Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
23.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σου Άρη με τον Κρόνο σε προστατεύει από τυχόν κρυφούς εχθρούς στη δουλειά σου! Μάλιστα, ευνοείσαι στις παρασκηνιακές σου δραστηριότητες, ενώ παράλληλα μπορείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που συμβάλλουν στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη. Η τύχη σου δεν φτάνει μόνο μέχρι εκεί την Τετάρτη! Το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού αυξάνει τις δημιουργικές ιδέες σου και γεμίζει την τσέπη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η ημέρα που έρχεται είναι απίστευτη, χάρη στις υπέροχες όψεις που κορυφώνονται και την Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω! Το εξάγωνο Άρη/Κρόνου σε υποστηρίζει να επιτύχεις σε θέματα επέκτασης, γνωριμιών και λήψης νέων εμπειριών στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, μπορείς να εκπαιδευτείς επιτυχώς πάνω σε κάτι που σου αρέσει. Αντίστοιχα, το τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού σου χαρίζει μία Τετάρτη με θετικές ανατροπές σε κάθε τομέα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σήμερα κρατήσου γερά, αφού η σκληροπυρηνική όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, μαζί με την Σελήνη από το απέναντί σου ζώδιο, τον Τοξότη, εντείνει τις αψιμαχίες. Η Τρίτη σε βρίσκει με αρκετή υπερένταση, αλλά τουλάχιστον θα κινητοποιηθείς από εξωτερικούς παράγοντες. Με απλά λόγια, τα νεύρα που θα σου προκαλέσουν φίλοι, σύντροφος, οικογένεια, οι συνάδελφοι, θα είναι η αιτία που θα προσπαθήσεις να γίνεις περισσότερο δημιουργικός στην εργασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, σήμερα λαμβάνεις πολλή υποστήριξη από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και γενικώς ανθρώπους από τον άμεσο περίγυρό σου, χάρη στον Ήλιο και τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω που σχηματίζουν καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Κάθε σου προσπάθεια μπορεί να προκαλέσει τη θετική ανατροπή που υπολόγιζες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, ενώ όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται σήμερα, έχουν φοβερές πιθανότητες μακροημέρευσης. Η Τετάρτη είναι ιδανική για την έναρξη σχέσεων ή συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Χαμόγελα ικανοποίησης έρχονται φίλε μου Λέοντα για σένα την Τετάρτη με το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού. Τα επαγγελματικά σου είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και μάλιστα η νοοτροπία που υιοθετείς σε ωθεί να προωθήσεις κάθε έργο σου και να αναγνωριστείς άμεσα! Είσαι πολύ συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και όσο παραμένεις συγκεντρωμένος, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα σημειώνεις. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαιτούμενη πειθαρχία να ξεπεράσεις κάθε σου ανασφάλεια κι εμπόδιο σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, εκμεταλλεύσου στο έπακρο την εύνοια της Τετάρτης, γιατί το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Ήλιου σε βοηθά όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και σε θέματα έμπνευσης. Είσαι ασυνήθιστα εκφραστικός και δημιουργικός, ενώ στον έρωτα παρατηρείται αρκετή τύχη που μπορεί να φέρει στην ζωή σου ως «φάντη μπαστούνι» έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα. Αν έχεις παιδιά, περάστε μαζί χρόνο. Αντίστοιχα, η ημέρα είναι άριστη για τη δημιουργία νέων αισθηματικών σχέσεων ή ακόμη κι επαγγελματικών συνεργασιών, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Άρη.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη με ασυνήθιστα θετικές όψεις να βοηθούν την αυτοπεποίθηση, τα οικονομικά και τη γενικότερη καθημερινότητά σου. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν, προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις σήμερα. Οποιεσδήποτε αρμοδιότητες σου έχουν ανατεθεί, το εξάγωνο Άρη και Κρόνου σου προσφέρει την απαιτούμενη πειθαρχία για να τα αποπερατώσεις επιτυχώς. Μάλιστα, το τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού φέρει θετικές ανατροπές στην οικογένειά σου και τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα κορυφώνονται ιδιαίτερα ευνοϊκές όψεις που υποστηρίζουν κάθε σου προσπάθεια να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, ενώ είσαι σε θέση να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Η πρώτη εντύπωση που κάνεις στους συνομιλητές σου είναι ενός ικανού αλλά και αξιόπιστου ανθρώπου. Έτσι, έρχονται θετικές ανατροπές, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού, και την αποτελεσματική επικοινωνία σου. Παράλληλα, μπορείς να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και γνώση, λόγω του εξαγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Άρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, άρπαξε από τα μαλλιά την Τετάρτη, γιατί το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου σε βοηθά να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον και τα οικονομικά σου. Οι συγγενείς σου είναι εκείνοι στους οποίους στρέφεσαι για να ζητήσεις υποστήριξη πάνω σε κάτι που σε προβληματίζει κι εκείνοι σου την προσφέρουν με χαρά. Αντίστοιχα, το τρίγωνο Ηλίου και Ουρανού είναι υπεύθυνο για την επιτυχή ολοκλήρωση κάποιων ρουτινιάρικων υποχρεώσεών αρκετά σύντομα ή με τρόπο αρκετά πρωτοποριακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αφού ο Ήλιος και ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σε κινητοποιούν και σου επιτρέπουν να λάμψεις! Μάλιστα, κάνουν τόσο ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οπότε εσύ έχεις μία Τετάρτη γεμάτη ευκαιρίες. Αυτές αφορούν τα αισθηματικά σου, τη δημιουργικότητά σου και γενικότερα είσαι σε θέση να υλοποιήσεις ακόμη και τους πιο δύσκολους και μεγαλεπήβολους στόχους σου. Διαθέτεις πειθαρχία, θέληση, ενώ οι θετικές ανατροπές είναι πιθανότατες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η ημέρα που έρχεται είναι υπέροχη κι εσύ πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση και να γεμίσεις… την τσέπη σου, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ηλίου και Κρόνου. Η Τετάρτη σου προσφέρει μία σειρά θετικών ανατροπών στην καριέρα και τη γενικότερη κοινωνική σου άνοδο, ενώ αν οι σχέσεις σου με τους γονείς σου είχαν υποστεί ρίξεις, προσπαθείτε από κοινού να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΙΧΘΥΣ

Η Τετάρτη σου, φίλε Ιχθύ, είναι ‘όλα τα λεφτά!’ Το εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Άρη σου χαρίζει γνωριμίες με ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία, ανώτερης κοινωνικής κλάσης και γενικότερα άτομα που θα συντελέσουν θετικά στην προσωπική κι επαγγελματική σου ανέλιξη στο μέλλον. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Ήλιου είναι υπεύθυνο για την αυξημένη εξωστρέφειά σου, ενώ τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορούν, αυτή τη στιγμή, να ανατρέψουν θετικά οποιαδήποτε κατάσταση σε προβλημάτιζε. Ξαφνικές ευκαιρίες θα παρατηρήσεις σε συμφωνίες, συναντήσεις, ενώ ακούς νέα που σε ανεβάζουν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

«Χαμογελά» η τύχη σε οικονομικά και ερωτικά για 6 ζώδια

Eνθαρρυντικά νέα για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αφού από την Κυριακή 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Σήμερα, η Πέμπτη, Κριέ, προοιωνίζει μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για αυτογνωσία. Η Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα το πρωί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε...