ταύρος

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στην αγάπη και οι Ταύροι αναζητάτε μία ουσιαστική δέσμευση, με ρομαντισμό αλλά και με ασφάλεια. Κάντε πράγματα για να τονώσετε τη συναισθηματική πλευρά σας, όπως να δανειστείτε βιβλία από τη βιβλιοθήκη της περιοχής σας ή να επισκεφτείτε ένα κατάστημα με αντίκες. Επίσης, μπορείτε να κάνετε πράγματα που βοηθούν να ενισχύσετε την ικανότητά σας να καταλαβαίνετε τους άλλους ανθρώπους όπως κουίζ προσωπικότητας ή παρακολουθήστε ένα βίντεο για τις σχέσεις.

Δίδυμοι

Οργανωθείτε, Δίδυμοι. Η Σελήνη στον Παρθένο σας προτρέπει να κάνετε διάφορα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε αυτά και στο σπίτι σας. Αντικαταστήστε παλιά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε και αν έχετε στοίβες με χαρτιά σε διάφορους χώρους ή είδη οικιακής χρήσης που δεν έχουν βγει καν από το κουτί ξεφορτωθείτε τα. Σκεφτείτε την πρακτικότητα του προσωπικού σας χώρου και δείτε πώς να μεγιστοποιήσετε την χρησιμότητά του.

Καρκίνος

Για ποιους λόγους θέλετε να σας θυμούνται οι άλλοι, Καρκίνοι; Η Σελήνη στον Παρθένο φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σας θέματα που αφορούν την επικοινωνία και τις πληροφορίες. Ίσως έχετε συνταγές που πρέπει να οργανώσετε. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα βιβλίο συνταγών και να το μοιραστείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Εάν εκτιμάτε πράγματα όπως η γενεαλογία μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ιστορικό της οικογένειάς σας και να ανακαλύψετε τις ρίζες σας.

Λέων

Θέστε έναν οικονομικό στόχο και σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε για να τον πετύχετε. Καταγράψτε τους στόχους σας για το 2024 και ιεραρχήστε τους. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις δαπάνες, και να μειώσετε τα χρέη σας. Η καταγραφή των εσόδων και των εξόδων σας ίσως σας βοηθήσει.

Παρθένος

Παρθένοι, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και απαιτείται χρόνος για να εντοπίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Αφιερώστε τις επόμενες μέρες στην αυτοβελτίωση και προσπαθήστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Σκεφτείτε τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρά σας.

Ζυγός

Αφήστε το παρελθόν πίσω σας, Ζυγοί. Βέβαια, το να ξεπεράσετε ένα πρόσωπο απαιτεί χρόνο – πρακτικά και συναισθηματικά αλλά κάντε τα πρώτα βήματα αφαιρώντας από το σπίτι σας αντικείμενα που μπορεί να σας θυμίζουν πρώην σχέσεις ή όποιον προσπαθείτε να ξεχάσετε. Βάλτε παλιά μπιχλιμπίδια, δώρα ή σημειώσεις σε ένα κουτί. Διαγράψτε τα μηνύματα ή μεταφορτώστε τα στον υπολογιστή σας και μην τα κοιτάτε άλλο. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

Σκορπιός

Η σχέση με τους φίλους μας είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας, Σκορπιοί. Μπορεί να θέλετε σταθερές και γερές φιλίες στη ζωή σας, αλλά μην περιμένετε να προκύψουν τυχαία. Πρέπει να επενδύσετε στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να είστε εκεί για αυτούς αν θέλετε να αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς μαζί τους. Σήμερα, μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που θέλετε να έρθετε πιο κοντά.

Τοξότης

Καλή η δουλειά αλλά κάντε και κανένα διάλειμμα, Τοξότες. Μπορεί να έχουν μείνει κάποια ημιτελή task για το Σαββατοκύριακο αλλά μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα διήμερο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπία στη ζωή σας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού για δείπνο με έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας και αν αποφασίσετε να δουλέψετε ορίστε τις ώρες που θα διαρκέσει η εργασία σας και τηρείστε αυτό το πρόγραμμα.

Αιγόκερως

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να επενδύσετε στην υγεία σας. Κάντε σκοπό σας την ευεξία και αρχίστε να μαθαίνετε πράγματα για τη διατροφή, την άσκηση και την αυτοφροντίδα. Κάθε μέρα είναι μία καλή ευκαιρία για να μάθετε κάτι καινούριο.

Υδροχόος

Είναι μία περίοδος που τα φορολογικά σας έξοδα σας αγχώνουν. Κάντε έναν καλό οικονομικό προγραμματισμό, ελέγξτε τα έσοδα και τα έξοδά σας και μείνετε πιστοί στους στόχους που έχετε θέσει για το πορτοφόλι και το οικογενειακό ταμείο σας.

Ιχθύες

Δεσμευτείτε για να υλοποιήσετε τους σημαντικούς στόχους που έχετε θέσει για τη σχέση σας. Είναι πολύ εύκολο να παραμελήσετε εκείνα που θεωρείτε δεδομένα και τελικά να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Σκεφτείτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μιλήστε με τον/την σύντροφό σας για να επανασυνδεθείτε μαζί του και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...