Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Ζώδια σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται ζωντάνια και ενέργεια στις δραστηριότητές σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις με φίλους και να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρει σύγχυση ή παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να επιφέρεις σαφήνεια στην επικοινωνία αποφεύγοντας καταστάσεις ή σκέψεις που θολώνουν την κρίση σου. Σήμερα, μπορείς να αναδείξεις και κάποια ταλέντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή για εσένα, Ταύρε, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη. Η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό κι εμπλοκή με πολλαπλές δραστηριότητες, ιδανικές για να επεκτείνεις τα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Η επικοινωνία σου με άλλους θα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Ωστόσο, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, συνιστάται να μην επιτρέψεις στη φαντασία να σε ξεγελάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κυριακή, αγαπητέ Δίδυμε, και η Σελήνη από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Άρη προμηνύει μια ημέρα γεμάτη πρωτοβουλίες και ενθουσιασμό. Σήμερα, πρόκειται να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξερεύνηση στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Αναμένεται να επιδιώξεις τους στόχους σου με αυτοπεποίθηση, αλλά η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σου θυμίζει να διατηρήσεις τα πόδια στη γη και να προσέχεις τις λεπτομέρειες. Απόφυγε τις υπερβολικές φαντασιώσεις ή αποφάσεις δίχως στέρεη βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή, Καρκίνε μου, φέρει μια εσωτερική δυναμική, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη ενισχύει την εσωτερική σου ενέργεια. Σήμερα, η πρόβλεψη για το ζώδιό σου υπόσχεται να ασχοληθείς με την προσωπική αναζήτηση και την εσωτερική ανάπτυξη. Η εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθημάτων σου μπορεί να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όμως, υπάρχει ο κίνδυνος φανατισμού σε κάποιες απόψεις σου, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί αποστασιοποίηση στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου.

Τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή, Λέοντα, αποτελεί μια ευκαιρία για εσένα να λάμψεις στον κοινωνικό σου κύκλο, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη. Ενισχύεις τις διαπροσωπικές σχέσεις και γίνεσαι πιο κοινωνικός. Σήμερα, σήμερα επικεντρώνεσαι στη συνεργατικότητα με σκοπό την επίτευξη κοινών στόχων μέσω της ομαδικής εργασίας. Μπορείς να εμπνευστείς και να υλοποιήσεις νέες ιδέες. Παρόλα αυτά, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, απαιτείται να διατηρήσεις την πρακτικότητα ώστε να μην χαθείς σε αόριστες φαντασιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Κυριακή Παρθένε μου, αποτελεί εμπόδιο στο να ξεχωρίσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου προσπάθειες. Η Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη σου προσφέρει μια έκρηξη ενέργειας και δημιουργικότητας, για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να εντυπωσιάσεις με την οργανωτική σου ικανότητα. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε προτρέπει να μην αμελήσεις τη σημασία της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας. Μείνε ανοιχτός σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις, ώστε να βρεις ευκαιρίες από εκεί που δεν το περίμενες.

ΖΥΓΟΣ

Κυριακή, Ζυγέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη. Η σημερινή ημέρα σε προτρέπει να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, καθώς και να ασχοληθείς με ευχάριστα χόμπι. Σήμερα, η πρόβλεψη είναι να ανοιχτείς σε νέες εμπειρίες να μάθεις κάτι καινούργιο ή να αφιερώσεις χρόνο στα παιδιά και το σύντροφό σου. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου θυμίζει τη σημασία της πρακτικότητας και του να μην χάνεσαι στα όνειρα χωρίς ουσιαστικό πλάνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, σήμερα Κυριακή, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, οπότε κι εσύ έχεις μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό. Η όψη αυτή σε προτρέπει να εμβαθύνεις στα πάθη και τις επιθυμίες σου, εκμεταλλευόμενος την εσωτερική σου ένταση και την ενέργεια για να προωθήσεις τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά έργα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητά, αλλά σου υπενθυμίζει επίσης να μην χάνεσαι σε αόριστες φαντασιώσεις και να είσαι προσεκτικός στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, οπότε η ημέρα σου είναι ιδανική για να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Διακρίνεσαι από μία δίψα για γνώση σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα υπενθυμίζει την ανάγκη να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μετρίασε τον ενθουσιασμό και ανάπτυξε μία πιο πρακτική προσέγγιση, αποφεύγοντας παρορμητικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυριακή σήμερα, Αιγόκερε, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται ενθουσιασμό και δραστηριότητα στις καθημερινές σου υποθέσεις. Έφτασε η ιδανική στιγμή για να εκτελέσεις σχέδια με ζήλο και προσοχή στη λεπτομέρεια στα εργασιακά σου. Παρ’ όλα αυτά, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε προτρέπει να προσέξεις τυχόν λάθη βιασύνης ή υπερβολικού ενθουσιασμού και να μην παρασυρθείς από αβάσιμες ιδέες ή εξιδανικεύσεις στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κυριακή, Υδροχόε μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή σου πρόβλεψη υπόσχεται πολύ ερωτισμό και έμπνευση για να εκφράσεις τον εαυτό σου και να αναλάβεις νέες ευχάριστες προκλήσεις. Έφτασε μια ιδανική στιγμή για να κάνεις βήματα προς την υλοποίηση των δημιουργικών σου ιδεών ή άλλων επιχειρηματικών σχεδίων. Παράλληλα, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε παροτρύνει να παραμείνεις ρεαλιστής και να είσαι προσεκτικός με τους πόρους σου.

ΙΧΘΥΣ

Κυριακή σήμερα, Ιχθύ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, οπότε η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που συνδέονται με την έκφραση του εαυτού σου και την πνευματικότητα. Η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται ότι θα εκμεταλλευτείς τη δυναμική αυτή για να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Παράλληλα, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει να παραμείνεις ρεαλιστής και να μην χάνεσαι σε αυταπάτες, βλέποντας μόνο τα θετικά στον περίγυρό σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...