Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 07 Μαΐου;

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει αν δραστηριοποιηθείτε και όχι μένοντας αδρανείς. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε γνώμη σε άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη θα εξαντληθείτε. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα πολλά. Μην παίρνετε τις μετρητοίς ότι ακούτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δε γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ: Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην προσπάθεια να αλλάξετε ότι δε σας ταιριάζει θα νιώσετε υπέροχα. Έχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε όταν δέχεστε μεγάλες πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε λάθος πρόσωπα, γιατί θα χάσετε πολλά. Με καλή θέληση και διάλογο, μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Κάντε ένα βήμα πίσω σε διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης. Ο διάλογος και η υπομονή θα βοηθήσουν σημαντικά σε κάθε σχέση σας. Να είστε αντικειμενικοί αν θέλετε να αποφύγετε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκινήστε την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό από σήμερα. Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκέψεις που σας βασανίζουν. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...