Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
20 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 3 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Κάνε υπομονή, δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια και επιθετική συμπεριφορά και αντιμετώπισε με ωριμότητα και ψυχραιμία, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να συμπεριφέρεσαι υπερβολικά σήμερα, μπορεί να σου προκαλέσει απώλειες!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, μπορεί ο χρόνος να φαίνεται ελάχιστος, για τις δουλειές που έχεις να κάνεις, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό! Σαφώς έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αλλά η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα.

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή σου φήμη σου, θα κλονίσει πιθανόν τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει την διάθεση που είχες, να περάσεις όμορφα, δημιουργικά και ψυχαγωγικά αυτό το 24ωρο! Μην είσαι λοιπόν, τόσο βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γιατί έτσι θα ανατραπεί η πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου! Μην ζητάς όλο και περισσότερα!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα πρέπει να παραμείνεις συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου, να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες, ιδίως αν επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις! Προσοχή χρειάζεται επίσης, στην χρήση των οικιακών συσκευών, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Κάποια παλαιά και ξεχασμένα προβλήματα, επανέρχονται τώρα και σου δημιουργούν άγχος και νευρικότητα, αλλά ευτυχώς θα είναι όλα παροδικά!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις, τι γράφεις και σε ποιον! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, κυρίως στην οδήγηση! Στις επικοινωνίες σου, φρόντισε να είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής! Απέφυγε κουτσομπολιά, διότι κάποιες αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα εκθέσουν εσένα και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς, μετά από εντάσεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, ίσως νιώσεις ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες θέσεις στην ζωή σου, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Προσπάθησε να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές θα είναι που θα προκαλέσουν και την σημερινή αβεβαιότητα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος! Είσαι αρκετά προσγειωμένος πια και λογικός και μπορείς να το καταφέρεις! Δείξε προσοχή σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, γιατί το κλίμα είναι τεταμένο! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί τώρα, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις!

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, προσπάθησε να μην γίνεις αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας! Ωστόσο, παρά την πεσμένη διάθεση σου, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί, όσο κι αν σε αγαπάει! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα πράγματα από τους άλλους, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να φέρουν ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, κάποιες λάθος συμπεριφορές που θα έχουν και που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και ψυχρότητα από τους άλλους! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν, να αποβάλλεις παρορμητισμό και να θυμάσαι πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα διαπιστώσεις πως σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι «ψάχνονται» για καυγά, αλλά εσύ δεν θα πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επιπλέον και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά! Επίσης πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου, τώρα! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και δεν σε αντιπροσωπεύει! Ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις λάθος! Για το καλό σου λοιπόν, μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και υποτίθεται πως έχουν ξεπεραστεί!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σταμάτης Γονίδης για τους γονείς του: «Ήταν σκληροί, δεν μπορώ να πω παραπάνω –...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, κάνοντας μία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, σήμερα η Δευτέρα του Πάσχα, με την Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με το Βόρειο...

Μαντόνα: Πρωτοσέλιδο το παθιασμένο φιλί της με top-less χορεύτρια στην Βραζιλία

Η Μαντόνα, η βασίλισσα της ποπ, έγινε πρωτοσέλιδο πριν από 20 χρόνια όταν φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στη σκηνή των VMAs αφήνοντας έκπληκτο το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσο...

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...