Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
21.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο σε προστατεύει από τυχόν κρυφούς εχθρούς στη δουλειά σου! Μάλιστα, ευνοείσαι στις παρασκηνιακές σου δραστηριότητες, ενώ παράλληλα μπορείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που συμβάλλουν στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη. Η τύχη σου δεν φτάνει μόνο μέχρι εκεί την Τετάρτη! Το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού αυξάνει τις δημιουργικές ιδέες σου και γεμίζει την τσέπη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η ημέρα που έρχεται είναι απίστευτη, χάρη στις υπέροχες όψεις που κορυφώνονται και την Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω! Το εξάγωνο Άρη/Κρόνου σε υποστηρίζει να επιτύχεις σε θέματα επέκτασης, γνωριμιών και λήψης νέων εμπειριών στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, μπορείς να εκπαιδευτείς επιτυχώς πάνω σε κάτι που σου αρέσει. Αντίστοιχα, το τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού σου χαρίζει μία Τετάρτη με θετικές ανατροπές σε κάθε τομέα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα κρατήσου γερά, αφού η σκληροπυρηνική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, μαζί με την Σελήνη από το απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη, εντείνει τις αψιμαχίες. Η Τρίτη σε βρίσκει με αρκετή υπερένταση, αλλά τουλάχιστον θα κινητοποιηθείς από εξωτερικούς παράγοντες. Με απλά λόγια, τα νεύρα που θα σου προκαλέσουν φίλοι, σύντροφος, οικογένεια, οι συνάδελφοι, θα είναι η αιτία που θα προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερο δημιουργικός στην εργασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, σήμερα λαμβάνεις πολλή υποστήριξη από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και γενικώς ανθρώπους από τον άμεσο περίγυρό σου, χάρη στον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω που σχηματίζουν καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Κάθε σου προσπάθεια μπορεί να προκαλέσει τη θετική ανατροπή που υπολόγιζες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, ενώ όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται σήμερα, έχουν φοβερές πιθανότητες μακροημέρευσης. Η Τετάρτη είναι ιδανική για την έναρξη σχέσεων ή συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα την Τετάρτη με το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού. Τα επαγγελματικά σου είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μάλιστα η νοοτροπία που υιοθετείς σε ωθεί να προωθήσεις κάθε έργο σου και να αναγνωριστείς άμεσα! Είσαι πολύ συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και όσο παραμένεις συγκεντρωμένος, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα σημειώνεις. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαιτούμενη πειθαρχία να ξεπεράσεις κάθε σου ανασφάλεια κι εμπόδιο σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, εκμεταλλεύσου στο έπακρο την εύνοια της Τετάρτης, γιατί το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Ήλιου σε βοηθά όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και σε θέματα έμπνευσης. Είσαι ασυνήθιστα εκφραστικός και δημιουργικός, ενώ στον έρωτα παρατηρείται αρκετή τύχη που μπορεί να φέρει στην ζωή σου ως «φάντη μπαστούνι» έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα. Αν έχεις παιδιά, περάστε μαζί χρόνο. Αντίστοιχα, η ημέρα είναι άριστη για τη δημιουργία νέων αισθηματικών σχέσεων ή ακόμη κι επαγγελματικών συνεργασιών, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Άρη.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με ασυνήθιστα θετικές όψεις να βοηθούν την αυτοπεποίθηση, τα οικονομικά και τη γενικότερη καθημερινότητά σου. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν, προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις σήμερα. Οποιεσδήποτε αρμοδιότητες σου έχουν ανατεθεί, το εξάγωνο Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαιτούμενη πειθαρχία για να τα αποπερατώσεις επιτυχώς. Μάλιστα, το τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού φέρει θετικές ανατροπές στην οικογένειά σου και τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα κορυφώνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές όψεις που υποστηρίζουν κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, ενώ είσαι σε θέση να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Η πρώτη εντύπωση που κάνεις στους συνομιλητές σου είναι ενός ικανού αλλά και αξιόπιστου ανθρώπου. Έτσι, έρχονται θετικές ανατροπές, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού, και την αποτελεσματική επικοινωνία σου. Παράλληλα, μπορείς να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και γνώση, λόγω του εξαγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Άρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, άρπαξε από τα μαλλιά την Τετάρτη, γιατί το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σε βοηθά να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον και τα οικονομικά σου. Οι συγγενείς σου είναι εκείνοι στους οποίους στρέφεσαι για να ζητήσεις υποστήριξη πάνω σε κάτι που σε προβληματίζει κι εκείνοι σου την προσφέρουν με χαρά. Αντίστοιχα, το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού είναι υπεύθυνο για την επιτυχή ολοκλήρωση κάποιων ρουτινιάρικων υποχρεώσεών αρκετά σύντομα ή με τρόπο αρκετά πρωτοποριακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αφού ο Ήλιος και ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σε κινητοποιούν και σου επιτρέπουν να λάμψεις! Μάλιστα, κάνουν τόσο ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οπότε εσύ έχεις μία Τετάρτη γεμάτη ευκαιρίες. Αυτές αφορούν τα αισθηματικά σου, τη δημιουργικότητά σου και γενικότερα είσαι σε θέση να υλοποιήσεις ακόμη και τους πιο δύσκολους και μεγαλεπήβολους στόχους σου. Διαθέτεις πειθαρχία, θέληση, ενώ οι θετικές ανατροπές είναι πιθανότατες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η ημέρα που έρχεται είναι υπέροχη κι εσύ πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση και να γεμίσεις… την τσέπη σου, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Κρόνου. Η Τετάρτη σου προσφέρει μία σειρά θετικών ανατροπών στην καριέρα και τη γενικότερη κοινωνική σου άνοδο, ενώ αν οι σχέσεις σου με τους γονείς σου είχαν υποστεί ρίξεις, προσπαθείτε από κοινού να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΙΧΘΥΣ

Η Τετάρτη σου, φίλε Ιχθύ, είναι ‘όλα τα λεφτά!’ Το εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Άρη σου χαρίζει γνωριμίες με ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία, ανώτερης κοινωνικής κλάσης και γενικότερα άτομα που θα συντελέσουν θετικά στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη στο μέλλον. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Ήλιου είναι υπεύθυνο για την αυξημένη εξωστρέφειά σου, ενώ τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορούν, αυτή τη στιγμή, να ανατρέψουν θετικά οποιαδήποτε κατάσταση σε προβλημάτιζε. Ξαφνικές ευκαιρίες θα παρατηρήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ενώ ακούς νέα που σε ανεβάζουν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε...