Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
16.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Βρίσκεις πρακτικές λύσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόο, για σήμερα Δευτέρα, σε εστιάζει σε επαγγελματικές συμφωνίες, που σε βοηθούν στην προώθηση σχεδίων. Επιζητάς καινούργια πράγματα στην ζωή σου και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινοτόμα πρωτοποριακά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά με το σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Ευχάριστες προμηνύονται οι εξελίξεις για τα αισθηματικά σου, με νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Σήμερα εισπράττεις τον θαυμασμό του περίγυρου και τονίζεται η αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, που για σήμερα Δευτέρα, ρίχνει το βλέμμα σου στα εργασιακά θέματα, που χρειάζονται την προσοχή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, καινούργια εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά, με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Δία. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Μυστικές συζητήσεις με την οικογένεια, θα φέρουν αποτέλεσμα. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα, κινείται στον Υδροχόο, προκαλώντας την ανάγκη για ανεξαρτησία και απογαλακτισμό από τον στενό οικογενειακό κύκλο. Σχέδια για σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξίδια ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Μέρα γεμάτη επικοινωνία, χαρά, ικανοποίηση και ευχάριστα νέα. Επαφές και συζητήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον για την προώθηση των στόχων σου έχουν θετική κατάληξη. Η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόο, σε εστιάζει σε οικονομικά ζητήματα για τα οποία εφευρίσκεις λύσεις μέσα από έξυπνες ιδέες που κατεβάζει το μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, καινούργια εργάσιμη εβδομάδα αρχίζει από σήμερα Δευτέρα, που βλέπουμε να σχηματίζεται το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επαγγελματικά, με εκτόξευση της καριέρας, επιτυχία, κοινωνική αναγνώριση και άνοδο. Ταυτόχρονα αυξάνονται τα οικονομικά, με ενίσχυση του εισοδήματος, από την αναγνώριση της δουλειάς σου. Η Σελήνη που κινείται απέναντι στον Υδροχόο, φέρνει στο πλάι σου συνεργάτες και ανθρώπους έμπιστους, να συμπορευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, η εργάσιμη εβδομάδα αρχίζει από σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Δία. Λαμβάνεις ευχάριστα νέα από μακριά, το εξωτερικό, για το πρόσωπο που περιμένεις. Προωθείς παράλληλα τα μελλοντικά σχέδια και οραματίζεσαι ένα καλύτερο αύριο. Η μέρα προσφέρεται για να ξεκινήσεις ένα κύκλο σπουδών, σεμιναρίων, που θα ευνοήσουν την εξέλιξη σου. Η Σελήνη από τον Υδροχόο, υπόσχεται βελτίωση της καθημερινότητας.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα, με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Ευνοούνται θέματα οικονομικής φύσης, που προκύπτουν μέσα από προσοδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες. Δεν θα διστάσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, μυστικά, για να ωφεληθείς. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας τα δημιουργικά σχέδια στο προσκήνιο, μαζί με τον έρωτα που κρατά τα σκήπτρα του ενδιαφέροντος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις και φέρνει συνεργασίες μέσα από τον φιλικό κύκλο, ή φίλοι σε στηρίζουν. Ανοίγεις τα φτερά σου σε νέους ορίζοντες. Έχεις έμπνευση, όραμα και σχέδιο για το μέλλον. Η Σελήνη κινείται σήμερα Δευτέρα, στο ζώδιο του Υδροχόου, που σε βοηθά να βρεις τα πατήματα σου. Δέχεσαι επιπλέον στήριξη από ένα άτομο της οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, μια νέα εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Η δουλειά σε ευνοεί, βελτιώνει την καθημερινότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα, ενώ έχεις όρεξη για περισσότερη εργασία. Αυτό συνεπάγεται αναγνώριση του κόπου από τους ανωτέρους και αναβάθμιση της θέσης σου. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, που φέρνει ατελείωτες συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, η νέα εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με το σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Μέρα γεμάτη από δημιουργία, κοινωνικότητα, ανεμελιά, διασκέδαση και έρωτα! Βάζεις πλώρη, ξεκινώντας ένα επιχειρηματικό σχέδιο, που θα εξελίξει την ζωή σου. Αξιοποιούνται τα ταλέντα σου! Αναλαμβάνεις τα ηνία και γίνεσαι ανεξάρτητος. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ευνοώντας τις επαγγελματικές συμφωνίες και τις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στα οικονομικά ζητήματα κι έρχεται οικονομική εύνοια. Λαμβάνοντας βοήθειες από την οικογένεια, εξομαλύνονται, βελτιώνονται και συσφίγγονται οι σχέσεις. Λύνονται τα προβλήματα των οικονομικών και ρυθμίζονται παλιές οφειλές. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα, κινείται στο ζώδιο σου, βάζοντας σε προτεραιότητα προσωπικά ζητήματα. Ανανέωση εμφάνισης!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό τριγώνου, ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, που φέρνει αύξηση των επαφών, των μετακινήσεων και των επαγγελματικών συμφωνιών. Αναδεικνύονται τα επικοινωνιακά ταλέντα, γίνεσαι περισσότερο διπλωματικός και αναπτύσσεται η ευστροφία του μυαλού. Έξυπνες ιδέες κατακλύζουν τον εγκέφαλο, καταφέρνεις να ξεγλιστράς αποφεύγοντας δύσκολες καταστάσεις. Η Σελήνη που για σήμερα Δευτέρα, κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, εσύ κρατάς κρυφά τα χαρτιά σου, μη κοινοποιώντας σχέδια.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια κατάσταση είναι καλύτερο να τελειώσει παρά να προσπαθήσετε να αλλάξετε...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, είναι ώρα να προσέξετε την υγεία σας...

Μάχη με τον καρκίνο δίνει η Γιάννα Τερζή

Η Γιάννα Τερζή έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μέσα...

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει να περνά χρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα...

Παντρεύτηκαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Γάμος Δήμητρας Ματσούκα - Πέτρου Κόκκαλη:...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ μου Κριέ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου ως το απόγευμα και έπειτα, μεταφέρεται στον...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, πόσα μπορείτε να αντέξετε ρεαλιστικά;

Τι θα συμβεί σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2023; Κριός Με τον Ουρανό με ανεξάρτητο πνεύμα συνδυασμένο με ένα γειωμένο φεγγάρι Καρκίνου στον οικιακό τέταρτο οίκο σας, κολλήστε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, μπορεί να σας προδώσει κάποιος που δεν περιμένατε ποτέ

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Ήρθε η ώρα να λάβετε πιο σοβαρά...

Τα ζώδια σήμερα: Δίδυμοι, μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είστε ευπροσάρμοστοι, αλλά υπάρχουν στιγμές που μια...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη...

Τα ζώδια σήμερα: Ταύροι, ήρθε η ώρα της αλλαγής

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023; Κριός Είσαι αιώνια αισιόδοξος, Κριέ. Ο Ήλιος συνεχίζει...