Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για το τι κινητοποιεί τον κάθε άνθρωπο. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ενισχύει την ανάγκη για σταθερότητα και αρμονία στις προσωπικές σχέσεις και τον εσωτερικό σου κόσμο. Συνάμα, η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια νότα αισιοδοξίας και επέκτασης, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να εντοπίσεις κάποιες νέες πηγές εσόδων ή να κάνεις έναν προσεκτικό προϋπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για εσένα, Ταύρε. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ενθαρρύνει την ανάπτυξη μίας πιο λειτουργικής προσέγγισης στον τρόπο που επικοινωνείς. Ενισχύονται, μαζί οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεων μέσα από την κατανόηση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια αίσθηση αισιοδοξίας και δυνατότητας επέκτασης, καθιστώντας την ημέρα ιδανική για την υλοποίηση σχεδίων που απαιτούν τόλμη και πίστη στις δυνατότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Δευτέρα σου προσφέρει καλά νέα, Δίδυμε, ιδίως στα οικονομικά σου. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς, είσαι σε θέση να ενισχύσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις ή συνεργασίες με μεγαλύτερη σταθερότητα και αρμονία. Μπορείς μέσα από νέες ή υφιστάμενες συνεργασίες να επιτύχεις πολλά. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια δόση αισιοδοξίας κι ανάγκη για επέκταση, ακόμη κι αν αυτή απαιτεί παρασκηνιακή δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα αποτελεί για σένα, Καρκίνε μου, μια ημέρα πλούσια σε συναισθήματα και ουσιαστικές επαφές. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ενδυναμώνει την ανάγκη σου για επέκταση στις σχέσεις σου, τόσο στο προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Δημιουργείται η αίσθηση της ευτυχίας και νιώθεις δυνατός. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο σου προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών γνωριμιών και γενικώς απολαμβάνεις μία πολλά υποσχόμενη ημέρα.

Τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Η Δευτέρα αποτελεί μια ημέρα γεμάτη εσωτερική διερεύνηση και συναισθηματική ενδυνάμωση για εσένα, Λέοντα. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς υποδηλώνουν πως η ανάγκη για σταθερές συναισθηματικές βάσεις και βαθιές προσωπικές σχέσεις μεγεθύνεται. Έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τις σχέσεις που προσδίδουν νόημα στη ζωή σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια νότα αισιοδοξίας και επέκτασης και υλοποιείς τα φιλόδοξα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Δευτέρα, Παρθένε μου, σου δίνει τη δυνατότητα για εσωτερική ανάπτυξη και ουσιαστική επικοινωνία. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς υπογραμμίζει την ανάγκη σου για αρμονία και υπευθυνότητα στις προσωπικές σχέσεις. Οτιδήποτε ξεκινάς σήμερα, θέλεις να κρατήσει για καιρό. Σήμερα θα αναλογιστείς για το τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και να επενδύσεις σε αυτό. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη και διεκδικείς όσα αξίζεις στα αισθηματικά ή τα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Δευτέρα, Ζυγέ μου, είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα, με τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς. Σήμερα καλλιεργείς τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις γεννώντας μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Παράλληλα, η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο προσθέτει μια αίσθηση αισιοδοξίας και σου δημιουργεί θέληση για επέκταση, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να αναπτύξεις νέα χόμπι, γνώσεις και να εξερευνήσεις νέους τομείς στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα Σκορπιέ, αναμένεται να είναι φοβερά ερωτική, ευχάριστη και δημιουργική. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στους Ιχθείς ρίχνουν φως τον τομέα των αισθηματικών σου. Βρίσκεις νέους τρόπους να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι και μπορείς να περάσεις τέλεια με τα παιδιά σου. Η Σελήνη σε εξάγωνο με το Δία από τον Ταύρο εντείνει την αίσθηση αισιοδοξίας και σε βοηθά να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου σε επαγγελματικά κι αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα Δευτέρα και η πρόβλεψη του ζωδίου σου γυρίζει γύρω από την εσωτερική σου αναζήτηση κι αντιμετώπιση φοβιών, χάρη στην Σελήνη από τον Καρκίνο που κάνει θετικές όψεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, ταυτόχρονα, δηλώνει πως η μεγαλύτερη εύνοια και υποστήριξη έρχεται από το σπίτι ή οικεία πρόσωπα. Παράλληλα, είναι μία άριστη στιγμή να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία μπορεί να σου χαρίσει νέες και υγιεινές συνήθειες, όπως διατροφή ή γυμναστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Δευτέρα εσύ στρέφεις την προσοχή σου στις ανάγκες κι επιθυμίες των άλλων, όμως το καλό που κάνεις σου επιστρέφεται άμεσα! Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τους Ιχθείς υποδηλώνει ότι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι ενδυναμωμένες και θέλεις μέσα από το διάλογο να κατανοήσεις τους άλλους. Το εξάγωνό της με το Δία σου επιτρέπει μέσα σε όλη αυτή την προσπάθεια να έχεις και μία ερωτική κατάκτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, σήμερα Δευτέρα με Σελήνη στον Καρκίνο κι εσύ επικεντρώνεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή τη γυμναστική σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων συμβάλει θετικά στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου και η ημέρα ενδείκνυται για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, το εξάγωνό της με το Δία από τον Ταύρο ‘μαρτυρά’ ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου σε υποστηρίζουν σε κάθε προσπάθεια στα επαγγελματικά ή σε άλλες υποχρεώσεις που σου στέκονται βάρος.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη στον Καρκίνο, δηλαδή σε ένα απόλυτο φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, η ημέρα σου θα είναι αρκετά χαρούμενη, δημιουργική κι ερωτική. Συγχρόνως, η Αφροδίτη με τον Κρόνο είναι στο δικό σου ζώδιο, σε τρίγωνο με τη Σελήνη, άρα παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις διαπροσωπικές σου επαφές και φροντίζεις όλοι γύρω σου να είναι χαρούμενοι. Το εξάγωνο Σελήνης/Δία δηλώνει ότι επενδύεις χρόνο και κόπο στο κτίσιμο της επικοινωνίας με τους άλλους κι αυτό σου βγαίνει σε καλό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...