Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;

 Ποιες είναι οι πιο SOS περίοδοι όπου για το ζώδιό σου προβλέπονται εντάσεις και μία μικρή ροπή σε ξαφνικές ανατροπές; Πότε θα σου είναι πιο δύσκολο να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου; 

Διάβασε παρακάτω και δες τις περιόδους κατά τις οποίες οφείλεις να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω για την διατήρηση της ψυχραιμίας σου.

Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως

Τα παραπάνω 4 ζώδια ανήκουν στην ομάδα του παρορμητικού σταυρού, οπότε οι επικίνδυνες περίοδοι για εκείνους είναι οι εξής.

4 Ιανουαρίου ως και 13 Φεβρουαρίου: Το διάστημα αυτό θα φέρει τεράστια κινητοποίηση ιδίως στα επαγγελματικά, λόγω της φύσεως του ζωδίου του Αιγόκερω που βρίσκεται ο Άρης, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και εντάσεις μέσα σε αυτό το πεδίο. Την μέγιστη επικέντρωση στο επαγγελματικό κομμάτι θα έχουν οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, ενώ για τους Ζυγούς οι περισσότερες πιέσεις ενδέχεται να προκύψουν από το οικογενειακό περιβάλλον ή να υπάρξουν ανατροπές μέσα στο σπίτι.
 

30 Απριλίου μέχρι 9 Ιουνίου: Η περίοδος αυτή θεωρείται ιδιαίτερα δυναμική, όχι μόνο επειδή φιλοξενούνται κάποιες εκλείψεις, σημαντικές διελεύσεις και όψεις, αλλά παράλληλα ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο που του προσφέρει την μέγιστη δυνατή επιρροή. Ο πλανήτης του πολέμου στο ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Κριό, μπορεί να κινητοποιήσει αυτά τα 4 ζώδια να κάνουν καινούργια ξεκινήματα, όμως δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι με αψιμαχίες, ανταγωνισμό και καβγάδες χωρίς κανένα σοβαρό λόγο.


Πρόκειται για μια περίοδο κινητοποίησης και όποιοι κρύβονταν πίσω από το δάχτυλό τους αναφορικά με μια σχέση ή δουλειά που κάνουν και δεν τους ταιριάζει, θα πουν…αντίο…

4 Σεπτεμβρίου ως 4 Νοεμβρίου: Η συγκεκριμένη ζωδιακή ομάδα πρόκειται να διανύσει μια απίστευτη περίοδο συναισθηματικής σύγχυσης, αναποφασιστικότητας μιας και μου Άρης θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει καθόλου, εκείνο του Καρκίνου. Είναι πολύ πιθανό οι Κριοί να αισθανθούν ότι το οικογενειακού τους περιβάλλον γίνεται περισσότερο αυστηρό, θέτοντας εμπόδια στην προσωπική τους ολοκλήρωση. Βέβαια, δεν αποκλείεται και οι ίδιοι αν βρίσκονται σε θέση ισχύος να κάνουν κατάχρηση της δύναμής τους απέναντι στα υπόλοιπα οικογενειακά μέλη.
 

Οι Καρκίνοι θα βρίσκονται σε μια φάση επαναπροσδιορισμού των τέως επιλογών τους, όσο οι συναισθηματικές εξάρσεις τους θα τους ωθήσουν να λάβουν βιαστικές αποφάσεις. Οι Ζυγοί βιώνουν μια σημαντική κόντρα μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών και θα αισθανθούν ότι οι υποχρεώσεις τους έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Σχετικά με τους Αιγόκερους, θα συναντήσουν ανταγωνισμό και καβγαδάκια για τα οποία δεν θα οφείλονται οι ίδιοι στο 100%.


Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος


Είναι γνωστό πως τα συγκεκριμένα ζώδια κατατάσσονται στα σταθερά και δεν τους αρέσουν καθόλου οι απότομες αλλαγές και οι εντάσεις. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κάποιες περίοδοι όπου θα έχουν τα νεύρα τους και είτε θέλουν, είτε όχι, κάποιες μεταβολές στην καθημερινότητα τους θα παρατηρηθούν.

