Θες να τον κάνεις να σε ερωτευτεί; Αυτοί είναι οι 6 τρόποι για σίγουρη επιτυχία!

55

Άλλο έρωτας άλλο φυσική έλξη. Μπορεί να ελκύεις έναν ή και πολλούς άντρες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σε ερωτευτούν κιόλας!

Είσαι ερωτευμένη με κάποιον αλλά δε θέλεις να του το πεις ευθέως και θέλεις να τον κάνεις να σε ερωτευτεί με τη συμπεριφορά σου;

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές για το τι θέλουν οι άντρες και πώς θα μπορέσεις εύκολα να κατακτήσεις το… υποκείμενο του έρωτα σου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι πρέπει να κινείσαι πάντα, ανάλογα με το χαρακτήρα σου και να μην προσποιείσαι!

– Πες κάτι θετικό για κάποιον που δε συμπαθείς

Θα εκτιμήσει τη γενναιοδωρία του χαρακτήρα σου αν το κάνεις και θα σε δει πολύ θετικά. Αν βέβαια δε σου βγαίνει, μην το κάνεις γιατί θα φανεί ψεύτικο και μπορεί να πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

– Κάντου μια βαρετή ερώτηση

Ρώτα τον το πιο βαρετό πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό, για την πιο «χαζή» του συνήθεια. Έτσι θα καταλάβει ότι θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνον και επομένως ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά!

– Μίλα του για τη δουλειά σου

Η δουλειά είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και απασχολεί μεγάλο κομμάτι του χρόνου σου. Είναι επομένως λογικό να προκύπτουν ζητήματα που θέλεις να μοιραστείς. Κι είναι ωραίο να τα μοιράζεσαι με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν δε αυτός που σε ενδιαφέρει είναι από τη δουλειά σου, τότε έχετε περισσότερα να μοιραστείτε!

– Κράτα του σφικτά το χέρι τις στιγμές που τον έχεις ανάγκη – και όχι μόνο τότε!

Να περπατάτε σφικτά χέρι χέρι: η υπέρτατη εκδήλωση τρυφερότητας και αγάπης! Αν θέλεις να σε ερωτευτεί βαθιά, κράτα του το χέρι όταν έχεις πρόβλημα για να του δείχνεις ότι έχεις ανάγκη να είναι κοντά σου και να σε στηρίζει!

Διαβάστε επίσης:  Ζώδια και σχέσεις: Τι ανάβει και τι ξενερώνει έναν Τοξότη;

– Προσπάθησε να βγαίνετε ραντεβού διαφορετικές ώρες μέσα στην ημέρα και να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί!

Δε χρειάζεται τα ραντεβού σας να είναι «στημένα» και οργανωμένα σε ρομαντικά εστιατόρια με κεράκια και ωραία ατμόσφαιρα! Μπορείτε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί! Είναι καλό να βρίσκεστε και να κάνετε πράγματα μέσα στη μέρα, πχ να πάτε μαζί για ψώνια, να σε συνοδεύσει μέχρι τη δουλειά σου το πρωί, να βρεθείτε για μισή ωρίτσα στο lunch break… Έτσι γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου, μαθαίνετε πιο εύκολα ο ένας τον άλλο και βλέπετε κατά πόσο ταιριάζει ο τρόπος ζωής σας και οι συνήθειές σας.

– Ζήτα του να σου μαγειρέψει ή –ακόμα καλύτερα- μαγειρέψτε μαζί!

Μπορεί να το θεωρείς κλισέ αλλά θα έχεις κι εσύ συνειδητοποιήσει ότι ισχύει: ο έρωτας περνάει από το τραπέζι! Άστον να σου μαγειρέψει ή πηγαίντε μαζί για ψώνια και μαγειρέψτε μαζί! Η όλη διαδικασία σάς φέρνει πιο κοντά, σας δένει και δείχνει πόσο μπορεί να φροντίσει ο ένας τον άλλο! Αν μαγειρέψει κάτι που δε σου αρέσει, μην του το δείξεις και τον στεναχωρήσεις! Άστον να πιστεύει ότι είναι φοβερός μάγειρας! Δεν είναι ανάγκη να σου φτιάξει γκουρμέ δείπνο για να σε σαγηνεύσει! Σημασία έχει ότι θέλει να σε φροντίσει! Σημασία έχει να φάτε μαζί, να περάσετε απλές και όμορφες στιγμές μαζί και να γίνετε απαραίτητοι ο ένας στον άλλο. Έτσι απλά! Χωρίς τίποτα το επιτηδευμένο!