13 Φεβρουαρίου έως 23 Μαρτίου: Η συγκεκριμένη τετράδα των ζωδίων θα πιεστεί αρκετά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και πολύ θετικά νέα. Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και να τους προκαλεί υπερένταση, με απλά λόγια να θέλουν να τα βροντήξουν όλα και να πάρουν τα βουνά, αλλά θα συναντήσει την πολυπόθητη θεά της ομορφιάς και του έρωτα.

Έτσι, μέσα από διάφορες εντάσεις μπορεί να γεννηθούν καινούργιοι έρωτες ή οικονομικές ευκαιρίες, ξεκινώντας να τα διαχειρίζονται με έναν πολύ διαφορετικό μα κι αποτελεσματικό τρόπο. Οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, κυρίως του 1ου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία για κάποια καινούργια σχέση ή επαγγελματική συμφωνία η οποία θα είναι αποτέλεσμα σεβαστής προσπάθειας.
 

Παράλληλα, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έρχονται αντιμέτωποι με ανακατατάξεις στην επαγγελματική και η οικογενειακή ζωή τους όπου και κάνουν στο τέλος ωφέλιμες αλλαγές.



9 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου: Το διάστημα αυτό για την σταθερή τετράδα προκαλεί μια ισχυρή αντίσταση στην αλλαγή εφόσον ο Άρης, o πλανήτης της αποφασιστικότητας και πρωτοβουλίας θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει καθόλου, τον Ταύρο. Οι Ταύροι είναι πολύ γνωστοί για την συχνή αποφυγή σημαντικών αλλαγών καθημερινότητά τους, ακόμη και αν αυτές είναι απαραίτητες. Άρα, το διάστημα εκείνο θα τους αναγκάσει να λάβουν σημαντικές αποφάσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά.

Οι Σκορπιοί θα βιώσουν εντάσεις από το εξωτερικό περιβάλλον και θα χρειαστεί να διαχειριστούν διπλωματικά κάποιες καταστάσεις στις οποίες δεν έχουν κανέναν απολύτως έλεγχο. Είτε έχουν ταίρι είτε αναζητούν ένα, εκτιμώνται ερωτικά καβγαδάκια. Οι Λέοντες πρόκειται να εγκατασταθούν για τα καλά σε μια κατάσταση στα επαγγελματικά τους η οποία δεν τους ταιριάζει πραγματικά και θα αισθανθούν ότι πνίγονται στις υποχρεώσεις.

Εκτιμάται αύξηση του ανοιχτού ανταγωνισμού στη δουλειά. Τέλος, οι Υδροχόοι πρόκειται να πιεστούν μέσα από την οικογένεια και το σπίτι, νιώθοντας ότι έχουν να κάνουν πάρα πολλά για τους γύρω τους, αφήνοντας ελάχιστο χρόνο για την εκπλήρωση των προσωπικών τους στόχων.

4 Νοεμβρίου μέχρι τέλη του 2024: Ο σταθερός σταυρός έχει να πιεστεί πάρα πολύ με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα, όχι μόνο γιατί το δράμα δίνει και παίρνει, αλλά συνάμα οι σκληρές του όψεις όπως και η αναδρομή του στις 7 Δεκεμβρίου θα τους βραχυκυκλώσει. Με απλά λόγια θέλουν να πάρουν πολλές αποφάσεις αλλά κάτι μέσα τους θα λέει ‘κρατήσου’.
 

Οι Ταύροι καλό είναι να αποφύγουν οποιουδήποτε τύπου ανακαίνιση ή μετακόμιση του προσωπικού τους χώρου, αφού δεν αποκλείεται να βγουν εκτός προγράμματος. Οι Λέοντες θα επιθυμήσουν κάποια επανασύνδεση κυρίως στα ερωτικά, η οποία δεν θα είναι απαραίτητα για καλό. Το θετικό είναι ότι μπορούν να επιστρέψουν σε μια δημιουργική ασχολία και αυτή τη φορά να τα καταφέρουν καλύτερα.


Οι Σκορπιοί θα αισθανθούν ότι τα επαγγελματικά τους δεν προχωρούν ιδιαίτερα και αρκετοί από αυτούς θα αναγκαστούν να επιστρέψουν σε μια εργασία την οποία έκαναν παρελθοντικά. Τέλος, οι Υδροχόοι καλό θα είναι ελέγξουν για ακόμη μια φορά την εσωτερική τους ενέργεια και να τη διοχετεύσουν δημιουργικά, ώστε να μην επιφέρει διασπάσεις στις ερωτικές τους σχέσεις ή με άλλα σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους.

Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες – Ιχθείς

Τα παραπάνω 4 ζώδια ανήκουν στην κατηγορία του μεταβλητού σταυρού και δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα στις αλλαγές στη ζωή τους, όμως, όπως ισχύει για όλους μας, καλό θα είναι να είναι θετικές… κατά τις παρακάτω ημερομηνίες πρόκειται να πιεστούν λίγο παραπάνω με περισσότερα νεύρα. Αναμένεται να αναγκαστούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις ακόμη και αν δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
 

23 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου: Είναι ένα διάστημα που παρατηρούνται γενικότερες μεταβολές στη ζωή τους, αφού όχι μόνο ο Άρης τους ωθεί να γίνουν περισσότερο δημιουργικοί για να προσπεράσουν εμπόδια, αλλά μαζί υπάρχουν κάποιες εκλείψεις που ενεργοποιούνται κατά την άνοιξη. Οποιεσδήποτε αλλαγές είναι να γίνουν στην καθημερινότητά τους, θα γίνουν με έναν ιδιαίτερα δραματικό τρόπο. Οι Δίδυμοι θα αναγκαστούν να λάβουν πολύ σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την κοινωνική τους εικόνα και την καριέρα τους.

Δεν θα είναι καθόλου λίγοι αυτοί που θα αποφασίσουν να αφήσουν μια εργασία προκειμένου να ξεκινήσουν μια νέα. Σχετικά με τους Παρθένους, οι περισσότερες πιέσεις προκύπτουν από τις διαπροσωπικές τους σχέσεις ή τις επαγγελματικές τους συνεργασίες. Αναμένεται ένα διάστημα για αυτούς όπου θα αισθανθούν αδικημένοι από τους εξωτερικούς παράγοντες και θα προτιμήσουν να πάρουν πολλές αποφάσεις στα χέρια τους αυτή τη φορά, ξεκινώντας ή τελειώνοντας μια σχέση ή συμφωνία.

Αναφορικά με τους Τοξότες, οι πιέσεις προέρχονται κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον για το σπίτι. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ή έχουν ωροσκόπο Τοξότη θα πρέπει να παραμείνουν ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις κινήσεις τους εντός του σπιτιού αφού είναι λιγάκι επιρρεπείς στα μικροατυχήματα.



Επίσης, οι Ιχθείς χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη υπερένταση και νεύρα και καλό θα είναι να αποφύγουν να ξεσπάσουν σε ανθρώπους που δεν σχετίζονται με αυτά. Λένε και ακούνε σκληρές κουβέντες, γεγονός που προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοεκτίμησή τους και τις επιλογές που έχουν να κάνουν.


20 Ιουλίου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου: Κατά το διάστημα όπου θα βρίσκεται ο Άρης στους Διδύμους, σίγουρα ο μεταβλητός σταυρός πρόκειται να πει πράγματα που δεν εννοεί. Μαζί, καλό θα είναι να προσέχει και τον τρόπο που οδηγεί, γιατί το γκάζι θα το πατάει λες και είναι κατσαρίδα… Ξεκινώντας από τους Διδύμους που θα έχουν απίστευτη ενέργεια, το διάστημα εκείνο πρέπει οπωσδήποτε να βρουν δημιουργικές διεξόδους, διαφορετικά θα λειτουργήσουν διασπαστικά.

Συνεχίζοντας με το ζώδιο της Παρθένου, τα περισσότερα νεύρα είναι προϊόν εντάσεων της δουλειάς τους. Οι Τοξότες μπορεί να μαλώσουν με το ταίρι τους εκείνη την περίοδο ή να διαλύσουν μια επαγγελματική συνεργασία σε περίπτωση που δεν διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, μιας και θα θυμώνουν για ‘ψύλλου πήδημα’. Οι Ιχθείς, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr συνιστάται να συγκρατηθούν με την οικογένειά τους, εφόσον οι παθητικό-επιθετική συμπεριφορά ενός μέλους της θα τους κάνει να τα πάρουν στο κρανίο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά σε Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας μας να είμαστε...